Rowazaq Posted April 14, 2025 #1 Posted April 14, 2025 Witam wszystkich Stake'owiczów. Mam problem bo nie do końca rozumiem co trzeba zrobić żeby zdobyte losy kwalifikowały się do losowania, no bo...na stronie kasyna jest napisane że wystarczy mieć taki los i już, jak zostanie on wylosowany to wygrywasz...ale za to znalazłem gdzieś na forum wątek, w którym mowa jest, że aby załapać się na wygraną w tej loterii trzeba dodać na forum 10+ wątków albo odpowiedzi pod istniejącymi. Więc jak to jest, jeśli mój los zostanie wybrany to z automatu wygrywam czy muszę spełnić jeszcze inne wymagania, o których na stronie nie ma ani słowa.
spiderpajak Posted April 16, 2025 #2 Posted April 16, 2025 Są dwa różne losowania na streamie: 1. Zdobywasz przez cały tydzień losy (1 los to 1000$ wagera) i potem na streamie jest losowanie i osoba z wygranym losem dostaje 5k$ 2. Losowanie ludzi wpisanych w specjalnym temacie na forum. Losowane są strony tematu i potem hości wybierają sobie kto z danej strony wygrywa. Żeby wziąć udział musisz mieć min 10 postów na stronie
lukasznowak Posted April 19, 2025 #4 Posted April 19, 2025 to zwykle losowanie po prostu zdobywasz losy jak w lotto za granie i losuja wygrany los
Featured Comment