Jump to content

Featured Comment

Posted

Merhaba ben sürekli mod'a sövdüğüm için perma ban yedim ama sadece moda sövdüm başkasına sövmedim saygısızlığım olmadı o modda zaten hep hak eden birisiydi şimdi bana Stake – Türk Kullanıcı Ödüllendirme Etkinliğinden ödül verilmeyecek mi :(

Posted

Moda ne diye küfür ediyorsunuz adamlar napsin, chat kudurunca yetişmekte zorlanıyorlar yabancı bot istilasına engel olmaya çalışıyorlar, haklarını yemeyin derim 

Posted
51 minutes ago, Ayhan03 said:

Pişman mısın :)

asla zaten ilk 3 ay attı 3 ay sonra bi daha sövdüm sonra 6 şimdi kalıcı attı

2 hours ago, CaptainBJ777 said:

Haklı bir gerekcen var kardeşim ban yemende o yüzden sorduğun soru bana absürt geldi hahaha Kolay gelsin

bomboş bir şeyden uyarı yapıyordu sövdüm sonrası aktı

2 hours ago, Doğan said:

Moderatörler basitçe 1 ay 2 ay ban atiyor çok işe yarar mı sanıyorlar böyle kendilerini siteyi sırf bu yüzden bırakıcam

ben zaten ayda 1 atıyorum buraya artık mod yüzünden

2 hours ago, Vargas001 said:

Moda ne diye küfür ediyorsunuz adamlar napsin, chat kudurunca yetişmekte zorlanıyorlar yabancı bot istilasına engel olmaya çalışıyorlar, haklarını yemeyin derim 

bot istilası falan değil egolu birisi

• 2 weeks later...
Posted

Sövdüm diye itiraf edipte sövmenin sadece moda yapmis olman sövmüs olman gercegi degistirmez ne yani kategorisimi var sövmenin moda sövdün diye alkisliyalim mi simdi kendi yazini okurmusun ne kadar sacma bi yazi 

Hak etmisin biseylerden ders cikarcaginda yok buraya konusunu actigina gore hala ayni kafadasin yazik