Jump to content

Featured Comment

Posted (edited)

emilioemre

aldo abiyi sonsuz destekledigim uykusuz kaldigim uzun seruvenin yolcusuyum :D( Türk chati: Tavuk 🍗) :) insallah ihtiyaci olanlar kazanir. Modlarimiza cok cok tesekkur ederim 

Edited by emilioemre
Posted (edited)

SwaxGTR

Türkçe sohbeti normalde sessiz sakin bir yer ama son haftadan itibaren Aldo abim sayesinde mesaj okunmayan bir yer :)

Edited by SwaxGTR
sebep ekliiyorum
Posted (edited)

kutay16

elimden geldiğince sohbete dahil olmaya calısıyorum. modlarımız gayet başarılı ve işlerini iyi yapıyorlar. hiç ban mute yemedim hatırladığım kadarıyla. ilgi ve alakanız için teşekkür ederim. umarım ihtiyacı olana cıkar.

Edited by kutay16
açıklama eklendi.
Posted (edited)

9 aydır aktif olarak Türk chatindeyim bu ay öncesinde çok güzel sohbetlerimiz oldu herkes ile. En aktif chatin bizde olduğunu düşünüyorum . Kazanan herkese şimdiden Tebrikler ...

mrhaci556

Edited by Onur şener
Posted (edited)

stake kullanıcı ad: pkdgn06 Merhaba modum kolay gelsin chati sizleri seviyoruz umarım hakeden birisine çıkar şimdiden aldo abiye teşekkürler chat ara ara donsa da site gitse de biz bu yola başkoyduk xd

Edited by pkdgn06
Posted (edited)

aslanyolu 

aldo abiye bugüne kadar verdiği destekler için teşekkürlerimi sunarım. umarım tüm Türk chat ekibi ve aldo abi hep kazanır. her zaman aldo 💪

Edited by aslanyolu
Posted (edited)

Sufffle

Etkinlik için Aldo abiye teşekkürler. İyi ki varsın abim.

Mod arkadaşlara da çabaları için teşekkür ediyoruz. Herkese Bol şanslar arkadaşlar . Stake'i seviyoruz :D 

Edited by Sufffle
Posted (edited)
30 dakika önce Therewego şöyle dedi:

Merhaba ben yyemek bu yanıtı silemedim başka yanıtım var MODLARIM SELAM

Edited by YİĞİT
Silinmeyen yanıt
Posted (edited)

kullanıcı adım batuhanodbs 

tr chati anlatmaya ömür yetmez :D beni modlar bilir zaten , umarım multi  hesabı olmayan benim gibi tek hesabı olan kullanıcılar seçilir aldo abiye bol şans @Therewego güzel insan sanada kolay gelsin . 

bol şans hakedenlere gider umarım...

Edited by Batuhanodbs
Posted (edited)

Xuoartes

Aldo abi bir dünya markası.

Son günlerde spamdan cok bi sohbet olmuyor ama genelde insanlar hangi kuponları yapmış onları takip etmek için kullanıyorum türkçe chatı.

Edited by Gongong
Update
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy Terms of Use