wszechmogacy Posted August 7, 2024 #1 Posted August 7, 2024 Siemanko Stake nie jest jedyną strona na której grałem, troche innych znam i widziałem różne systemy rainów. Spotkałem sie też z takim, który rozdziela różne wartości w zależności od rangi. Nie są to wielkie rożnice np pomiedzy goldem z p1, natomiast już pewna odczuwalna różnica była by pomiędzy nonvipem a np p2. Stake na swój sposób idzie coraz bardziej na ilość niż na jakość, a jak już docenia jakość to mierzy bardzo wysoko. To jest też według mnie powodem wielu nowych kont bo nie tajemnicą jest że chodzi o rain farming. Zrobienie takiego systemu zapewne nie jest na jeden dzień prac, ale przyszłościowo uważam że takie rozwiązanie było by dla stake dobre jak i dla graczy. Jest to oczywiście wolna dyskusja także zapraszam do wyrażenia opini
Filip42 Posted August 7, 2024 #2 Posted August 7, 2024 Jak dla mnie masz rację i to byłoby spoko z tym, że non-vip otrzyma mniejszy deszcz od platyny czy nawet bronza.
sebxus Posted August 7, 2024 #3 Posted August 7, 2024 9 minutes ago, wszechmogacy said: Siemanko Stake nie jest jedyną strona na której grałem, troche innych znam i widziałem różne systemy rainów. Spotkałem sie też z takim, który rozdziela różne wartości w zależności od rangi. Nie są to wielkie rożnice np pomiedzy goldem z p1, natomiast już pewna odczuwalna różnica była by pomiędzy nonvipem a np p2. Stake na swój sposób idzie coraz bardziej na ilość niż na jakość, a jak już docenia jakość to mierzy bardzo wysoko. To jest też według mnie powodem wielu nowych kont bo nie tajemnicą jest że chodzi o rain farming. Zrobienie takiego systemu zapewne nie jest na jeden dzień prac, ale przyszłościowo uważam że takie rozwiązanie było by dla stake dobre jak i dla graczy. Jest to oczywiście wolna dyskusja także zapraszam do wyrażenia opini zgadzam sie w 100%
BigZen Posted August 7, 2024 #4 Posted August 7, 2024 Według jest mnie dobrze i nie trzeba nic zmieniać.Co ty możesz wiedzieć o rainfarmingu to że ktoś ma nonvipa i jest nowym graczem to nie znaczy że jest altem musisz myśleć opcjonalnie z każdej strony otwórz umysł
Pacjent2137 Posted August 7, 2024 #5 Posted August 7, 2024 deszcze powinny byc od brąza,stop pokemonizacji czatu
majdan95 Posted August 7, 2024 #6 Posted August 7, 2024 Rain od p1 i jechac z z altami bigzenami didami i innymi zjedzonami 🤣
wszechmogacy Posted August 7, 2024 Author #7 Posted August 7, 2024 3 minutes ago, BigZen said: Według jest mnie dobrze i nie trzeba nic zmieniać.Co ty możesz wiedzieć o rainfarmingu to że ktoś ma nonvipa i jest nowym graczem to nie znaczy że jest altem musisz myśleć opcjonalnie z każdej strony otwórz umysł Ale jest to też pewien przywilej, dlaczego osoba która od siebie do stake dołożyła dużo więcej ma być traktowana na równi z nowym graczem ? Tak samo jak bonusy weekly monte itd sa zależne od rangi tak samo powinno być wszystko inne liczone
gavly Posted August 8, 2024 #8 Posted August 8, 2024 niby spoko pomysł, ale po chuj takie coś wprowadzać jak z pizdy aktywni użytkownicy dostają zakaz na łapanie ich
Featured Comment
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.