bmicik Posted December 4, 2025 #402 Posted December 4, 2025 bmicik Abi yokken sakin ve sohbet edebildiğimiz abi varken daha heyecanlı ve bazen çekilmez ama stakein en sağlam communitysi. Aldo abi içinde son 1 haftanın şanssızlığı artık güzel bir win streak e döner umarım. ozer ve wego baskanlarim şimdiden ellerinize emeğinize sağlık
pubgeee Posted December 4, 2025 #403 Posted December 4, 2025 Pubgeee yaklaşık 2 yıldır sitede oyunlardayım. Chatte de arada bi görünürüm. Şimdidan bol şans herkese
erenblacksnake Posted December 4, 2025 #404 Posted December 4, 2025 3 minutes ago, Therewego said: ✅ Katılım Şartları – 📅 Stake hesabı minimum 18 gün öncesinde açılmış olmalı – ✍️ Low chat quality mesajları dolu olmayan, gerçek sohbette bulunan – 💬 Türkçe iletişim şart – 🌍 Gerçek kullanıcı, bot değil 🚫 Bot / Sahte Hesap Tespiti – 🤖 Tek kelimelik, spam mesajlar – 📋 Kopyala–yapıştır içerikler – 🧩 Yazım tarzı ve davranış tutarsızlıkları – 🛑 Çoklu Hesap şüphesi 📝 Nasıl Katılırım? – 📍 Stake kullanıcı isminle yorum yap – 💡 Türkçe Sohbetini kısa kelimeler ile anlat – 🚷 Flood, tartışma, emoji spam yok – 🔁 Tek yorum hakkı 🔍 İnceleme Süreci – 🛡️ Moderatörler manuel kontrol eder – ❔ Şüpheli hesaplara ek doğrulama gelebilir – ✅ Uygun görülenler listeye eklenir – 🧭 Son karar moderasyon ekibinindir ve bu etkinliği kötüye kullanmaya çalışan hesapların hepsi otomatik elenir. ⚠️ Yaptırımlar – 🤖 Bot / multi → kalıcı diskalifiye – ⚡ Bilerek yanlış bilgi → etkinlikten men – 🚨 Kurallara uymayan yorum → silinir 🏆 Kazananlar – 📢 Forum üzerinden duyurulacak – 🎁 Ödüller yalnızca seçilen gerçek kullanıcılara – ❌ Ödül sonrası itiraz kabul edilmez 🎯 Amaç Topluluğa değer katan, aktif ve güvenilir Türk kullanıcıları ödüllendirmek! 🇹🇷💙 Etkinlik Sponsoru 777Aldo Lütfen Sonuçlanmasını beklerken sabırlı olun ❤️ Stake kullanici adim : erenblacksnake Aldo abiye bu imkani bize sundugu icin tesekkur ederim. Mod arkadaslara kolay gelsin ellerine saglik.
cakalkasabmw Posted December 4, 2025 #405 Posted December 4, 2025 cakalkasabmw Hayalim BMW almak bunu herkes bilir. inşallah başaracam. kazanırsam buna yardımı çok olacak. çette enerji sinerji basarım. tüm maaşı dedeye yedirir bununla ilgili konuşurum. abi ve modlar eyvallah
lunaluz1907 Posted December 4, 2025 #406 Posted December 4, 2025 Bu chati çok seviyorum. En Güzel chat ve en güzel modlar bizde. Siteye 1 yıldır aktif geliyorum ve chatteyim. Chate geldiğim ve aktif olduğum ilk ayda friendly ödülünü almak çok güzeldi. Hiç ummadığım kadar kaliteli insan ile tanıştım burda. Hepiniz sağolun var olun. Herkese bol şanslar.
MythTale Posted December 4, 2025 #407 Posted December 4, 2025 (edited) Stake kullanıcı adım : MythTale Okul için bilgisayar alicam arabanın kapısını vurdum orayı yaptiracam umarım bana çıkar seviyorum sizi forum ❤️ Edited December 4, 2025 by MythTale
hababamke Posted December 4, 2025 #409 Posted December 4, 2025 çok güzel harika oldu devamke. hababamke
Murti3106 Posted December 4, 2025 #410 Posted December 4, 2025 Sohbette bulunmak insanlarla sohbet ederken bir yandan kumar oynayabilmek gerçekten cezbedici aldo abimize etkinli için çok teşekkür ederim Kullanıcı adım : Murtilotto
cukcukeeff Posted December 4, 2025 #412 Posted December 4, 2025 caneroglu Şimdiden bize gelse de gelmese de bu saatte bizi düşünüp bizimle kârını paylaştığın için teşekkürler ALDO BABA. Ayrıca modlarımıza da kolaylıklar diliyorum umarım herkesin gönlüne göre olur bol şans güzel insanlar.
emrecaylak123 Posted December 4, 2025 #413 Posted December 4, 2025 sayın modlarım çok saolun aldo abiyede bin kez teşekkür etsek azdır
destoke Posted December 4, 2025 #415 Posted December 4, 2025 Bbelki kazanamayız ama biz abiyi kazandık Destoke
coincan Posted December 4, 2025 #416 Posted December 4, 2025 çok kişinin kimbilir ne derdine derman oldun, rabbim seni hep mutlu etsin. coincan
benkemal Posted December 4, 2025 #417 Posted December 4, 2025 sevgıler saygılar ismim benkemal herkeze iyi çalışmalar aldo abim sevgilerimle
aboubakar99 Posted December 4, 2025 #418 Posted December 4, 2025 Kullanıcı adım : Aboubakar99 Ne mutlu Türküm diyene diyorum Aldo abi global gururumuz kesesine bereket Allah Modlara kolaylık versin bol şans herkese
Zendem16 Posted December 4, 2025 #419 Posted December 4, 2025 2 minutes ago, Zendem16 said: Teşekkürler modlarım Zyn111
grender2727 Posted December 4, 2025 #421 Posted December 4, 2025 4 minutes ago, Therewego said: ✅ Katılım Şartları – 📅 Stake hesabı minimum 18 gün öncesinde açılmış olmalı – ✍️ Low chat quality mesajları dolu olmayan, gerçek sohbette bulunan – 💬 Türkçe iletişim şart – 🌍 Gerçek kullanıcı, bot değil 🚫 Bot / Sahte Hesap Tespiti – 🤖 Tek kelimelik, spam mesajlar – 📋 Kopyala–yapıştır içerikler – 🧩 Yazım tarzı ve davranış tutarsızlıkları – 🛑 Çoklu Hesap şüphesi 📝 Nasıl Katılırım? – 📍 Stake kullanıcı isminle yorum yap – 💡 Türkçe Sohbetini kısa kelimeler ile anlat – 🚷 Flood, tartışma, emoji spam yok – 🔁 Tek yorum hakkı 🔍 İnceleme Süreci – 🛡️ Moderatörler manuel kontrol eder – ❔ Şüpheli hesaplara ek doğrulama gelebilir – ✅ Uygun görülenler listeye eklenir – 🧭 Son karar moderasyon ekibinindir ve bu etkinliği kötüye kullanmaya çalışan hesapların hepsi otomatik elenir. ⚠️ Yaptırımlar – 🤖 Bot / multi → kalıcı diskalifiye – ⚡ Bilerek yanlış bilgi → etkinlikten men – 🚨 Kurallara uymayan yorum → silinir 🏆 Kazananlar – 📢 Forum üzerinden duyurulacak – 🎁 Ödüller yalnızca seçilen gerçek kullanıcılara – ❌ Ödül sonrası itiraz kabul edilmez 🎯 Amaç Topluluğa değer katan, aktif ve güvenilir Türk kullanıcıları ödüllendirmek! 🇹🇷💙 Etkinlik Sponsoru 777Aldo Lütfen Sonuçlanmasını beklerken sabırlı olun ❤️ Grender2727 Teşekkürler abi
Henry2528 Posted December 4, 2025 #422 Posted December 4, 2025 Henry2528 aldo abım varsa heryer alev alır
nomercy8 Posted December 4, 2025 #423 Posted December 4, 2025 nomercy8 chatte kafa dağıtmayı paylaşımları ve abinin kuponlarını takip etmek çok güzel.teşekkürler herşey için
dragontking667 Posted December 4, 2025 #424 Posted December 4, 2025 Dragontking667 Teşekkürler Aldo, başarılar dileriz.
Kaisteep Posted December 4, 2025 #425 Posted December 4, 2025 Kaisteep Aldo abi varken de yokken de buradaydık seven sevmeyen herkese selamlar 🖖 Tr chat anlatılmaz yaşanır
Featured Comment