Jump to content

Featured Comment

Posted

bread4life2 kullanıcı ismim

Türkçe sohbet Aldo kralın gelmesi ile farklı bir boyuta ulaştı. Tek başına tüm sohbetlerden daha aktif daha sıcakkanlı. Aldo bey yokken bile sohbet canlı artık. O geldiğinde farklı bir boyut. Bot ve spamlar temizlendikçe daha da sağlam bir düzene oturuyoz. Aldo beye çok teşekkür ediyoruz. İlk zamanlarını hatırlıyorum bu sohbet site neden kasıyor diyordum. İşlemler ile başladık hayatımızı değiştirdi hepsi Türkçe sohbet ve Aldo sayesinde oldu hem Aldoya hem Stakeye teşekkürler.

Posted (edited)

ID-> Pardus

Sohbet ortamımız iyi de spam flood olmasa daha güzel olucak inşallah Aldo güler şans döner..

Edited by Pardus
Posted (edited)

selamlar önden yerimizi alalım 2022den beri zaten eddienin çekilişlere katılıyoruz forumdan reelim kullanıcı adım da lastmuller1 burada olduğu gibi güzel insan,

Bu son kısmı edit olarak tekrar ekliyorum edit açılmış, tekrardan teşekkür ederim emeği geçen herkese zaten tr sohbetinde de hep aktiflik sağlıyoruz kaçan basketlerin hatrına bu ilaç gibi geldi, abi bizi ödüllendirdi herkesin eline sağlık.

Edited by lastmuller1
Posted (edited)
33 minutes ago, Therewego said:

Katılım Şartları
📅 Stake hesabı minimum 18 gün öncesinde açılmış olmalı
✍️ Minimum 20 anlamlı mesaj
💬 Türkçe iletişim şart
🌍 Gerçek kullanıcı, bot değil

🚫 Bot / Sahte Hesap Tespiti
🤖 Tek kelimelik, spam mesajlar
📋 Kopyala–yapıştır içerikler
🧩 Yazım tarzı ve davranış tutarsızlıkları
🛑 Çoklu Hesap şüphesi

📝 Nasıl Katılırım?
📍 Stake kullanıcı isminle yorum yap
💡 Türkçe Sohbetini kısa kelimeler ile anlat
🚷 Flood, tartışma, emoji spam yok
🔁 Tek yorum hakkı

🔍 İnceleme Süreci
🛡️ Moderatörler manuel kontrol eder
Şüpheli hesaplara ek doğrulama gelebilir
Uygun görülenler listeye eklenir
🧭 Son karar moderasyon ekibinindir ve bu etkinliği kötüye kullanmaya çalışan hesapların hepsi otomatik elenir.

⚠️ Yaptırımlar
🤖 Bot / multi → kalıcı diskalifiye
Bilerek yanlış bilgi → etkinlikten men
🚨 Kurallara uymayan yorum → silinir

🏆 Kazananlar
📢 Forum üzerinden duyurulacak
🎁 Ödüller yalnızca seçilen gerçek kullanıcılara
Ödül sonrası itiraz kabul edilmez

🎯 Amaç
Topluluğa değer katan, aktif ve güvenilir Türk kullanıcıları ödüllendirmek! 🇹🇷💙 Etkinlik Sponsoru 777Aldo

Lütfen Sonuçlanmasını beklerken sabırlı olun ❤️ 

stake kullanıcı adı: idilim07

taze tavuk  aldo abi bol şans

aldo abi ve modlarımız sayesinde daha iyi bir topluluk ve sohbet döndüğü için keyifler gıcır. 

Edited by idilim07
Posted
1 minute ago, Therewego said:

Katılım Şartları
📅 Stake hesabı minimum 18 gün öncesinde açılmış olmalı
✍️ Low chat quality mesajları dolu olmayan, gerçek sohbette bulunan
💬 Türkçe iletişim şart
🌍 Gerçek kullanıcı, bot değil

🚫 Bot / Sahte Hesap Tespiti
🤖 Tek kelimelik, spam mesajlar
📋 Kopyala–yapıştır içerikler
🧩 Yazım tarzı ve davranış tutarsızlıkları
🛑 Çoklu Hesap şüphesi

📝 Nasıl Katılırım?
📍 Stake kullanıcı isminle yorum yap
💡 Türkçe Sohbetini kısa kelimeler ile anlat
🚷 Flood, tartışma, emoji spam yok
🔁 Tek yorum hakkı

🔍 İnceleme Süreci
🛡️ Moderatörler manuel kontrol eder
Şüpheli hesaplara ek doğrulama gelebilir
Uygun görülenler listeye eklenir
🧭 Son karar moderasyon ekibinindir ve bu etkinliği kötüye kullanmaya çalışan hesapların hepsi otomatik elenir.

⚠️ Yaptırımlar
🤖 Bot / multi → kalıcı diskalifiye
Bilerek yanlış bilgi → etkinlikten men
🚨 Kurallara uymayan yorum → silinir

🏆 Kazananlar
📢 Forum üzerinden duyurulacak
🎁 Ödüller yalnızca seçilen gerçek kullanıcılara
Ödül sonrası itiraz kabul edilmez

🎯 Amaç
Topluluğa değer katan, aktif ve güvenilir Türk kullanıcıları ödüllendirmek! 🇹🇷💙 Etkinlik Sponsoru 777Aldo

Lütfen Sonuçlanmasını beklerken sabırlı olun ❤️ 

kumar oynarken bile otoya alıp arkada chatle sohbet ediyorum. son birkaç gündürde abiye kupon konusunda sabah akşam destek veriyorum hem abiye hem size çokça sevgiler hocam

stake isim Ggez01

Posted (edited)

herkese bol şans 

bu etkinliği düzenleyen aldo ya da teşekkürler kazancı daim olsun tekrardan bol şanslar

id: DixiK

Edited by dixik
Posted (edited)

Seingodlike 

Arada gelip sevincimi mutsuzlugumu paylastigim bazen elimden geldigince insanlarla bilgi paylastigim genel olarak bulunmaktan keyif aldigim bir kaliteli bir chat ortami burdan hilodan kopamayan ozanmakarov ve 1500 oran kuponu yatan realmadriddde selamlar
Aldo abi kesene bereket herkese bol şanslar

Edited by Seingodlike
Posted (edited)

redondo6

öncelikle bu etkinliği düzenleyip bize her zaman destek olan aldo abiye sonra da değerli modlarımıza teşekkür ederim.

chatimiz bazen tatsızlıklar yaşansa da eglenceli ve samimi olduğu icin stake'te en popüler chatlerden biri diyebilirim. yeni düzenlemeler ile beraber daha nezih ve sakin bir chate kavuşabilmeyi ümit ederim. 

kolay gelsin sizlere de mod ekibi seviliyorsunuz.

Edited by redondo6
Posted (edited)

Böyle bir etkinliğe katılma fırsatı ve sponsor olduğu için Aldo abimize çok teşekkür ediyorum.

Forum sayesinde ayrıca sadece Türk ve gerçek hesaplar katılabilecek , umarım ihtiyacı olan arkadaşlar kazanır  . Şimdiden kesene bereket , modların adaletinden yana şüphemiz yok.  Bol şanslar Stake Türkiye !! ❤️

nick : gamblerturco 

Edited by gamblerturco
Posted (edited)

Mehmetovski

Aylardır chatteyim millet beni tanır zaten bot veya başka bişey olsam bilirdiniz hangi bot aylardır chatte konuşuyor ki :D

Aldo abim öncelikle teşekkürler kalbimde taht sahibisin gerçekten.

Moderatörlerimizinde ellerine sağlık.

Edited by Mehmetovski
Posted (edited)

Sabah aksam öğle ikindi yatsı demeden abiye desteğini esirgemeyen, modların parmaklarına kramp girmesine sebep olan chattir tr chat. Abiye ve emeği geçenlere teşekkürler. Bol şans herkese. 

Stake id: burakcnbzz

Edited by burakcnbz
Posted (edited)

OnurLaw0635

Türkçe chat eşittir kazanan kaybedenin her kültürde insanın buluşması, umarım herkes kazanır

Etkinlik için teşekkürler gerçek bir stake kullanıcısı olarak herkese bol şans diliyorum

Edited by OnurLaw0635
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy Terms of Use