Vasat0030 Posted November 25, 2025 #651 Posted November 25, 2025 (edited) Selam Vasat0030 umarım yararlı olur Türk chate böyle en güzeli olur Edited November 25, 2025 by Vasat0030
cankilic Posted November 25, 2025 #652 Posted November 25, 2025 Cankilicc Selam herkese bol şans.. emeği geçenlere teşekkürler.
letdoitornot Posted November 25, 2025 #653 Posted November 25, 2025 Stake kullanıcı adım: şanslar247 Hepinize bir şans verdiğiniz için teşekkür ederim ❤️
kainarhyme Posted November 25, 2025 #655 Posted November 25, 2025 kainarhyme Modlarin boyle biseye el atması gercekten harika oldu Aldo abiye ve modlara selam olsun
Leventin1903 Posted November 25, 2025 #656 Posted November 25, 2025 Selam arkadaşlar herkese bol şanslar
meliske2 Posted November 25, 2025 #657 Posted November 25, 2025 Kullanıcı adım: MELİSKEX herkese bol şans umarım hak edenler kazanır. Aldo abiye bu şans için teşekkürler!!
akn037 Posted November 25, 2025 #658 Posted November 25, 2025 akn037 vallaha bu chatte eskilerdeniz senelerimizi verdik herkese bol şans aldo abi ve wegoyada teşşekürler
promen2023 Posted November 25, 2025 #659 Posted November 25, 2025 selamlar ben promen2023 herkeze sevgi saygılarımı sunuyorum kolay gelsin
erolx66 Posted November 25, 2025 #660 Posted November 25, 2025 35 minutes ago, Therewego said: ✅ Katılım Şartları – 📅 Stake hesabı minimum 18 gün öncesinde açılmış olmalı – ✍️ Low chat quality mesajları dolu olmayan, gerçek sohbette bulunan – 💬 Türkçe iletişim şart – 🌍 Gerçek kullanıcı, bot değil 🚫 Bot / Sahte Hesap Tespiti – 🤖 Tek kelimelik, spam mesajlar – 📋 Kopyala–yapıştır içerikler – 🧩 Yazım tarzı ve davranış tutarsızlıkları – 🛑 Çoklu Hesap şüphesi 📝 Nasıl Katılırım? – 📍 Stake kullanıcı isminle yorum yap – 💡 Türkçe Sohbetini kısa kelimeler ile anlat – 🚷 Flood, tartışma, emoji spam yok – 🔁 Tek yorum hakkı 🔍 İnceleme Süreci – 🛡️ Moderatörler manuel kontrol eder – ❔ Şüpheli hesaplara ek doğrulama gelebilir – ✅ Uygun görülenler listeye eklenir – 🧭 Son karar moderasyon ekibinindir ve bu etkinliği kötüye kullanmaya çalışan hesapların hepsi otomatik elenir. ⚠️ Yaptırımlar – 🤖 Bot / multi → kalıcı diskalifiye – ⚡ Bilerek yanlış bilgi → etkinlikten men – 🚨 Kurallara uymayan yorum → silinir 🏆 Kazananlar – 📢 Forum üzerinden duyurulacak – 🎁 Ödüller yalnızca seçilen gerçek kullanıcılara – ❌ Ödül sonrası itiraz kabul edilmez 🎯 Amaç Topluluğa değer katan, aktif ve güvenilir Türk kullanıcıları ödüllendirmek! 🇹🇷💙 Etkinlik Sponsoru 777Aldo Lütfen Sonuçlanmasını beklerken sabırlı olun ❤️ 36 minutes ago, Therewego said: ✅ Katılım Şartları – 📅 Stake hesabı minimum 18 gün öncesinde açılmış olmalı – ✍️ Low chat quality mesajları dolu olmayan, gerçek sohbette bulunan – 💬 Türkçe iletişim şart – 🌍 Gerçek kullanıcı, bot değil 🚫 Bot / Sahte Hesap Tespiti – 🤖 Tek kelimelik, spam mesajlar – 📋 Kopyala–yapıştır içerikler – 🧩 Yazım tarzı ve davranış tutarsızlıkları – 🛑 Çoklu Hesap şüphesi 📝 Nasıl Katılırım? – 📍 Stake kullanıcı isminle yorum yap – 💡 Türkçe Sohbetini kısa kelimeler ile anlat – 🚷 Flood, tartışma, emoji spam yok – 🔁 Tek yorum hakkı 🔍 İnceleme Süreci – 🛡️ Moderatörler manuel kontrol eder – ❔ Şüpheli hesaplara ek doğrulama gelebilir – ✅ Uygun görülenler listeye eklenir – 🧭 Son karar moderasyon ekibinindir ve bu etkinliği kötüye kullanmaya çalışan hesapların hepsi otomatik elenir. ⚠️ Yaptırımlar – 🤖 Bot / multi → kalıcı diskalifiye – ⚡ Bilerek yanlış bilgi → etkinlikten men – 🚨 Kurallara uymayan yorum → silinir 🏆 Kazananlar – 📢 Forum üzerinden duyurulacak – 🎁 Ödüller yalnızca seçilen gerçek kullanıcılara – ❌ Ödül sonrası itiraz kabul edilmez 🎯 Amaç Topluluğa değer katan, aktif ve güvenilir Türk kullanıcıları ödüllendirmek! 🇹🇷💙 Etkinlik Sponsoru 777Aldo Lütfen Sonuçlanmasını beklerken sabırlı olun ❤️ 36 minutes ago, Therewego said: ✅ Katılım Şartları – 📅 Stake hesabı minimum 18 gün öncesinde açılmış olmalı – ✍️ Low chat quality mesajları dolu olmayan, gerçek sohbette bulunan – 💬 Türkçe iletişim şart – 🌍 Gerçek kullanıcı, bot değil 🚫 Bot / Sahte Hesap Tespiti – 🤖 Tek kelimelik, spam mesajlar – 📋 Kopyala–yapıştır içerikler – 🧩 Yazım tarzı ve davranış tutarsızlıkları – 🛑 Çoklu Hesap şüphesi 📝 Nasıl Katılırım? – 📍 Stake kullanıcı isminle yorum yap – 💡 Türkçe Sohbetini kısa kelimeler ile anlat – 🚷 Flood, tartışma, emoji spam yok – 🔁 Tek yorum hakkı 🔍 İnceleme Süreci – 🛡️ Moderatörler manuel kontrol eder – ❔ Şüpheli hesaplara ek doğrulama gelebilir – ✅ Uygun görülenler listeye eklenir – 🧭 Son karar moderasyon ekibinindir ve bu etkinliği kötüye kullanmaya çalışan hesapların hepsi otomatik elenir. ⚠️ Yaptırımlar – 🤖 Bot / multi → kalıcı diskalifiye – ⚡ Bilerek yanlış bilgi → etkinlikten men – 🚨 Kurallara uymayan yorum → silinir 🏆 Kazananlar – 📢 Forum üzerinden duyurulacak – 🎁 Ödüller yalnızca seçilen gerçek kullanıcılara – ❌ Ödül sonrası itiraz kabul edilmez 🎯 Amaç Topluluğa değer katan, aktif ve güvenilir Türk kullanıcıları ödüllendirmek! 🇹🇷💙 Etkinlik Sponsoru 777Aldo Lütfen Sonuçlanmasını beklerken sabırlı olun ❤️ Öncelikle selamün aleyküm aldo kralın bu cömertliği için teşekkür ederiz adam gibi adamdır modlarımızada teşekkür ederim böyle bi emek sarf ettikleri için herkese başarılar diliyorum stake: erolx66
LionelMesiii Posted November 25, 2025 #661 Posted November 25, 2025 stake : LionelMesiii stake chatinde pek aktif olmasam bile chati kaliteli ve ara sıra kullanıyorum herkese bolşanslar dielrin aldo abi kesene bereket.
ksnqlu5 Posted November 25, 2025 #662 Posted November 25, 2025 Knsqlu5 Herkese şimdiden bol şans diliyorum Aldo abi iyi ki varsın sayende kazanma şansımız oldu teşekkür ederim şimdiden, ayrıca modlarada allah yardımcıları olsun zor karar gerçekten büyük sorumluluk ,umarim bu sefer kazanırız 🥰
cingilbek Posted November 25, 2025 #663 Posted November 25, 2025 Adamın Ham maddesi aldo babaya selamlar Cingilbek
Mussuna58 Posted November 25, 2025 #664 Posted November 25, 2025 Kullanıcı adım: Mussuna58 Türkçe sohbet: Neşe,geyik,dayanışma,keyif.
sig08 Posted November 25, 2025 #665 Posted November 25, 2025 Stake kullanıcı adım:Sig08 aldo abiye katkılarından dolayı ve bizi desteklediği için kendi adıma şanslı hissediyor ve ona teşekkür etmek istiyorum gerçekten hem sayesinde stake türkçe chattinde daha çok insan geldiğinden yeni insanlarla sohbet edip yeni şeyler öğreniyoruz hem de kaliteli sohbet ediyoruz aynı zamanda da şansımız varsa bahşiş alıyoruz teşekkür ederiz 777aldo
ecmel Posted November 25, 2025 #666 Posted November 25, 2025 ecmelaltnts emeği geçenlerin ellerine sağlık çalışan herkesin işi gücü rast gitsin bol şans katılan herkese
Yunusgl16 Posted November 25, 2025 #667 Posted November 25, 2025 Stake:yunusgl16 aldo abimizi 2 senedir takip ediyorum on numara adam sohbet ortam çok sarıyo herkese şimdiden bol şans ))))))))))
Mucooperator Posted November 25, 2025 #668 Posted November 25, 2025 33 minutes ago, Mucooperator said: Mucooperator Her şey çok güzel olacak
Aylin287 Posted November 25, 2025 #669 Posted November 25, 2025 Aylin287 Elbet bir gün kazanacağız !!!
ruqya Posted November 25, 2025 #670 Posted November 25, 2025 Abimizin isteklerinin gerçekleşeceğinden, bu işin üstesinden hakkaniyetli bir şekilde gelebileceğinden hiç şüphem yok. Kolay gelsin 🙏 Tr chate gelecek olursak para varsa spam vardır en fazla mesaj yazan rain almıyor arkadaşlar ruqya
Aero Posted November 25, 2025 #671 Posted November 25, 2025 atomicaero yaklaşık 4 senedir stake chatteyim. Kolaylıklar diliyorum
gecemavisi Posted November 25, 2025 #672 Posted November 25, 2025 gecemavisi modum kolay gelsin umarım ihtiyaç sahiplerine gider emeği geçen herkese teşekkürler
scatterhuseyin Posted November 25, 2025 #673 Posted November 25, 2025 (edited) nick: scatterhuseyin Yıllardır türkçe sohbette aktif olarak katılıyorum. Aldo abimize ve modlarımıza emekleri için sonsuz teşekkürler... Edited November 25, 2025 by scatterhuseyin
Yazuinn1 Posted November 25, 2025 #674 Posted November 25, 2025 (edited) yaklaşık 4 yıldır aldo abiyi bilir takipteyiz daha da uzun yıllara inşallah Stake name:Yazuinn1 Edited November 25, 2025 by Yazuinn1
OsurukBombasii Posted November 25, 2025 #675 Posted November 25, 2025 Sponsor olduğu için Aldo abiye ve emekleri için Wegoya (diğer modlar sizin de hakkınız büyük) teşekkür ediyorum. Umarım Türklere çıkar ve bu parayı güzel yerlerde kullanırlar. OsurukBombasi
Featured Comment