freedomfort Posted November 25, 2025 #526 Posted November 25, 2025 stake tr chati seviyorum ve burda chatte olmaktan mutluyum , cunku yardım sever ve samimi bir chat oldugunu düşünüyorum modlar ve userlerın ıctenlıgıne ve samımıyetne olan sevgım benı burda tutuyor herkese bol şanslar ve modlarımıza kolay gelsın dıyorum stake id: freedomfort
jayeksa Posted November 25, 2025 #527 Posted November 25, 2025 Aldo abimiz bize hayatta bir şans olduğunu daha gösterdi . Adamın karekökü Allah razı olsun 🙏 Jayeksa
asil Posted November 25, 2025 #528 Posted November 25, 2025 Asil2024 Aldo abime çok teşekkürler bizleri yanında yalnız bırakmadıgı için . ben form karışık geldi kusura bakamyın yanlış eksik yaptıgım var ise .
Canerbesi Posted November 25, 2025 #529 Posted November 25, 2025 Spamla mpamla işim olmaz , Allah'a şükür Türk oğlu Türküm, hesabı aldo abi geri dönünce açanlardan da değilim, kendimize göre chatte bi çevremiz de var , Aldo abim de multilere yabancılara gitmesin diye böyle bir adamlık grallık yaptı yani tüm griterleri taşıyorum hesabım da tek hesabımdır kyc'm tamdır 3500 wagerım da yeni bitti Allah şimdiden hepinizden razı olsun yemin ediyorum bugün kredi kartının son günüydü 😂😂 kullanıcı adım Canerbesi @Therewego user1986 1
Henry2528 Posted November 25, 2025 #530 Posted November 25, 2025 henry2528 sıcak ve yardım sever bir sohbet ortamı aile gibi cok güzel bir ortam
hezarfenus Posted November 25, 2025 #531 Posted November 25, 2025 Kullanıcı adım: hezarfenus Arada mentalimizin yerlere vurduğu, arada kazançlar elde edip dostlarımızla şansımızı paylaştığımız, keno da yüksekte 259x arayarak boş vaktini geçiren arada nadir de olsa dozu kaçırıp triplere giren masum bir düşük kasa stake tr chat oyuncusuyum. Buradaki ortam ve umut hiç bir zaman tükenmiyor. Kimileriyle yakın arkadaşlıklarımız da oldu yüksek samimiyetimizde. Ancak bir süredir bu spamlardan dolayı ben de chate çok fazla katılamadım. Geçen seneler özlendi… mvysle, Amonyak18, realmadriddd, eskilerden Mardinli, MazlumJr ve odalarla, gamzecinar, ismini sayamadığım unuttuğum bir çok dost için af diliyorum, değerli başkanım ozerbank ve modum güzel insan Wegoya kolaylıklar, selamlar ve herkese bol şanslar 💎
Sepnas Posted November 25, 2025 #532 Posted November 25, 2025 Sepnas Uzun zamandır tr chatte aktifim yıllar içerisinde 1 sene 6 ay ara verdiğim oldu. Genelde stake” ve chati aktif kullanıyorum
egedaredevile Posted November 25, 2025 #533 Posted November 25, 2025 Egedaredevile Kesene bereket Aldo abi. Modlarımıza çok teşekkürler bu yaratıcı çözümleri için, 1 haftadır ardı ardına gelen spam trenleri yüzünden sohbet edemiyorduk yav
AhmetAKTI Posted November 25, 2025 #534 Posted November 25, 2025 Herşey için 777Aldo başkana teşekkür ediyorum. Kazançlarında bol şanslar diliyorum umarım gönlünce herşey daha fazlasıyla gelir. Sisteminde bu şekilde adaletli olmasına sevindim daha iyi olmuş elinize emeğinize sağlık. Herkese bol şanslar dilerim. Kullanıcı adım byesed
nerowashere Posted November 25, 2025 #535 Posted November 25, 2025 aldo abinin niyeti bile yeterli şimdiden kazanacak kişilere tebikler ve emeği geçen moderator lerede teşekkürler id : nerowashere
zimbappe53 Posted November 25, 2025 #536 Posted November 25, 2025 zimbappe53 herkese bol şans kral abimize de teşekkürler.
fiko5252 Posted November 25, 2025 #537 Posted November 25, 2025 (edited) Bol şans dilemeyi ve herkesin bir şekilde kazanmasını isteyen biriyim, mod arkadaşlara sohbeti temiz tutmaya çalıştıkları için ayrıca teşekkür ederim. Sohbette oldukça aktif paylaşım yaparım sevgiler ve saygılar aldo reise bol şanslar. Fiko5252 Edited November 25, 2025 by fiko5252
Harbieyli Posted November 25, 2025 #538 Posted November 25, 2025 (edited) Selamlar, Herkese bol şanslar dilerim. İyi kötü Türk chat kanlında tanınırım ve yıllardır sayılı arkadaşla saygı çerçevesinde sohbetimi ederim. Dün geceden bu yana gerçekten heyecanla kuponları takip ettim, Nasipte varsa bu etkinlikten bende yararlanmak isterim. Aldo abi Allah bin bereket versin. Therewego eline emeğine sağlık. 🍀🍀 Stake - harbieyli Edited November 25, 2025 by Harbieyli
murtimuros Posted November 25, 2025 #539 Posted November 25, 2025 murtimuros bi mod arkadaşımız appealsıma baksaydı chatimizden çok daha memnundum ama canı sağolsun sonuçta herkesin şu sıralar canı burnunda tüm chat seviliyosunuz en çokta aldo abi
cakalkasabmw Posted November 25, 2025 #540 Posted November 25, 2025 (edited) son saatte aktif olmayan giremiyomuş. sağlık olsun Edited November 25, 2025 by cakalkasabmw
WenFortune Posted November 25, 2025 #541 Posted November 25, 2025 WenFortune Butun modlara son haftalarda yaptiklari is icin tesekkur ediyorum. Inshallah bir gun botlari yeneriz. Herkese bol sans. Zaten her gece sabahliyoruz beraber wego, neyi anlattim 🤣
kod69 Posted November 25, 2025 #542 Posted November 25, 2025 kod69 Selamı hak eden dostların hepsine selam
buyukiskender Posted November 25, 2025 #543 Posted November 25, 2025 buyukiskender bi felak bi nas ve Aldo abim <3
Nouma21 Posted November 25, 2025 #544 Posted November 25, 2025 Therewego emeğine sağlık çok güzel olmuş bu sistem Aldo abim bol şanslar olsun teşekkürler herşey için. PESETTO
ejder33 Posted November 25, 2025 #545 Posted November 25, 2025 1 minute ago, ejder33 said: Fazla yazmiyorum takip ediyom spami sevmiyorum ejder33
ank062406 Posted November 25, 2025 #546 Posted November 25, 2025 (edited) 12 minutes ago, ank062406 said: ank13849 hocam selam, sohbeti bazen makara yapmak için bazen futbol için bazen de vip olduğum için abinin ortamında takılmayı sevdiim için kullanıyorum. nickimi yanlıs fazdıgım icin (başına @ koymusum) ve soruyu düzgün yanıtlamak için editledim Edited November 25, 2025 by ank062406
LukasTadic Posted November 25, 2025 #547 Posted November 25, 2025 LukasTadic herkese bol şans diliyorum inşallah en fazla ihtiyacı olan arkadaşlarımız alır. Teşekkkürler Aldo abi.
mebevex Posted November 25, 2025 #548 Posted November 25, 2025 (edited) mebevex Sabaha karşı yapılan felsefik konuşmalar özleniyor, spamsız ve botsuz. Edited November 25, 2025 by mebevex
Caromeos Posted November 25, 2025 #549 Posted November 25, 2025 Sessizce takılıp kazanabilecekken bizlerle kazandıklarını paylaşalan Aldo'ya çok teşekkür ederim. Adil bir ortam olması için katkı sağlayan moderatörlere de emekleri için çok teşekkürler. Kullanıcı Adı: Caromeos Şansınız bol olsun.
Sametabayy Posted November 25, 2025 #550 Posted November 25, 2025 14 minutes ago, Therewego said: ✅ Katılım Şartları – 📅 Stake hesabı minimum 18 gün öncesinde açılmış olmalı – ✍️ Minimum 20 anlamlı mesaj – 💬 Türkçe iletişim şart – 🌍 Gerçek kullanıcı, bot değil 🚫 Bot / Sahte Hesap Tespiti – 🤖 Tek kelimelik, spam mesajlar – 📋 Kopyala–yapıştır içerikler – 🧩 Yazım tarzı ve davranış tutarsızlıkları – 🛑 Çoklu Hesap şüphesi 📝 Nasıl Katılırım? – 📍 Stake kullanıcı isminle yorum yap – 💡 Türkçe Sohbetini kısa kelimeler ile anlat – 🚷 Flood, tartışma, emoji spam yok – 🔁 Tek yorum hakkı 🔍 İnceleme Süreci – 🛡️ Moderatörler manuel kontrol eder – ❔ Şüpheli hesaplara ek doğrulama gelebilir – ✅ Uygun görülenler listeye eklenir – 🧭 Son karar moderasyon ekibinindir ve bu etkinliği kötüye kullanmaya çalışan hesapların hepsi otomatik elenir. ⚠️ Yaptırımlar – 🤖 Bot / multi → kalıcı diskalifiye – ⚡ Bilerek yanlış bilgi → etkinlikten men – 🚨 Kurallara uymayan yorum → silinir 🏆 Kazananlar – 📢 Forum üzerinden duyurulacak – 🎁 Ödüller yalnızca seçilen gerçek kullanıcılara – ❌ Ödül sonrası itiraz kabul edilmez 🎯 Amaç Topluluğa değer katan, aktif ve güvenilir Türk kullanıcıları ödüllendirmek! 🇹🇷💙 Etkinlik Sponsoru 777Aldo Lütfen Sonuçlanmasını beklerken sabırlı olun ❤️ Sametabayy 14 minutes ago, Therewego said: ✅ Katılım Şartları – 📅 Stake hesabı minimum 18 gün öncesinde açılmış olmalı – ✍️ Minimum 20 anlamlı mesaj – 💬 Türkçe iletişim şart – 🌍 Gerçek kullanıcı, bot değil 🚫 Bot / Sahte Hesap Tespiti – 🤖 Tek kelimelik, spam mesajlar – 📋 Kopyala–yapıştır içerikler – 🧩 Yazım tarzı ve davranış tutarsızlıkları – 🛑 Çoklu Hesap şüphesi 📝 Nasıl Katılırım? – 📍 Stake kullanıcı isminle yorum yap – 💡 Türkçe Sohbetini kısa kelimeler ile anlat – 🚷 Flood, tartışma, emoji spam yok – 🔁 Tek yorum hakkı 🔍 İnceleme Süreci – 🛡️ Moderatörler manuel kontrol eder – ❔ Şüpheli hesaplara ek doğrulama gelebilir – ✅ Uygun görülenler listeye eklenir – 🧭 Son karar moderasyon ekibinindir ve bu etkinliği kötüye kullanmaya çalışan hesapların hepsi otomatik elenir. ⚠️ Yaptırımlar – 🤖 Bot / multi → kalıcı diskalifiye – ⚡ Bilerek yanlış bilgi → etkinlikten men – 🚨 Kurallara uymayan yorum → silinir 🏆 Kazananlar – 📢 Forum üzerinden duyurulacak – 🎁 Ödüller yalnızca seçilen gerçek kullanıcılara – ❌ Ödül sonrası itiraz kabul edilmez 🎯 Amaç Topluluğa değer katan, aktif ve güvenilir Türk kullanıcıları ödüllendirmek! 🇹🇷💙 Etkinlik Sponsoru 777Aldo Lütfen Sonuçlanmasını beklerken sabırlı olun ❤️ Sametabayy
Featured Comment