Jump to content

Featured Comment

Posted (edited)

Kullanıcı adım: nnobodyy

Aldo abiye çok teşekkürler şimdiden çıksa da çıkmasa da kesesine bereket. ❤️❤️

Sohbette pek aktif olduğum söylenemez uzun zamandır kumar oynamıyorum da ama eskilere gidecek olursak 2-3 yıl önceki modlardan haydari vardı Heyri vardı. Güzel zamanlardı. Şu sıralar Türkçe chatine bir şeyler yazmak ne mümkün. Her chat gibi sıradan bir chat ama tek fark Aldo abi. Onun sayesinde bu kadar aktif. İyi mi kötü mü bilemedim.☺️

Modlar elinize sağlık sizinde o kadar yoruluyorsunuz. 🌸🌸

Edited by Mrnobody1
Posted

Oytun2134

hareketli hızlı fevri  cana yakın keyifli bazen keyifsiz ama güzel kişilerin olduğu güzel bir chat . Abi gelince biraz donuyor hersey tıpkı eski kurtlar vadisinde sokaklar boşalirdi ya aynı onun gibi oluyor 🤣

Posted (edited)

herkese bolsanlar olsun ilgili mod arkadaşlarda teşekkür ederim. chatimiz 10 numara 5 Yıldız arada şu donmalar spam yapmalar olmasa tadından yenmeyecek keyifli zaman geçirmek icin çok iyi

kullanıcı adı: bossbarbosa

Edited by bybarbosa
Posted

Herkese bol şans umarım hak eden ve ihtiyacı olan herkes faydalana bılır.

etkinlik ıcın Aldo ve tr modlarına teşekkürler sağ olun  umarım kosulları yerine getire biliyorumdur 

Bosingwa27

Posted (edited)

Kullanıcı ismim Benosm4n 

Heyriden şimdi wegoya kadar burdayım, Stake haftalık yayınlarındaki kodların wagersiz olduğu zamanından beri varım . Tr chat herzamanki gibi bol şanslarla , selamlaşlamalariyla , birde son zamanlarda bolca Hindu saldırısı altındaki bir chat :)Aldo abiye çekiliş için teşekkürler.Herkese bol şanslar<3

Edited by Miyawth
Posted

Türkçe chat canım sıkıldığında kafam atık olduğunda konuşacak kimsem olmadığında selam verip saatlerce tanımadığım insanlarla muhabbet edebildiğim tek yer. 

bsertdemir

Posted

turkce sohbet benım ıcın artık bır sosyal medyadan farksız bır platform gıbı

her hangı bır soru sormam gerektıgınde sagolsun başta modlarımz ve user arkadaslarımız anında soruma yanıt verıp destek oldular herkese tesekkurler ve bol şanslar dılıyorum 

stake id :bladerunner11

Posted (edited)
40 minutes ago, CrownVK said:

İlk mesajım da editleme olduğunu bilmediğim için düzeltme olarak atmıştım bunu kusuruma bakmayın fazla kullanmadığımdan forumu bilmiyordum görmezden gelirseniz çok sevinirim hepinize kolay gelsin krallar seviliyorsunuz

Edited by CrownVK
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy Terms of Use