altugdlmn Posted December 4, 2025 #226 Posted December 4, 2025 Emeği geçen herkesin ellerine sağlık yeni tankın hayırlı olsun özer başkanım @altugdlmn
picakdarbesi Posted December 4, 2025 #227 Posted December 4, 2025 nick picakdarbesi Genelde spor basis maclarını takşp ederim bet yapar totem yaparım chatte arkadaşlarımla sohbet ederim ve insanlarla konuşırım aktif bi chatterim.
Yusufreis13 Posted December 4, 2025 #228 Posted December 4, 2025 Yusufreis13 Umarım daha önceki forumda alamayan reislere ve aktiflere çıkar inanıyoruz bol şans herkese.
hezarfenus Posted December 4, 2025 #229 Posted December 4, 2025 Hezarfenus bizi bilen bilir herkese bol şans modların eline sağlık
tarsuslukral Posted December 4, 2025 #230 Posted December 4, 2025 abiye ve sayın modlarıma teşekkür ederim tarsuslukral
Yunusgl16 Posted December 4, 2025 #231 Posted December 4, 2025 yunusgl16 günaydınlar umarım herkesin şansı daim olur bol şanslar abim büyüksün )))))
Tommymontana08 Posted December 4, 2025 #232 Posted December 4, 2025 (edited) İlk forumda çıkmadı ama bunda inanıyorum çıkacak. Sevgili modlarım size inanıyorum stake İd Tommymontana66 Edited December 4, 2025 by Tommymontana08
kaancora0 Posted December 4, 2025 #233 Posted December 4, 2025 1 minute ago, Therewego said: ✅ Katılım Şartları – 📅 Stake hesabı minimum 18 gün öncesinde açılmış olmalı – ✍️ Low chat quality mesajları dolu olmayan, gerçek sohbette bulunan – 💬 Türkçe iletişim şart – 🌍 Gerçek kullanıcı, bot değil 🚫 Bot / Sahte Hesap Tespiti – 🤖 Tek kelimelik, spam mesajlar – 📋 Kopyala–yapıştır içerikler – 🧩 Yazım tarzı ve davranış tutarsızlıkları – 🛑 Çoklu Hesap şüphesi 📝 Nasıl Katılırım? – 📍 Stake kullanıcı isminle yorum yap – 💡 Türkçe Sohbetini kısa kelimeler ile anlat – 🚷 Flood, tartışma, emoji spam yok – 🔁 Tek yorum hakkı 🔍 İnceleme Süreci – 🛡️ Moderatörler manuel kontrol eder – ❔ Şüpheli hesaplara ek doğrulama gelebilir – ✅ Uygun görülenler listeye eklenir – 🧭 Son karar moderasyon ekibinindir ve bu etkinliği kötüye kullanmaya çalışan hesapların hepsi otomatik elenir. ⚠️ Yaptırımlar – 🤖 Bot / multi → kalıcı diskalifiye – ⚡ Bilerek yanlış bilgi → etkinlikten men – 🚨 Kurallara uymayan yorum → silinir 🏆 Kazananlar – 📢 Forum üzerinden duyurulacak – 🎁 Ödüller yalnızca seçilen gerçek kullanıcılara – ❌ Ödül sonrası itiraz kabul edilmez 🎯 Amaç Topluluğa değer katan, aktif ve güvenilir Türk kullanıcıları ödüllendirmek! 🇹🇷💙 Etkinlik Sponsoru 777Aldo Lütfen Sonuçlanmasını beklerken sabırlı olun ❤️ öncelikle herkese bol şans dostlar hakeden kazansın inşallah keşke daha aktif olabilsem
Coldspring Posted December 4, 2025 #234 Posted December 4, 2025 Türkçe chatin son zamanlarında modlarin gösterdiği performansa ve aldo abiye cok teşekkürler inşallah herkesin istediği olur coldspring1993
cagipower Posted December 4, 2025 #235 Posted December 4, 2025 Just now, Therewego said: ✅ Katılım Şartları – 📅 Stake hesabı minimum 18 gün öncesinde açılmış olmalı – ✍️ Low chat quality mesajları dolu olmayan, gerçek sohbette bulunan – 💬 Türkçe iletişim şart – 🌍 Gerçek kullanıcı, bot değil 🚫 Bot / Sahte Hesap Tespiti – 🤖 Tek kelimelik, spam mesajlar – 📋 Kopyala–yapıştır içerikler – 🧩 Yazım tarzı ve davranış tutarsızlıkları – 🛑 Çoklu Hesap şüphesi 📝 Nasıl Katılırım? – 📍 Stake kullanıcı isminle yorum yap – 💡 Türkçe Sohbetini kısa kelimeler ile anlat – 🚷 Flood, tartışma, emoji spam yok – 🔁 Tek yorum hakkı 🔍 İnceleme Süreci – 🛡️ Moderatörler manuel kontrol eder – ❔ Şüpheli hesaplara ek doğrulama gelebilir – ✅ Uygun görülenler listeye eklenir – 🧭 Son karar moderasyon ekibinindir ve bu etkinliği kötüye kullanmaya çalışan hesapların hepsi otomatik elenir. ⚠️ Yaptırımlar – 🤖 Bot / multi → kalıcı diskalifiye – ⚡ Bilerek yanlış bilgi → etkinlikten men – 🚨 Kurallara uymayan yorum → silinir 🏆 Kazananlar – 📢 Forum üzerinden duyurulacak – 🎁 Ödüller yalnızca seçilen gerçek kullanıcılara – ❌ Ödül sonrası itiraz kabul edilmez 🎯 Amaç Topluluğa değer katan, aktif ve güvenilir Türk kullanıcıları ödüllendirmek! 🇹🇷💙 Etkinlik Sponsoru 777Aldo Lütfen Sonuçlanmasını beklerken sabırlı olun ❤️ merhaba benım stake ıd no : cagiwin saygılar sevgıler sunarım basarılar dılıyorum kardesleım
DarkBuArrow Posted December 4, 2025 #236 Posted December 4, 2025 DarkBuArrow Kesene bereket abim seviliyorsun. Bütün dostlara bol şans.
IcardiBeast Posted December 4, 2025 #237 Posted December 4, 2025 IcardiBeast Türkçe sohbette geçen 3yıl her günü ayrı olaylar ve entrika ama her bir useri seviyorum katılımcılara bol şanslar
bakan55 Posted December 4, 2025 #238 Posted December 4, 2025 Kullanici adim : dogibkn Bizim chatimiz diger tum chatlere nazaran samimiyetiyle ve duygulari maksimumda yasamasiyla meshurdur. Aldo abimizin katilimiyla kabaran chatimizi sevmemek ne mumkun? Bu nezaket dolu çekilişin mimarı Aldo abiye ve emekleriyle ortamı güzelleştiren gizli kahraman kıymetli modlara gönülden teşekkürler. Şans bugün birilerinin kapısını çalacaksa, benim kapı her zaman açık. Saygı ve sevgilerle…
canonurgamble Posted December 4, 2025 #239 Posted December 4, 2025 Bazen sırf sohbete geliyorum bazen de kupon paylaşımları ve limbo gibi oyunlardaki yüksek kazançları takip etmeyi seviyorum. Modlar sayesinde huzurlu bir ortam sağlanıyor. User: canonurgamble
aslanyolu Posted December 4, 2025 #240 Posted December 4, 2025 (edited) aslanyolu aldo abi sen her zaman kazan be abi 🥳🥳🥳 Türkçe chatimiz her zaman en iyisine layık, herkese bol şans dilerim. Edited December 4, 2025 by aslanyolu
lakamaka Posted December 4, 2025 #241 Posted December 4, 2025 Türkçe chat canımız kanımız gibi bir şey oldu sağolsunlar dostlar yalnız bırakmıyor hiç bir zaman. emeği geçen herkesin eline sağlık iyi çalışmalar diliyorum. ❤️ codythebest0
Olcayc95 Posted December 4, 2025 #242 Posted December 4, 2025 (edited) Olcayc95 modum teşekkğr ederim güzel insan aldo abinin kesesine bereket türkçe chat bizim evimiz gibi oldu valla emegi geçen tüm modlara teşekkürler iyiki varsınız bol şanslar Edited December 4, 2025 by Olcayc95
bilalzy Posted December 4, 2025 #243 Posted December 4, 2025 bilalzy herkese başarılar dilerim hayırlı olsun.
Issam1997 Posted December 4, 2025 #246 Posted December 4, 2025 (edited) issam1997 her yerde biz ve abi kesene bereket her zaman tuttururuz kopunları modlara da kolay gelsin Edited December 4, 2025 by Issam1997
hexatia Posted December 4, 2025 #247 Posted December 4, 2025 Abim kesene bereket. Modlarımız cansınız hexatia
Obayana Posted December 4, 2025 #250 Posted December 4, 2025 isim Obayana bol şans herkese aktif olarak sohbet ediyorum
Featured Comment