Jump to content

Featured Comment

Posted

stake tr chati seviyorum ve burda chatte olmaktan mutluyum , cunku yardım sever ve samimi bir chat oldugunu düşünüyorum modlar ve userlerın ıctenlıgıne ve samımıyetne olan sevgım benı burda tutuyor herkese bol şanslar ve modlarımıza kolay gelsın dıyorum

stake id: freedomfort

Posted

Asil2024 

Aldo abime çok teşekkürler bizleri yanında yalnız bırakmadıgı için . ben form karışık geldi kusura bakamyın yanlış eksik yaptıgım var ise .

Posted

Spamla mpamla işim olmaz , Allah'a şükür Türk oğlu Türküm, hesabı aldo abi geri dönünce açanlardan da değilim, kendimize göre chatte bi çevremiz de var , Aldo abim de multilere yabancılara gitmesin diye böyle bir adamlık grallık yaptı yani tüm griterleri taşıyorum hesabım da tek hesabımdır kyc'm tamdır 3500 wagerım da yeni bitti Allah şimdiden hepinizden razı olsun yemin ediyorum bugün kredi kartının son günüydü 😂😂 kullanıcı adım Canerbesi @Therewego

Posted

Kullanıcı adım: hezarfenus

Arada mentalimizin yerlere vurduğu, arada kazançlar elde edip dostlarımızla şansımızı paylaştığımız, keno da yüksekte 259x arayarak boş vaktini geçiren arada nadir de olsa dozu kaçırıp triplere giren masum bir düşük kasa stake tr chat oyuncusuyum. Buradaki ortam ve umut hiç bir zaman tükenmiyor. Kimileriyle yakın arkadaşlıklarımız da oldu yüksek samimiyetimizde. Ancak bir süredir bu spamlardan dolayı ben de chate çok fazla katılamadım. Geçen seneler özlendi…

mvysle, Amonyak18,  realmadriddd, eskilerden Mardinli, MazlumJr ve odalarla, gamzecinar, ismini sayamadığım unuttuğum bir çok dost için af diliyorum, değerli başkanım ozerbank ve modum güzel insan Wegoya kolaylıklar, selamlar ve herkese bol şanslar 💎

Posted

Herşey için 777Aldo başkana teşekkür ediyorum. Kazançlarında bol şanslar diliyorum umarım gönlünce herşey daha fazlasıyla gelir.

Sisteminde bu şekilde adaletli olmasına sevindim daha iyi olmuş elinize emeğinize sağlık. Herkese bol şanslar dilerim.

Kullanıcı adım byesed

Posted (edited)

Bol şans dilemeyi ve herkesin bir şekilde kazanmasını isteyen biriyim, mod arkadaşlara sohbeti temiz tutmaya çalıştıkları için ayrıca teşekkür ederim. Sohbette oldukça aktif paylaşım yaparım sevgiler ve saygılar aldo reise bol şanslar.

Fiko5252

Edited by fiko5252
Posted (edited)

Selamlar, Herkese bol şanslar dilerim. İyi kötü Türk chat kanlında tanınırım ve yıllardır sayılı arkadaşla saygı çerçevesinde sohbetimi ederim. Dün geceden bu yana gerçekten heyecanla kuponları takip ettim, Nasipte varsa bu etkinlikten bende yararlanmak isterim.

Aldo abi Allah bin bereket versin. Therewego eline emeğine sağlık. 🍀🍀

Stake - harbieyli

Edited by Harbieyli
Posted

murtimuros

bi mod arkadaşımız appealsıma baksaydı chatimizden çok daha memnundum ama canı sağolsun sonuçta herkesin şu sıralar canı burnunda tüm chat seviliyosunuz en çokta aldo abi 

Posted

WenFortune

Butun modlara son haftalarda yaptiklari is icin tesekkur ediyorum. Inshallah bir gun botlari yeneriz. Herkese bol sans.

Zaten her gece sabahliyoruz beraber wego, neyi anlattim 🤣

Posted (edited)
12 minutes ago, ank062406 said:

ank13849

hocam selam, sohbeti bazen makara yapmak için bazen futbol için bazen de vip olduğum için abinin ortamında takılmayı sevdiim için kullanıyorum.  

nickimi yanlıs fazdıgım icin (başına @ koymusum) ve soruyu düzgün yanıtlamak için editledim

Edited by ank062406
Posted

Sessizce takılıp kazanabilecekken bizlerle kazandıklarını paylaşalan Aldo'ya çok teşekkür ederim.
Adil bir ortam olması için katkı sağlayan moderatörlere de emekleri için çok teşekkürler.

Kullanıcı Adı: Caromeos

Şansınız bol olsun.

Posted
14 minutes ago, Therewego said:

Katılım Şartları
📅 Stake hesabı minimum 18 gün öncesinde açılmış olmalı
✍️ Minimum 20 anlamlı mesaj
💬 Türkçe iletişim şart
🌍 Gerçek kullanıcı, bot değil

🚫 Bot / Sahte Hesap Tespiti
🤖 Tek kelimelik, spam mesajlar
📋 Kopyala–yapıştır içerikler
🧩 Yazım tarzı ve davranış tutarsızlıkları
🛑 Çoklu Hesap şüphesi

📝 Nasıl Katılırım?
📍 Stake kullanıcı isminle yorum yap
💡 Türkçe Sohbetini kısa kelimeler ile anlat
🚷 Flood, tartışma, emoji spam yok
🔁 Tek yorum hakkı

🔍 İnceleme Süreci
🛡️ Moderatörler manuel kontrol eder
Şüpheli hesaplara ek doğrulama gelebilir
Uygun görülenler listeye eklenir
🧭 Son karar moderasyon ekibinindir ve bu etkinliği kötüye kullanmaya çalışan hesapların hepsi otomatik elenir.

⚠️ Yaptırımlar
🤖 Bot / multi → kalıcı diskalifiye
Bilerek yanlış bilgi → etkinlikten men
🚨 Kurallara uymayan yorum → silinir

🏆 Kazananlar
📢 Forum üzerinden duyurulacak
🎁 Ödüller yalnızca seçilen gerçek kullanıcılara
Ödül sonrası itiraz kabul edilmez

🎯 Amaç
Topluluğa değer katan, aktif ve güvenilir Türk kullanıcıları ödüllendirmek! 🇹🇷💙 Etkinlik Sponsoru 777Aldo

Lütfen Sonuçlanmasını beklerken sabırlı olun ❤️ 

Sametabayy 

14 minutes ago, Therewego said:

Katılım Şartları
📅 Stake hesabı minimum 18 gün öncesinde açılmış olmalı
✍️ Minimum 20 anlamlı mesaj
💬 Türkçe iletişim şart
🌍 Gerçek kullanıcı, bot değil

🚫 Bot / Sahte Hesap Tespiti
🤖 Tek kelimelik, spam mesajlar
📋 Kopyala–yapıştır içerikler
🧩 Yazım tarzı ve davranış tutarsızlıkları
🛑 Çoklu Hesap şüphesi

📝 Nasıl Katılırım?
📍 Stake kullanıcı isminle yorum yap
💡 Türkçe Sohbetini kısa kelimeler ile anlat
🚷 Flood, tartışma, emoji spam yok
🔁 Tek yorum hakkı

🔍 İnceleme Süreci
🛡️ Moderatörler manuel kontrol eder
Şüpheli hesaplara ek doğrulama gelebilir
Uygun görülenler listeye eklenir
🧭 Son karar moderasyon ekibinindir ve bu etkinliği kötüye kullanmaya çalışan hesapların hepsi otomatik elenir.

⚠️ Yaptırımlar
🤖 Bot / multi → kalıcı diskalifiye
Bilerek yanlış bilgi → etkinlikten men
🚨 Kurallara uymayan yorum → silinir

🏆 Kazananlar
📢 Forum üzerinden duyurulacak
🎁 Ödüller yalnızca seçilen gerçek kullanıcılara
Ödül sonrası itiraz kabul edilmez

🎯 Amaç
Topluluğa değer katan, aktif ve güvenilir Türk kullanıcıları ödüllendirmek! 🇹🇷💙 Etkinlik Sponsoru 777Aldo

Lütfen Sonuçlanmasını beklerken sabırlı olun ❤️ 

Sametabayy 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy Terms of Use