lazbakkal49 Posted November 28, 2025 #1 Posted November 28, 2025 GÜVENLİ KOİN TRASFER YÖNTEMİ basitce anlatmaya calsıcam. öncelikle stake güvenli bir şekilde yatırım ( koin ) yapmak istiyorsanız. elinizde olması gerekenler. 1. Soğuk cüzdan ( örnek trustwallet ) 2. Her hangi bir türk kripto borsası ( örnek : trbinance) 3. global borsa ( örnek binance global ) 4. en önemlisi stake hesabı ^^ yöntem uzun gibi gelsede aslında çok basit ve pratik oluyor başlangıç olarak . size örneklemle anlatmak isterim . bankanızdan trbinance türklirası gönderip usdt alıyoruz. neden i beyanımız kolay olsun ve kur farkından etkilenmeyelim diye. sonra aldığımız usdt global borsaya yani binace globala yoluyoruz. amacımız nedir . önemli usdt yatırım yapıyorum. daha sonra borsada hem işlem yaptığınız kanıtı olsun hemde kripta izlenmesin diyorsanız . ( öneriim trx veya ltc dir ) gönderdiğiniz usdt leri trx ceviriyoruz. cevirdikden sonra . bu trx leri . soğuk cüzdanımız yani( örnek trust wollet) atıyoruz. ve oradan eyer trx olursa çok daha hızlı ve komisyonsuz. şekilde stake hesabınıza gönderebilirsiniz. ÖNEMLİ NOKTA ASLA STAKE LE BORSALARA DİREK YATIR VE CEK YPAMAYIN ARADA CÜZDAN KOYUN. cekimde aynı sekilde önce trustwallet . sonra globel sonra tr borsası ve banka olmalı . bu sayede her türlü dürüma hazırlıklı olucaksuınız . trbinance sizde beyan istediğinde yapmıs oldugum usdt yatırımı geri cekiyorum. diceksiniz kanıt istediğindede tr globalde yaptıgınız işlemleri göndre biliceksiniz umarım faydalı bir paylasım olmustur. işiniz gücünüz rasgitsin. saygılarımla bakkal amcanız. acetin01 1
jakamoo Posted November 28, 2025 #2 Posted November 28, 2025 Gayet açıklayıcı.Güzel olamuş emeğine sağlık lazbakkal49 1
ZetAron Posted December 2, 2025 #6 Posted December 2, 2025 Koin cüzdanı olarak exodus ve atomic wallet kullanıyorum onları da öneririm
lazbakkal49 Posted December 3, 2025 Author #7 Posted December 3, 2025 7 hours ago, ZetAron said: Koin cüzdanı olarak exodus ve atomic wallet kullanıyorum onları da öneririm tavsiyen için cok saol böylelikle daha cok kişiye yardımcı olabiliriz.
dalutzz Posted December 3, 2025 #9 Posted December 3, 2025 faydalı bir paylaşım olmuş. bu yolu izlemeniz şimdilik güvenli görünüyor doğrulanmıştır. lazbakkal49 1
sedako Posted December 4, 2025 #11 Posted December 4, 2025 teşekkürler ben araya bir cüzdan daha koyuyorum daha da garanti oluyor
Guventunc Posted December 4, 2025 #12 Posted December 4, 2025 bir çoğunun bilmediği bileninde paylaşmadığı yada paylaşmak istemediği bilgi ellerinize sağlık güzel bilgilendirme bu taktiği aynı şekilde bybit borsası icinde yapabilirsiniz
efunay Posted December 4, 2025 #13 Posted December 4, 2025 İlk defa yatırım yapmıştım geçenlerde darkex borsasından Artık dikkate alırım bu yolu teşekkürler:)
Mustafa Sezen Posted December 4, 2025 #14 Posted December 4, 2025 Id: Mustafaszn öğrendim ilk yatırımımı da yaptım kriptolu. İnş çekmekte nasip olurr :)) Teşekkürler.
WinXP Posted December 4, 2025 #15 Posted December 4, 2025 trust kullanıyorum gayet basit ve kullanışlı
sonsrbjk15 Posted December 5, 2025 #16 Posted December 5, 2025 düz binanden deposit atıyorum bişi olur mu
Bugra07 Posted December 5, 2025 #18 Posted December 5, 2025 herkesin görmesi gereken bir konu. sadece Binance TR kullanan bir kesim de var yapmayın etmeyin arkadaşlar. Eline sağlık.
demirturk Posted December 6, 2025 #19 Posted December 6, 2025 harika bir konu , soğuk cüzdan cok önemli . teşekkürler
mntrs35 Posted December 6, 2025 #23 Posted December 6, 2025 (edited) Binance globalden atsak ne gibi sıkıntı olabilir, illa trust koymak gerekiyor mu araya Edited December 6, 2025 by mntrs35
Featured Comment