Serakaraca Posted August 4, 2025 #78 Posted August 4, 2025 On 2/16/2025 at 3:45 PM, Therewego said: Stake forumunda düzenlenen haftalık çekilişe katılmak için aşağıdaki adımları takip etmeniz gerekmektedir: 1️⃣ Çekiliş İçin Gerekli Şartlar 10 farklı konuya yorum yapmalısınız. Yorumlar Türkçe veya İngilizce olabilir, dil kısıtlaması yoktur. Yorumlarınız, ilgili konu başlıklarına uygun olmalıdır. Eğer yorumlarınızı Cumartesi gününden önce tamamladıysanız, bu haftaki çekilişe katılabilirsiniz. Yorumlarınızı Cumartesi günü veya sonrasında yaptıysanız, bir sonraki haftalık çekilişe katılma hakkı kazanırsınız. 2️⃣ Türkçe Konulara Yorum Yapmak İçin Eğer Türkçe konulara yorum yapmak isterseniz, aşağıdaki bağlantıyı kullanarak ilgili başlıklara göz atabilirsiniz: 🔗 Türkçe Konular 3️⃣ Çekilişe Katılım 10 yorumu tamamladıktan sonra, çekiliş konusuna giderek şu adımları takip edin: "Reply to this topic" butonuna tıklayın. Kullanıcı adınızı girerek bir yanıt yazın. Paylaşımı yaptıktan sonra çekilişe katılımınız tamamlanmış olacaktır! Not: Çekiliş kazananları ödüllerini doğrudan bahşiş yoluyla alırlar. Bu yüzden tüm kazananları görebileceğiniz ayrı bir liste bulunmamaktadır. Kazandıysanız yapmanız gereken tek şey, ödülünüzün hesabınıza aktarılmasını beklemektir. Bol şans diliyorum 🍀 Saygılarımızla, Moderatörler 🍀 Bunu öğrenmem iyi oldu Ripperin0 1
Moderator Therewego Posted August 14, 2025 Author Moderator #82 Posted August 14, 2025 13 hours ago, Ragneel said: Güzelmiş acaba devam ediyormu Merhaba @Ragneel Her hafta cumartesi günü bu forum çekilişi yapılır, sohbette genellikle link olarak paylaşılıyor. Forum üzerinden de takip edebilirsin, iyi günler diliyorum. Saygılarımla @Therewego
Thejustunlucky Posted August 16, 2025 #84 Posted August 16, 2025 Teşekkürler güzel bilgilendirme olmuş
DenizC1903 Posted September 3, 2025 #85 Posted September 3, 2025 Gayet açıklayıcı bir konu olmuş emeğin için teşekkürler :)
kisa Posted September 3, 2025 #87 Posted September 3, 2025 Kullanıcı adı stake.com daki mi? Yoksa forumdaki mi peki?
Wtnss1337 Posted October 14, 2025 #94 Posted October 14, 2025 miss gibi işlem türklerin babasımısın sen adam
Kaktus38 Posted November 1, 2025 #96 Posted November 1, 2025 Mesela bu konuyabyazılan yorumda sayılıyormu
Moderator Therewego Posted November 2, 2025 Author Moderator #97 Posted November 2, 2025 On 11/1/2025 at 3:22 PM, Kaktus38 said: Mesela bu konuyabyazılan yorumda sayılıyormu Evet, sayılır, ancak konu başlıklarına uygun yorumlar/cevaplar paylaşmanı ve spam yapmamanı öneriyorum. Spam durumunda paylaşımların gizlenebilir, sık yapman durumunda forum üzerinde post kısıtlamasına dahil sebep olabilir. İyi günler diliyorum. Saygılarımla @Therewego
Yaassar Posted November 7, 2025 #99 Posted November 7, 2025 Teşekkür ederim Umarım bu cumartesi güzel bir promosyon kazancı gelir bu hafta hep kayıp
aishel Posted November 8, 2025 #100 Posted November 8, 2025 On 2/16/2025 at 5:45 PM, Therewego said: Stake forumunda düzenlenen haftalık çekilişe katılmak için aşağıdaki adımları takip etmeniz gerekmektedir: 1️⃣ Çekiliş İçin Gerekli Şartlar 10 farklı konuya yorum yapmalısınız. Yorumlar Türkçe veya İngilizce olabilir, dil kısıtlaması yoktur. Yorumlarınız, ilgili konu başlıklarına uygun olmalıdır. Eğer yorumlarınızı Cumartesi gününden önce tamamladıysanız, bu haftaki çekilişe katılabilirsiniz. Yorumlarınızı Cumartesi günü veya sonrasında yaptıysanız, bir sonraki haftalık çekilişe katılma hakkı kazanırsınız. 2️⃣ Türkçe Konulara Yorum Yapmak İçin Eğer Türkçe konulara yorum yapmak isterseniz, aşağıdaki bağlantıyı kullanarak ilgili başlıklara göz atabilirsiniz: 🔗 Türkçe Konular 3️⃣ Çekilişe Katılım 10 yorumu tamamladıktan sonra, çekiliş konusuna giderek şu adımları takip edin: "Reply to this topic" butonuna tıklayın. Kullanıcı adınızı girerek bir yanıt yazın. Paylaşımı yaptıktan sonra çekilişe katılımınız tamamlanmış olacaktır! Not: Çekiliş kazananları ödüllerini doğrudan bahşiş yoluyla alırlar. Bu yüzden tüm kazananları görebileceğiniz ayrı bir liste bulunmamaktadır. Kazandıysanız yapmanız gereken tek şey, ödülünüzün hesabınıza aktarılmasını beklemektir. Bol şans diliyorum 🍀 Saygılarımızla, Moderatörler 🍀 Teşekkürler modum
Featured Comment