legalize Posted November 25, 2025 #301 Posted November 25, 2025 legalize1 ufak bir kedi mırıltısı dinlendiği sürece en iyi sohbet odasıdır.
duratam Posted November 25, 2025 #302 Posted November 25, 2025 Duratam burdada işin çok zor ThereWegoo şimdiden kolay gelsin
Sincapsalih Posted November 25, 2025 #304 Posted November 25, 2025 (edited) abimizi izinde Sincapsalih Edited November 25, 2025 by Sincapsalih
atoom13 Posted November 25, 2025 #306 Posted November 25, 2025 atoom13 yer yer heyecanlı yer yer arabesk sohbetlerler dolu bş herkese
drillgamer06 Posted November 25, 2025 #307 Posted November 25, 2025 3 minutes ago, Therewego said: ✅ Katılım Şartları – 📅 Stake hesabı minimum 18 gün öncesinde açılmış olmalı – ✍️ Low chat quality mesajları dolu olmayan, gerçek sohbette bulunan – 💬 Türkçe iletişim şart – 🌍 Gerçek kullanıcı, bot değil 🚫 Bot / Sahte Hesap Tespiti – 🤖 Tek kelimelik, spam mesajlar – 📋 Kopyala–yapıştır içerikler – 🧩 Yazım tarzı ve davranış tutarsızlıkları – 🛑 Çoklu Hesap şüphesi 📝 Nasıl Katılırım? – 📍 Stake kullanıcı isminle yorum yap – 💡 Türkçe Sohbetini kısa kelimeler ile anlat – 🚷 Flood, tartışma, emoji spam yok – 🔁 Tek yorum hakkı 🔍 İnceleme Süreci – 🛡️ Moderatörler manuel kontrol eder – ❔ Şüpheli hesaplara ek doğrulama gelebilir – ✅ Uygun görülenler listeye eklenir – 🧭 Son karar moderasyon ekibinindir ve bu etkinliği kötüye kullanmaya çalışan hesapların hepsi otomatik elenir. ⚠️ Yaptırımlar – 🤖 Bot / multi → kalıcı diskalifiye – ⚡ Bilerek yanlış bilgi → etkinlikten men – 🚨 Kurallara uymayan yorum → silinir 🏆 Kazananlar – 📢 Forum üzerinden duyurulacak – 🎁 Ödüller yalnızca seçilen gerçek kullanıcılara – ❌ Ödül sonrası itiraz kabul edilmez 🎯 Amaç Topluluğa değer katan, aktif ve güvenilir Türk kullanıcıları ödüllendirmek! 🇹🇷💙 Etkinlik Sponsoru 777Aldo Lütfen Sonuçlanmasını beklerken sabırlı olun ❤️ Drillgamer06 Memlekimi anlamanız kolay olur dedim 🌹
Energy22 Posted November 25, 2025 #308 Posted November 25, 2025 (edited) 0 Edited November 25, 2025 by Energy22
hanf381 Posted November 25, 2025 #309 Posted November 25, 2025 (edited) 13 minutes ago, Therewego said: ✅ Katılım Şartları – 📅 Stake hesabı minimum 18 gün öncesinde açılmış olmalı – ✍️ Low chat quality mesajları dolu olmayan, gerçek sohbette bulunan – 💬 Türkçe iletişim şart – 🌍 Gerçek kullanıcı, bot değil 🚫 Bot / Sahte Hesap Tespiti – 🤖 Tek kelimelik, spam mesajlar – 📋 Kopyala–yapıştır içerikler – 🧩 Yazım tarzı ve davranış tutarsızlıkları – 🛑 Çoklu Hesap şüphesi 📝 Nasıl Katılırım? – 📍 Stake kullanıcı isminle yorum yap – 💡 Türkçe Sohbetini kısa kelimeler ile anlat – 🚷 Flood, tartışma, emoji spam yok – 🔁 Tek yorum hakkı 🔍 İnceleme Süreci – 🛡️ Moderatörler manuel kontrol eder – ❔ Şüpheli hesaplara ek doğrulama gelebilir – ✅ Uygun görülenler listeye eklenir – 🧭 Son karar moderasyon ekibinindir ve bu etkinliği kötüye kullanmaya çalışan hesapların hepsi otomatik elenir. ⚠️ Yaptırımlar – 🤖 Bot / multi → kalıcı diskalifiye – ⚡ Bilerek yanlış bilgi → etkinlikten men – 🚨 Kurallara uymayan yorum → silinir 🏆 Kazananlar – 📢 Forum üzerinden duyurulacak – 🎁 Ödüller yalnızca seçilen gerçek kullanıcılara – ❌ Ödül sonrası itiraz kabul edilmez 🎯 Amaç Topluluğa değer katan, aktif ve güvenilir Türk kullanıcıları ödüllendirmek! 🇹🇷💙 Etkinlik Sponsoru 777Aldo Lütfen Sonuçlanmasını beklerken sabırlı olun ❤️ tşk ederim modlarım. emeğinize sğlk koly gelsn. tüm arklara başarılar. daha nasıl kısa kelime ile anlatırım bilemedim :d k g tekrardan bş herkese kullanıcı adım hanf381 Edited November 25, 2025 by hanf381
Meh666 Posted November 25, 2025 #310 Posted November 25, 2025 saolun dostlar herkesin hayalini kurduğu yer tr chatidir saygılar meh666
Evolover02 Posted November 25, 2025 #311 Posted November 25, 2025 (edited) 32 minutes ago, Evolover02 said: Evolover02 Sürekli spamlarla uğraştığınız yoğun günler düzenlerken netten dolayı 2. defa bunu mu paylaştı bilmiyorum 10 dakikadır silmeye uğrasıyorum silinmiyor başkanım paylaştıysa bilginize ilk attığım başlarda zaten Edited November 25, 2025 by Evolover02 Net problemi
yesilerik Posted November 25, 2025 #312 Posted November 25, 2025 Yesilerik Yayimda ve yapimda emegi gecen herkesin eline saglik. Tesekkurler sans icin. Modlara kolayliklar. Abiye bol sanslar
batulone Posted November 25, 2025 #313 Posted November 25, 2025 (edited) . Edited November 25, 2025 by batulone Yanlışlıkla iki kere mesaj attım hocam özür diliyorum
Kerkenkele Posted November 25, 2025 #315 Posted November 25, 2025 (edited) yaptığımız konusmayı özetliyorum "özet" Kerkenkele Edited November 25, 2025 by Kerkenkele
Kuzgun001 Posted November 25, 2025 #316 Posted November 25, 2025 (edited) Kuzgun001 işiniz zor modlar Allah yardımcınız olsun.. Aldo abiye selamlar saygılar Edited November 25, 2025 by Kuzgun001
YİĞİT Posted November 25, 2025 #317 Posted November 25, 2025 (edited) Selam adım @yyemek Herkese bol şans aldo abiye bizi ödüllendirdiği için çok teşekkür ediyorum. Wegoyada böyle bir yöntem yapıp multileri ayıkladığı için teşekkürler. Saygılar Sevgiler Edited November 25, 2025 by YİĞİT Yanlış yazdım
Sametabayy Posted November 25, 2025 #318 Posted November 25, 2025 1 dakika önce, Therewego şöyle dedi: ✅ Katılım Şartları – 📅 Stake hesabı minimum 18 gün öncesinde açılmış olmalı – ✍️ Minimum 20 anlamlı mesaj – 💬 Türkçe iletişim şart – 🌍 Gerçek kullanıcı, bot değil 🚫 Bot / Sahte Hesap Tespiti – 🤖 Tek kelimelik, spam mesajlar – 📋 Kopyala–yapıştır içerikler – 🧩 Yazım tarzı ve davranış tutarsızlıkları – 🛑 Çoklu Hesap şüphesi 📝 Nasıl Katılırım? – 📍 Stake kullanıcı isminle yorum yap – 💡 Türkçe Sohbetini kısa kelimeler ile anlat – 🚷 Flood, tartışma, emoji spam yok – 🔁 Tek yorum hakkı 🔍 İnceleme Süreci – 🛡️ Moderatörler manuel kontrol eder – ❔ Şüpheli hesaplara ek doğrulama gelebilir – ✅ Uygun görülenler listeye eklenir – 🧭 Son karar moderasyon ekibinindir ve bu etkinliği kötüye kullanmaya çalışan hesapların hepsi otomatik elenir. ⚠️ Yaptırımlar – 🤖 Bot / multi → kalıcı diskalifiye – ⚡ Bilerek yanlış bilgi → etkinlikten men – 🚨 Kurallara uymayan yorum → silinir 🏆 Kazananlar – 📢 Forum üzerinden duyurulacak – 🎁 Ödüller yalnızca seçilen gerçek kullanıcılara – ❌ Ödül sonrası itiraz kabul edilmez 🎯 Amaç Topluluğa değer katan, aktif ve güvenilir Türk kullanıcıları ödüllendirmek! 🇹🇷💙 Etkinlik Sponsoru 777Aldo Lütfen Sonuçlanmasını beklerken sabırlı olun ❤️ Sametabayy
Tacettin11 Posted November 25, 2025 #319 Posted November 25, 2025 2 minutes ago, Therewego said: ✅ Katılım Şartları – 📅 Stake hesabı minimum 18 gün öncesinde açılmış olmalı – ✍️ Low chat quality mesajları dolu olmayan, gerçek sohbette bulunan – 💬 Türkçe iletişim şart – 🌍 Gerçek kullanıcı, bot değil 🚫 Bot / Sahte Hesap Tespiti – 🤖 Tek kelimelik, spam mesajlar – 📋 Kopyala–yapıştır içerikler – 🧩 Yazım tarzı ve davranış tutarsızlıkları – 🛑 Çoklu Hesap şüphesi 📝 Nasıl Katılırım? – 📍 Stake kullanıcı isminle yorum yap – 💡 Türkçe Sohbetini kısa kelimeler ile anlat – 🚷 Flood, tartışma, emoji spam yok – 🔁 Tek yorum hakkı 🔍 İnceleme Süreci – 🛡️ Moderatörler manuel kontrol eder – ❔ Şüpheli hesaplara ek doğrulama gelebilir – ✅ Uygun görülenler listeye eklenir – 🧭 Son karar moderasyon ekibinindir ve bu etkinliği kötüye kullanmaya çalışan hesapların hepsi otomatik elenir. ⚠️ Yaptırımlar – 🤖 Bot / multi → kalıcı diskalifiye – ⚡ Bilerek yanlış bilgi → etkinlikten men – 🚨 Kurallara uymayan yorum → silinir 🏆 Kazananlar – 📢 Forum üzerinden duyurulacak – 🎁 Ödüller yalnızca seçilen gerçek kullanıcılara – ❌ Ödül sonrası itiraz kabul edilmez 🎯 Amaç Topluluğa değer katan, aktif ve güvenilir Türk kullanıcıları ödüllendirmek! 🇹🇷💙 Etkinlik Sponsoru 777Aldo Lütfen Sonuçlanmasını beklerken sabırlı olun ❤️ Selamlar ben Tacettin11 2 haftadır uykusuz bir şekilde chat falan kovalıyoruz
Tenekemsnnn Posted November 25, 2025 #320 Posted November 25, 2025 (edited) Aldo abi hayatimda tanidiğim en bonkor comert paylasmayi seven insan. 1 evi olanin bile burnunun havada gezdiği bu dönemde bircok insanin hayatına dokundu. Herkese 2 senedir yardımcı oldu oluyor. Çeti tek kelimeyle anlatmak gerekirse “botlar”. Nick tenekemsn Edited November 25, 2025 by Tenekemsnnn
Fatifistan Posted November 25, 2025 #321 Posted November 25, 2025 (edited) artık böyle mi olacak bu işler id:Fatihistan Edited November 25, 2025 by Fatifistan
clubberjoy7 Posted November 25, 2025 #322 Posted November 25, 2025 (edited) Dostlarım hepinize bol şans diliyorum. Yenilik her zaman güzeldir Türk chat olarak eskiden rh lara bile bot basıyorlardı şükürler olsun modlar geliştirici forumlarda daha çok yerimizi almalıyız bence bir ilk yaşanıyor modlara kolay gelsin sponsor @777Aldo kesene bereket K.Adı: clubberjoy7 Edited November 25, 2025 by clubberjoy7
anillxcan Posted November 25, 2025 #323 Posted November 25, 2025 (edited) anillxcan Türkçe Sohbet odası stake'in en ateşli sohbet odası olup en sağlam modlarının görev yaptığı gerçek bir arkadaşlık ve samimiyet içeren yeridir. Edited November 25, 2025 by anillxcan
darkbuny Posted November 25, 2025 #324 Posted November 25, 2025 (edited) kullanıcı adım : darkbuny kurallar güzel olmuş elinize sağlık aile gibi olduk hep böyle beraber botsuz etkinlikler yapma dileğiyle Edited November 25, 2025 by darkbuny
greenscary Posted November 25, 2025 #325 Posted November 25, 2025 kullanıcı adım : greenscary her zaman rain yerine Therewego modumun boyle bir etkinlik yapmasını istemiştim adil ve gercek insanların ödülü kazanacagından adım gibi eminim tesekkurler modum ve aldo abi
Featured Comment