yarranaldo1 Posted December 4, 2025 #1 Posted December 4, 2025 Chat son dönemde bu sistem bazı kullanıcılar tarafından açık şekilde kötüye kullanılıyor. Özellikle yabancı ve bot benzeri hesaplar, sürekli aktif bet/chat şartını manipüle ederek tüm rain drop ödüllerini topluyor. Normal kullanıcıların mesajlarını gömmeye yetecek kadar yoğun bir spam akışı yaratıyorlar. Sohbet neredeyse kullanılamaz hale geliyor; ne muhabbet kalıyor ne de etkinlikten adil şekilde yararlanma şansı. Stake ekibinden ricam; spam ve bot kullanımına karşı daha sıkı kontrollerin uygulanması, gereksiz spam yapan bot veya multi hesapların kısıtlanması, adil kullanımını destekleyecek ek önlemlerin getirilmesi. Topluluk açısından önemli bir konu olduğunu düşünüyorum. Değerlendirmenizi rica ederim. Teşekkürler. xcrawlyy, cod3turk and umutsykn 1 1 1
SlashRemix Posted December 4, 2025 #3 Posted December 4, 2025 Bunu bu hesap ismiyle yazıyor olmanda ayrı bi ironik olmuş Njordend 1
yarranaldo1 Posted December 4, 2025 Author #5 Posted December 4, 2025 1 minute ago, SlashRemix said: Bunu bu hesap ismiyle yazıyor olmanda ayrı bi ironik olmuş Sitede aldodan eskiyim nick de ronaldodan geliyor
efunay Posted December 4, 2025 #6 Posted December 4, 2025 Umarım buraya da sıçramazlar İkidir form lafı fazla geçti burası böyle temiz güzel kalsın 🙏
CaptainBJ777 Posted December 4, 2025 #7 Posted December 4, 2025 Konuya ilişkin bugün yaşanan en canlı örneğe yönelik görseli aşağıya bırakıyorum. Aynı mesaj peş peşe yazılıyor, tek bir kişi tarafından. Bilginize modlarım. @Therewego @10thoss @Mitkenso @Ozerbank yarranaldo1 1
WinXP Posted December 4, 2025 #8 Posted December 4, 2025 onlara bir çare yok banlanıp banlanıp çoğalıp geliyorlar daha çok
axxax Posted December 5, 2025 #11 Posted December 5, 2025 chattaki botlar yüzünden site bile donuyor bende.
Justseko Posted December 11, 2025 #12 Posted December 11, 2025 Ohaa ben ortadaki n k olarak algiladim bu ne dedim 🤣🤣🤣🤣 ama n olarakta herkez hemen algilamaz bence cogumuz onu direk k olarak algiliyor kasitli yaptigimizdan degil
Rillua31 Posted December 11, 2025 #13 Posted December 11, 2025 Evet gerekirse tr chatine yazmak için sadece türk kimliği ile onaylı olan hesaplar yazabilmeli.
yarranaldo1 Posted December 11, 2025 Author #14 Posted December 11, 2025 Dostum bu utanmazların kaç tane multisi var tahmin bile edemiyoruz, ailesinin arkadaşlarının kimlikleriyle üye oluyor adamlar, hepsi yabancı uyruklu değil ki
Bugra07 Posted December 12, 2025 #16 Posted December 12, 2025 Stake zarar etmediği sürece bunun önüne geçmeyecek ben zannetmiyorum ki bi anda bot kullanımı durulsun.
SelimAslann Posted December 14, 2025 #17 Posted December 14, 2025 geçerli ve aynı şeyi kötüye kullanan kişileri cezalandırın
Featured Comment