Jump to content

Featured Comment

Posted

Eloise001

Selamlar herkese bol bol şans ihtiyacı olanların öncelikle kazanmasını dilerim. Abiye yaptığı etkinlikten dolayı da teşekkürler. Ayrıca emeği geçen herkese teşekkürler.

Posted (edited)

aldo abiye ve modlara teşekkür ederim bu etkinlik çok mantıklı oldu seviyorum sizi stake ailesi umarım her günümüz böyle mutlu ve kazançlı geçer diyelimm

nick: ruyasubalcicek

Edited by ucanmemeli
Posted (edited)

Benim aldo abinin en sevdiğim yanı bu işte krizi çözmekte üstüne yok kralın türkçe chatede gelince bence daha prof bir ortam oluşturulabilir özellikle Aldo gibi kullanıcılar için farklı özellikler açılabilir bu denli etkili birisinin bazı ayrıcalıkları olmalı diye düşünüyorum 

Edited by iddalican
Posted

isim kayndog

stake chati anlatmaya kelimeler yetmez ama son günlerde sohbet vs olmadığı için mecbur kalarakta olsa hafif spama katılmış olabilirim hahaha

Posted (edited)

Wegoya adaleti sağladığı için tşk ederim. benim gibi sohbette aktif bulunanlar için iyi bir fırsat, tekrar kolay gelsin. Bu ara da aldo abiye de tşk ederiz 

Edited by vforvendetta90
Posted
8 minutes ago, ksmstake01 said:

Kimlerin sürekli aktif olduğunu biliyorsun güzel insan hakkını vereceğinden hiç şüphem yok kullanıcı adım: ksmstake01 

Chatimiz normal zamanda sakin Abi gelince ise yazdığını tekrar bulamayacak duruma geliyor ben her iki zamanda varım.

Posted (edited)

Türkçe chat son günlerde biraz hızlansa bile herkesin daraldığı :)))  ama kimsenin vazgeçemediği buluşma noktamız.
Ama abinin olduğu yerde bereket olur :) Herkese bol şans

KBabos

Edited by KBabos
Adding
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy Terms of Use