Jump to content

Featured Comment

Posted (edited)

Abiye bol şanslar, etkinlik için teşekkürler modlara da. Sabah karşı chatte duran nba tayfa seviliyorsunuz. Türk chati hariç bu kadar samimi bir yer daha yok sabahın köründe :)

reioux

Edited by reioux
Posted (edited)

Abiye bol şans, teşekkür ediyorum öncelikle. Türkçe chate gelince de sohbet iyi herkese başarılar diliyorum.

Edited by Smt324
Posted (edited)

id: Chicharito4

Türkçe chatte uzun zamandır tanıdığım arkadaşlarla kupon paylaşımı yaparız ve hoş sohbet ederiz.

Edited by krdskry
Posted

Çok uzun zamandır aktifim fakat forum etkinliklerinde bulunmuyordum hesabımı detaylı kontrol edebilirsiniz.

Özellikle bilgi tartırşma sohbet ortamı için kullanıyordum türk chatimizi chat geçmişinden de bakabilirsiniz saygılarımla değerli Modlarım.

Abi ödüllendirme içinde ayrıca teşekkür ederim

kullanıcı adım : OnsJabeur  

Posted

Tsarabe

Şükür bot ta değiliz multide değiliz Aldo abimide  bize böyle bir şans verdiği içinde Wego moduma teşkkür ederim şimdiden herkese bol şans 

Posted

hamzabi

Türküm, doğruyum, çalışkanım.

Yasam, küçüklerimi korumak, büyüklerimi saymak,

yurdumu, budunumu özümden çok sevmektir.

Ülküm, yükselmek, ileri gitmektir.

Varlığım Türk varlığına armağan olsun.

Posted (edited)

Kullanıcı Adım Mg2501 Eskiden beri Aldo abinin çekilişlerine katılırım ben ona çok teşekkür ederim sayesinde ihtiyacımız olduğu zamanlarda denk gelmiştik ona çok teşekkürler herkese bol şans dilerim.

500 dolar wager istediği için chate yazamıyorum maalesef yazamasamda takip ederim modlar çok mütevazi ve anlayışlı kaliteli kişiler türk chati zaten kaliteli

Edited by Mg2501
Posted (edited)

sabaha karşı chatte battığımı görmek yazınca herkesin aynı durumda olduğunu görmemi sağlayıp teselli veriyor. Etkinlik için teşekkür ederim etkinlik için umarım olur.

nick: gamblematicman

Edited by gamblematicman
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy Terms of Use