Jump to content

Featured Comment

Posted (edited)

bugenn 

herkese iyi şanslar aldo abiye selamlar 

şu botçular olmadan daha güzel chat umarım halledelir modların eline saglık

Edited by bugenn
Posted (edited)

Whisp3r

yıllardır burdayız severiz chatimizi başka yerlere kıyasla iyidir katılanlar bol şans etkinlik için teşekkürler.

Edited by Whisp3r
Posted (edited)

blackhunter01

öncelikle abi çok sagol. türk chatimiz şu sıralarda kaos olmakla beraber birbirine yardım etme kazananı tebrik kaybedeni teselli etmeyle ünlüdür. son zamanlarda aldo abiyle beraber herşey karışmış durumda ama böyle de seviyoruz. umarım kazananlardan biri olurum rainlerden yüzüm gülmüyor çünkü :D herkese bol şans (yazıyı 1 dk sonra duzenledim)

Edited by blackhunter01
duzenledim
Posted (edited)

sanslikedi

En sonunda abinin forumundan ödül alacağım umuyorum. Sabahlar olmasın modunda bu sefer kedimin şansı yaver gidecek :) Wego / Ozer başkana sevgilerle. Kedim nasıl modum. Aldo abinin kalbine sağlık. Çok güzel bir sabah oldu kanal için.

Edited by dalutzz
Posted

Kullanıcı adı: berksans

Her şeyin başladığı zamanlardan beri buradayım.Hayatımın son yıllarda neredeyse tamamı türkçe topluluğunda buradaki insanlarla sohbet ederek geçti.İyi günlerimiz oldu kötü günlerimiz oldu bir şekilde atlattık.İsteğimiz ne ise niyetimiz o oldu, kimseyi kırmamaya gayret ettik kırdıklarımız varsa affola şimdiden…Hayatımıza renk katan her sorunda yardımcı olan başta moderatörlerimiz ve destekçimiz Aldo abiye sonsuz teşekkürler…

Posted

Abiyi anlatmaya kelimeler yetmez. o kadar kişiyiz hayatına dokunmadığı çok az kişi var. Inşallah bu birliktelik çok uzun süre devam eder.

Chatimiz inanılmaz aktif ve yardım sever. arada bir kaç çürük elma çıksa da stakenin en iyi ve en yoğun chatiyiz.

Cetobasgan33

Posted

Öncelikle tüm Türk chatindekine ostlarım, sevgili moderatörlerime ve canmımız, bir tanemiz Aldo abimize selamlarımı iletiyorum. Geçen ki etkinlikte maalesef nasip olmamıştı, inşallah bu sefer yüzümüz gülecek. Tüm kardeşlerime sevgilerimi iletiyorum.

Stake kullanıcı adım: nazzblood

Posted (edited)

teşekkürler abi

thekingpro57 

modum hakkınla vericeğini biliyorum adil insanlarsınız chattede çok muhabbetimiz oldu herkese bolşans 

emeğinize sağlık güzel insanlar ❤️ 

Edited by thekingpro57
Posted

Aldo abi teşekkür ederim bize yardımların paylaşımların için umarım her zaman bol yeşilli kuponlar görürüz

Kullanıcı adım Ozanmakarov

herkese bol şanslar mod arkadaşlara da yeşekğr

Posted

Merhaba

Özellikle son haftalarda tr chat (diğer ülke chatlerine kyasla)kıymetini anladığımız, moderatörlere daha cok yardımcı olduğumuz bir sosyal alan oluşturdu.Her zaman olduğu gibi herkes nasibinin ekmeğini yedi. Bu süreçte emeği geçen tüm moderatörlerimize ve arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

İyi çalışmalar bol kazançlar.

ZorroS1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy Terms of Use