bread4life2 Posted November 25, 2025 #201 Posted November 25, 2025 bread4life2 kullanıcı ismim Türkçe sohbet Aldo kralın gelmesi ile farklı bir boyuta ulaştı. Tek başına tüm sohbetlerden daha aktif daha sıcakkanlı. Aldo bey yokken bile sohbet canlı artık. O geldiğinde farklı bir boyut. Bot ve spamlar temizlendikçe daha da sağlam bir düzene oturuyoz. Aldo beye çok teşekkür ediyoruz. İlk zamanlarını hatırlıyorum bu sohbet site neden kasıyor diyordum. İşlemler ile başladık hayatımızı değiştirdi hepsi Türkçe sohbet ve Aldo sayesinde oldu hem Aldoya hem Stakeye teşekkürler.
blackhunter01 Posted November 25, 2025 #202 Posted November 25, 2025 (edited) saygın güzel ve mutlu chat stake: blackhunter01 Edited November 25, 2025 by blackhunter01 yanlış harf
Pardus Posted November 25, 2025 #203 Posted November 25, 2025 (edited) ID-> Pardus Sohbet ortamımız iyi de spam flood olmasa daha güzel olucak inşallah Aldo güler şans döner.. Edited November 25, 2025 by Pardus
ragnar3535 Posted November 25, 2025 #204 Posted November 25, 2025 aldo abi büyük adamsın senin sayende cogumuzun yüzü güldü teşekkürler kullanıcı adım : ragnarok35
lastmuller1 Posted November 25, 2025 #205 Posted November 25, 2025 (edited) selamlar önden yerimizi alalım 2022den beri zaten eddienin çekilişlere katılıyoruz forumdan reelim kullanıcı adım da lastmuller1 burada olduğu gibi güzel insan, Bu son kısmı edit olarak tekrar ekliyorum edit açılmış, tekrardan teşekkür ederim emeği geçen herkese zaten tr sohbetinde de hep aktiflik sağlıyoruz kaçan basketlerin hatrına bu ilaç gibi geldi, abi bizi ödüllendirdi herkesin eline sağlık. Edited November 25, 2025 by lastmuller1
idilim07 Posted November 25, 2025 #206 Posted November 25, 2025 (edited) 33 minutes ago, Therewego said: ✅ Katılım Şartları – 📅 Stake hesabı minimum 18 gün öncesinde açılmış olmalı – ✍️ Minimum 20 anlamlı mesaj – 💬 Türkçe iletişim şart – 🌍 Gerçek kullanıcı, bot değil 🚫 Bot / Sahte Hesap Tespiti – 🤖 Tek kelimelik, spam mesajlar – 📋 Kopyala–yapıştır içerikler – 🧩 Yazım tarzı ve davranış tutarsızlıkları – 🛑 Çoklu Hesap şüphesi 📝 Nasıl Katılırım? – 📍 Stake kullanıcı isminle yorum yap – 💡 Türkçe Sohbetini kısa kelimeler ile anlat – 🚷 Flood, tartışma, emoji spam yok – 🔁 Tek yorum hakkı 🔍 İnceleme Süreci – 🛡️ Moderatörler manuel kontrol eder – ❔ Şüpheli hesaplara ek doğrulama gelebilir – ✅ Uygun görülenler listeye eklenir – 🧭 Son karar moderasyon ekibinindir ve bu etkinliği kötüye kullanmaya çalışan hesapların hepsi otomatik elenir. ⚠️ Yaptırımlar – 🤖 Bot / multi → kalıcı diskalifiye – ⚡ Bilerek yanlış bilgi → etkinlikten men – 🚨 Kurallara uymayan yorum → silinir 🏆 Kazananlar – 📢 Forum üzerinden duyurulacak – 🎁 Ödüller yalnızca seçilen gerçek kullanıcılara – ❌ Ödül sonrası itiraz kabul edilmez 🎯 Amaç Topluluğa değer katan, aktif ve güvenilir Türk kullanıcıları ödüllendirmek! 🇹🇷💙 Etkinlik Sponsoru 777Aldo Lütfen Sonuçlanmasını beklerken sabırlı olun ❤️ stake kullanıcı adı: idilim07 taze tavuk aldo abi bol şans aldo abi ve modlarımız sayesinde daha iyi bir topluluk ve sohbet döndüğü için keyifler gıcır. Edited November 25, 2025 by idilim07
GabrielEric Posted November 25, 2025 #207 Posted November 25, 2025 Ct7 Can sıkıntısı eğlence için sohbet
Ggez01 Posted November 25, 2025 #208 Posted November 25, 2025 1 minute ago, Therewego said: ✅ Katılım Şartları – 📅 Stake hesabı minimum 18 gün öncesinde açılmış olmalı – ✍️ Low chat quality mesajları dolu olmayan, gerçek sohbette bulunan – 💬 Türkçe iletişim şart – 🌍 Gerçek kullanıcı, bot değil 🚫 Bot / Sahte Hesap Tespiti – 🤖 Tek kelimelik, spam mesajlar – 📋 Kopyala–yapıştır içerikler – 🧩 Yazım tarzı ve davranış tutarsızlıkları – 🛑 Çoklu Hesap şüphesi 📝 Nasıl Katılırım? – 📍 Stake kullanıcı isminle yorum yap – 💡 Türkçe Sohbetini kısa kelimeler ile anlat – 🚷 Flood, tartışma, emoji spam yok – 🔁 Tek yorum hakkı 🔍 İnceleme Süreci – 🛡️ Moderatörler manuel kontrol eder – ❔ Şüpheli hesaplara ek doğrulama gelebilir – ✅ Uygun görülenler listeye eklenir – 🧭 Son karar moderasyon ekibinindir ve bu etkinliği kötüye kullanmaya çalışan hesapların hepsi otomatik elenir. ⚠️ Yaptırımlar – 🤖 Bot / multi → kalıcı diskalifiye – ⚡ Bilerek yanlış bilgi → etkinlikten men – 🚨 Kurallara uymayan yorum → silinir 🏆 Kazananlar – 📢 Forum üzerinden duyurulacak – 🎁 Ödüller yalnızca seçilen gerçek kullanıcılara – ❌ Ödül sonrası itiraz kabul edilmez 🎯 Amaç Topluluğa değer katan, aktif ve güvenilir Türk kullanıcıları ödüllendirmek! 🇹🇷💙 Etkinlik Sponsoru 777Aldo Lütfen Sonuçlanmasını beklerken sabırlı olun ❤️ kumar oynarken bile otoya alıp arkada chatle sohbet ediyorum. son birkaç gündürde abiye kupon konusunda sabah akşam destek veriyorum hem abiye hem size çokça sevgiler hocam stake isim Ggez01
dixik Posted November 25, 2025 #209 Posted November 25, 2025 (edited) herkese bol şans bu etkinliği düzenleyen aldo ya da teşekkürler kazancı daim olsun tekrardan bol şanslar id: DixiK Edited November 25, 2025 by dixik
alisch53 Posted November 25, 2025 #210 Posted November 25, 2025 Alisch53 yeni gelmedik, hep buradaydık xd bol şanslar...
Seingodlike Posted November 25, 2025 #211 Posted November 25, 2025 (edited) Seingodlike Arada gelip sevincimi mutsuzlugumu paylastigim bazen elimden geldigince insanlarla bilgi paylastigim genel olarak bulunmaktan keyif aldigim bir kaliteli bir chat ortami burdan hilodan kopamayan ozanmakarov ve 1500 oran kuponu yatan realmadriddde selamlar Aldo abi kesene bereket herkese bol şanslar Edited November 25, 2025 by Seingodlike
redondo6 Posted November 25, 2025 #212 Posted November 25, 2025 (edited) redondo6 öncelikle bu etkinliği düzenleyip bize her zaman destek olan aldo abiye sonra da değerli modlarımıza teşekkür ederim. chatimiz bazen tatsızlıklar yaşansa da eglenceli ve samimi olduğu icin stake'te en popüler chatlerden biri diyebilirim. yeni düzenlemeler ile beraber daha nezih ve sakin bir chate kavuşabilmeyi ümit ederim. kolay gelsin sizlere de mod ekibi seviliyorsunuz. Edited November 25, 2025 by redondo6
kutluhan1905 Posted November 25, 2025 #214 Posted November 25, 2025 Herkese bol şans. Ekibe kolay gelsin. Aldo abinin kesesine bereket olsun 🙏Alanlara şimdiden tebrikler. ıd:Kutluhan1905
Tommymontana08 Posted November 25, 2025 #215 Posted November 25, 2025 Aldo abim sen kralsın inşallah bana çıkacak bu sefer çok inanıyorum Stake İd: Tommymontana66
gamblerturco Posted November 25, 2025 #216 Posted November 25, 2025 (edited) Böyle bir etkinliğe katılma fırsatı ve sponsor olduğu için Aldo abimize çok teşekkür ediyorum. Forum sayesinde ayrıca sadece Türk ve gerçek hesaplar katılabilecek , umarım ihtiyacı olan arkadaşlar kazanır . Şimdiden kesene bereket , modların adaletinden yana şüphemiz yok. Bol şanslar Stake Türkiye !! ❤️ nick : gamblerturco Edited November 25, 2025 by gamblerturco
Mehmetovski Posted November 25, 2025 #217 Posted November 25, 2025 (edited) Mehmetovski Aylardır chatteyim millet beni tanır zaten bot veya başka bişey olsam bilirdiniz hangi bot aylardır chatte konuşuyor ki Aldo abim öncelikle teşekkürler kalbimde taht sahibisin gerçekten. Moderatörlerimizinde ellerine sağlık. Edited November 25, 2025 by Mehmetovski
burakcnbz Posted November 25, 2025 #218 Posted November 25, 2025 (edited) Sabah aksam öğle ikindi yatsı demeden abiye desteğini esirgemeyen, modların parmaklarına kramp girmesine sebep olan chattir tr chat. Abiye ve emeği geçenlere teşekkürler. Bol şans herkese. Stake id: burakcnbzz Edited November 25, 2025 by burakcnbz
realmadriddd Posted November 25, 2025 #219 Posted November 25, 2025 realmadriddd Merhaba başkanım öncelikle kolay gelsin, çoğu zaman zamanı mı sizlerle sohbette geçiyorum ve keyif alıyorum bundan... Umarım hak eden hakkını alır saygılarımla.
ciftzartv Posted November 25, 2025 #220 Posted November 25, 2025 Herkese bol şans ❤️ hakkımızda hayırlısı ciftzartv
onurcalapkulu Posted November 25, 2025 #221 Posted November 25, 2025 onurcalapkulu umarım herkesin şansı ve bahtı acık olur. bütün emek veren arkadaslar elinize saglık. Aldo sizin de kesenize bereket.. Bol şans!!!
OnurLaw0635 Posted November 25, 2025 #222 Posted November 25, 2025 (edited) OnurLaw0635 Türkçe chat eşittir kazanan kaybedenin her kültürde insanın buluşması, umarım herkes kazanır Etkinlik için teşekkürler gerçek bir stake kullanıcısı olarak herkese bol şans diliyorum Edited November 25, 2025 by OnurLaw0635
hexatia Posted November 25, 2025 #223 Posted November 25, 2025 (edited) Herkese bolşans, wegoya ve abiye teşekkür ederiz. Stk: hexatia Edited November 25, 2025 by hexatia
Beronika Posted November 25, 2025 #224 Posted November 25, 2025 (edited) chatte dedikodu yapmazsak olmaz:) kahvemizle çayımızla nerdeyse 12 saat burdayız .bol şanslar herkese.teşekkürler Aldo. beronika Edited November 25, 2025 by Beronika user1986 1
Featured Comment