Jump to content

Featured Comment

Posted

Kittyqueen

Etkinlik için çok teşekkür ederim.Modlarımızın emeği çok fazla bu extra mesailer için teşekkür ediyoruz.Chatte her daim aktif olarak sohbet etmekteyim chatte çok şanslı olamasamda burada olacağımı düşünüyorum , iyi sabahlar. Bu arada son maçın 241 sayıyla bitip 2 kuponunda tutması harika oldu.

Posted

Herkese selam. Stake TR chatinde 1 seneden beri aktif olarak kullanmaktayım, güzel dostluklar arkadaşlıklar kurduk seviyemizi saygımızı bozmadan. Herkese bol şanslar. Abinin kesesine bereket. Stake kullanıcı adım: Eengginn1907

Posted (edited)

selam Wego teşekkür ederim emeğinize sağlık aldo krala teşekkür ederim yine yüzümü güldürdu.katilan herkese bol şanslar 

kumarciyim 

Edited by kumarciyim
Posted (edited)

Stake : Fmuch 
Turk Chatte bulunma amacım kumar üzerine sohbet etmek ve anlik olarak konusulan konulara dahil olup insanlar ile sohbet etmek. Modlarin Ellerine saglik. 

Kesesine bereket Aldonun, sizin de ellerinize saglik modlar

Edited by Fmuch
Posted

Kabas509

Stake’e başladığımdan beri chatte hemen her gün birlikte sohbet ediyor, birlikte gülüyoruz, bazen üzülüyoruz ama neticede yine burada bir araya geliyoruz. Hepinize güzel bir sabah diliyorum. Etkinliği düzenlediği için 777Aldo’ya ve süreç boyunca destek veren tüm moderatörlere ayrıca teşekkür ederim, elinize sağlık.

Posted

Öncelikle selamlar, bu etkinliği yaptığı için aldo abiye teşekkür ederim. Ben genelde chatte çok etliye sütlüye karışmam kendi halimde takılırım polemiğe girmem bence en güzeli, değerli modlar size de kolay gelsin iyi çalışmalar herkese bol şans.

kullanıcı adım: memopro2k

Posted (edited)

k.adı: bekoacar1926
Yaklaşık 1 senedir düzenli olarakta 1 aydır chatteyim. Aslında Aldo abinin chat i gibi de değil gerçekten geceleri oturup konuşabileceğin akıl alabileceğin yeri gelince de akıl verebileceğin güzel ve nezih bir ortam güzel arkadaşlıklar insanlar var. Tabii her yerde olduğu gibi aralarından çürük çıkanlarda vardır fakat ben burayı güzelleştiren mod ekibine teşekkür etmek istiyorum bunda da olduğu gibi adaletli seçim yapacaklarından yana hiç bir şüphem yok. Başınızı şişirdiysem affola iyi geceleriniz olsun... -beko

Edited by bekoacar1926
Posted

stake kullanıcı: matmehmet35

Aldo abiye çok tşk ederim 
eski üyelerdenim Türkçe chat gerçekten eğlendiğimiz ve kafa dağıttığımız 
güzel bir ortam.nezaman keyfim kötü olsa beni neşelendiren bir olay oluyor
 mod arkadaşlara kolaylıklar dilerim 

Posted

ilyasgnc

chatimiz genel olarak iyi aslında sohbet muhabbet edebilicek düzgün insanlarla dolu ama ama son zamanlarda tabi kalabalığız bazen yazıları zor görüyoruz 😅😅

aldo abinin kesesine bereket

modlarımıza teşekkürler uğraşıyorlar onlarda bayağı

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy Terms of Use