Jump to content

Featured Comment

Posted

Selamlar Modlarım,

İlk yapılan forum eventine katılıp seçilememiştim. 2. evente ise 3dk sonra geciktiğim için katılamamıştım  Chatte her gün yaklaşık 10 saat vakit geçirmeme rağmen forum eventlerinden itibaren hiç Aldo rain düşmemişti umarım almayanlara öncelik tanınınır ve öncekiler gibi yine adil bir seçim olur.

Son zamanlardaki rainlerin de Türk arkadaşlarımıza düştüğünü görüyoruz. Bu konuda büyük caba sarfeden tekrar ekibe dahil olan Boldest'e ve tüm moderatörlerimize  teşekkürü borç bilirim.

En büyük teşekkür ise zararda olsa bile kazancını hep chatle paylaşalan herkesi sevindiren Aldo'ya...

Teşekkürler,

Stake.com username: Caromeos

Posted (edited)
1 minute ago, Therewego said:

Katılım Şartları
– 📅 Stake hesabı minimum 1 ay öncesinde açılmış olmalı
– ✍️ Low chat quality mesajları dolu olmayan, gerçek sohbette bulunan
– 💬 Türkçe iletişim şart
– 🌍 Gerçek kullanıcı, bot değil

🚫 Bot / Sahte Hesap Tespiti
– 🤖 Tek kelimelik, spam mesajlar
– 📋 Kopyala–yapıştır içerikler
– 🧩 Yazım tarzı ve davranış tutarsızlıkları
– 🛑 Çoklu Hesap şüphesi

📝 Nasıl Katılırım?
– 📍 Stake kullanıcı isminle yaz.
– 🚷 Flood, tartışma, emoji spam yok
– 🔁 Tek yorum hakkı

🔍 İnceleme Süreci
– 🛡️ Moderatörler manuel kontrol eder
–  Şüpheli hesaplara ek doğrulama gelebilir
–  Uygun görülenler listeye eklenir
– 🧭 Son karar moderasyon ekibinindir ve bu etkinliği kötüye kullanmaya çalışan hesapların hepsi otomatik elenir.

⚠️ Yaptırımlar
– 🤖 Bot / multi → kalıcı diskalifiye
–  Bilerek yanlış bilgi → etkinlikten men
– 🚨 Kurallara uymayan yorum → silinir

🏆 Kazananlar
– 📢 Forum üzerinden duyurulacak
– 🎁 Ödüller yalnızca seçilen gerçek kullanıcılara
–  Ödül sonrası itiraz kabul edilmez

🎯 Amaç
Topluluğa değer katan, aktif ve güvenilir Türk kullanıcıları ödüllendirmek! 300 kişiye 200 dolar 🇹🇷💙 Etkinlik Sponsoru 777Aldo

Lütfen Sonuçlanmasını beklerken sabırlı olun ❤️

cihankara

tanıdıklarla sohbet muhabbet

Edited by cihankara
Posted

ıd Solotaymm

chat özet :Kupon ve sohbet ediyorum, Galatasaray ve Fenerbahçe derbilerinde aktifim Aldo abi ve değerli mod arkadaşlara sonsuz teşekkürler Herkese bol şanslar.

Posted

4soptimel

rain olayları başladığından beri chatteki gereksiz kişileri elimden geldiğince raporlayak ortamımıza destek olmaya çalıştım. çok fazla kişiyi şikayet edip bildirdim sizleri uğraştırdıysam
hakkınızı helal edin modlarım ama hepsi iyilik içindi :D forumu da abi söyleyince açtım umarım kazanabilirim rain alamadım belki bu şekilde forumdan kazanmayı ümit ediyorum
aldo abi kesene bereket modlar sizinde emegınıze saglık olsun

Posted

Öncelikle hayırlı sabahlar güzel insanlar, kolay gelsin diliyorum. Chatte bildiğiniz gördüğünüz diyalog kurduğunuz kişilerden biriyim sürekli chatte olan tayfadan biriyim diyebilirim. 2 formdan da kazanamadım seçilmedim her seferinde hayal kırıklığına uğradım açıkçası başkanlarım bu sefer 300 kişide seçileceğimi umut ederek elinize sağlık başkanlarım diyorum herkese bol şans diliyorum aldo abiye de teşekkürler kesesine bereket ❤️

STAKE ID : kfv3535

Posted

Username: freelynch
Forumun olması biz Chat'e güven sağlıyo iyi ve adaletli hissettiriyo. Chatte olduğum vakit boyunca low quality chat yapmamaya daha çok kupon yapıp paylaşmaya chatte pozitif olmaya çalıştım. Bütün chat e Avusturya'dan selamlar iyi akşamlar. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy Terms of Use