Jump to content

Featured Comment

Posted

stake id: amohone

günlerdir chatte abinin tavuklar gelsin diye ugras verirken güzel sohbetler edip arkadaşlıklar kuruldu.

teşekkürler aldo king vesile olduğun şeyler icin...

Posted

Ferdvellll

Günaydın agalar. Her şey için teşekkür ediyoruz aldo reise. Chatte diğer ülkelerin chatlerinde olmayan bir dayanışma, sohbet muhabbet var ve chate katilmayi çok seviyorum.Herkesin bahtı açık olsun.

Posted (edited)

nick:split868

Türkçe chati kaliteli ortam saygıdeğer modlar , çok mesaj yazmasamda oynarım ve chati hep takip ederim bazende konuşurum , son 1-2 haftadır emeği geçen herkese teşekkür ederim. Bizim için en iyisini seçtiniz.

Edited by split868
Posted (edited)

Aldo artık aileden biri çok seviyoruz chatte onun sayesinde bir dayanışma oluştu. Bize bir şans tanıdığı için Aldoya ayrıca teşekkür ediyorum. Herkese bol şans.

Kullanıcı adım: stakelogin

Edited by stakelogin
Posted

Herkese bol şans diliyorum. Bıçklere vermiş olduğu destek için Aldo abiye teşekkür ederim. Ayrıca sohbetin huzurunu sağladıkları için moderatör arkadaşlarıma da teşekkürlerimi iletmek isterim.

Bol şanslar.. adolamy

Herkese bol şans diliyorum. Bıçklere vermiş olduğu destek için Aldo abiye teşekkür ederim. Ayrıca sohbetin huzurunu sağladıkları için moderatör arkadaşlarıma da teşekkürlerimi iletmek isterim.

Bol şanslar.. adolamy

Bol şanslar.. adolamy

Posted

Merhaba 

kullanıcı adı : doganpk1

Etkinlik için Aldo abiye ve moderatörlerimize teşekkür ediyorum. Kazanmayı çok isterim. Stake TR için sunduğunuz bu etkinlik için tekrar teşekkürler seviyorum sizleri ❤️

Posted

Türkçe chati stakein kalbidir.

Teşekkürler Aldo abi Arnavutluk’ta markette denk gelmiştik fotoğraf çekilmiştim. Balkanlardan selamlar. 

kullanıcı adı: Sia35

Posted (edited)
20 minutes ago, mrSwangs said:

Kullanıcı adı : Zeynep777i

Türk Chat’i, herkesin parçası olmak isteyeceği en güzel topluluklardan biri. Adil ve düzenli bir ortam sağladıkları için tüm moderatör arkadaşlara teşekkür ederim. Eğer seçilirsem bu benim için bir ilk olacak ve gerçekten gurur duyacağım.

Ayrıca küçük bir not… artık Hint botları kazanamayacak gibi duruyor. 😄

Aldo abi ve tüm ekibe emekleri için şimdiden teşekkür ederim. ❤️🇹🇷

Edited by Smit6699
Posted (edited)

Türkçe chat sanal dostlarımın botlara karşı birbirinin arkasını kolladığı, zor gecelerde uykusuz kaldığı, yiğidin harman olduğu bir savaş alanı.

Emeğinize yüreğinize sağlık dostlarım, başarıyoruz, başaracağız.

Reinsalu67

Edited by Reinsalu67
Not proper, stake name
Posted

Đây là một điều tuyệt vời. Bıçklere vermiş olduğu destek için Aldo abiye teşekkür ederim. Ayrıca sohbetin huzurunu sağladıkları için moderator arkadaşlarıma da teşekkürlerimi iletmek isterim.

Bol şanslar.. adolamy

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy Terms of Use