samet199 Posted December 19, 2025 #251 Posted December 19, 2025 Just now, Therewego said: ✅ Katılım Şartları – 📅 Stake hesabı minimum 1 ay öncesinde açılmış olmalı – ✍️ Low chat quality mesajları dolu olmayan, gerçek sohbette bulunan – 💬 Türkçe iletişim şart – 🌍 Gerçek kullanıcı, bot değil 🚫 Bot / Sahte Hesap Tespiti – 🤖 Tek kelimelik, spam mesajlar – 📋 Kopyala–yapıştır içerikler – 🧩 Yazım tarzı ve davranış tutarsızlıkları – 🛑 Çoklu Hesap şüphesi 📝 Nasıl Katılırım? – 📍 Stake kullanıcı isminle yaz. – 🚷 Flood, tartışma, emoji spam yok – 🔁 Tek yorum hakkı 🔍 İnceleme Süreci – 🛡️ Moderatörler manuel kontrol eder – ❔ Şüpheli hesaplara ek doğrulama gelebilir – ✅ Uygun görülenler listeye eklenir – 🧭 Son karar moderasyon ekibinindir ve bu etkinliği kötüye kullanmaya çalışan hesapların hepsi otomatik elenir. ⚠️ Yaptırımlar – 🤖 Bot / multi → kalıcı diskalifiye – ⚡ Bilerek yanlış bilgi → etkinlikten men – 🚨 Kurallara uymayan yorum → silinir 🏆 Kazananlar – 📢 Forum üzerinden duyurulacak – 🎁 Ödüller yalnızca seçilen gerçek kullanıcılara – ❌ Ödül sonrası itiraz kabul edilmez 🎯 Amaç Topluluğa değer katan, aktif ve güvenilir Türk kullanıcıları ödüllendirmek! 300 kişiye 200 dolar 🇹🇷💙 Etkinlik Sponsoru 777Aldo Lütfen Sonuçlanmasını beklerken sabırlı olun ❤️ abinin hakkı ödenmez gercekten nick samet199
Issam1997 Posted December 19, 2025 #252 Posted December 19, 2025 (edited) nick. issam1997 kesene bereket abi modlar size de tsk Edited December 19, 2025 by Issam1997
bartu bahcetepe Posted December 19, 2025 #254 Posted December 19, 2025 Herkese bol şanslar hakeden kazansın username : bartubaskan2
Potze06 Posted December 19, 2025 #256 Posted December 19, 2025 Stake Kullanıcı Adım : Potze06 Aranıza yeni katılmış bir üyeyim arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine geldim etkinlikler oluyor vs daha önce birşey nasip olmadı ama nasip bugüneymiş demekki eğer vip seviyem felan yok diye katılamamam gerekiyorsa kusura bakmayın bilmiyordum öyle birşey.birlikte heyecan yaşıyoruz birlikte kazanıyoruz umarım hepimiz nasipleniriz.
keremkral Posted December 19, 2025 #257 Posted December 19, 2025 Username: keremkral herkese başarılar stake chatinde slot oynayanlarının kazançlarını görmek için sohbete katılıyorum ortamı seviyorum yeni arkadaşlıklar ediniyorum.
Okanbgc62 Posted December 19, 2025 #259 Posted December 19, 2025 herkese bol sans diliyorum selamlar Okanbgc62
3mptypock3ts Posted December 19, 2025 #260 Posted December 19, 2025 abinin kesesine bereket bütün gece desteklerimizle oradaydık modlarımızın da eline sağlık 3mptypock3ts
mayb3oneday166 Posted December 19, 2025 #261 Posted December 19, 2025 ıd: mayb3oneday abı gordugum en kral adamsın sayende rank atlayacagım hersey ıcın tesekkurler
DevillsGreat Posted December 19, 2025 #263 Posted December 19, 2025 DevilIsGreat türkçe chatte eğlenceli zaman geçiriyorum ve eğleniyorum herkese bolsans
ShaneePoggers Posted December 19, 2025 #264 Posted December 19, 2025 ShaneePoggers Türk sohbetinde saygılı düzgün arkadaşlarla muhabbet edip yeri gelir derdimizi paylaşırız herkes tarafındanda tanınırım
Vasat0030 Posted December 19, 2025 #265 Posted December 19, 2025 1 minute ago, Therewego said: ✅ Katılım Şartları – 📅 Stake hesabı minimum 1 ay öncesinde açılmış olmalı – ✍️ Low chat quality mesajları dolu olmayan, gerçek sohbette bulunan – 💬 Türkçe iletişim şart – 🌍 Gerçek kullanıcı, bot değil 🚫 Bot / Sahte Hesap Tespiti – 🤖 Tek kelimelik, spam mesajlar – 📋 Kopyala–yapıştır içerikler – 🧩 Yazım tarzı ve davranış tutarsızlıkları – 🛑 Çoklu Hesap şüphesi 📝 Nasıl Katılırım? – 📍 Stake kullanıcı isminle yaz. – 🚷 Flood, tartışma, emoji spam yok – 🔁 Tek yorum hakkı 🔍 İnceleme Süreci – 🛡️ Moderatörler manuel kontrol eder – ❔ Şüpheli hesaplara ek doğrulama gelebilir – ✅ Uygun görülenler listeye eklenir – 🧭 Son karar moderasyon ekibinindir ve bu etkinliği kötüye kullanmaya çalışan hesapların hepsi otomatik elenir. ⚠️ Yaptırımlar – 🤖 Bot / multi → kalıcı diskalifiye – ⚡ Bilerek yanlış bilgi → etkinlikten men – 🚨 Kurallara uymayan yorum → silinir 🏆 Kazananlar – 📢 Forum üzerinden duyurulacak – 🎁 Ödüller yalnızca seçilen gerçek kullanıcılara – ❌ Ödül sonrası itiraz kabul edilmez 🎯 Amaç Topluluğa değer katan, aktif ve güvenilir Türk kullanıcıları ödüllendirmek! 300 kişiye 200 dolar 🇹🇷💙 Etkinlik Sponsoru 777Aldo Lütfen Sonuçlanmasını beklerken sabırlı olun ❤️ Vasat0030
olesti0855 Posted December 19, 2025 #266 Posted December 19, 2025 Just now, Therewego said: ✅ Katılım Şartları – 📅 Stake hesabı minimum 1 ay öncesinde açılmış olmalı – ✍️ Low chat quality mesajları dolu olmayan, gerçek sohbette bulunan – 💬 Türkçe iletişim şart – 🌍 Gerçek kullanıcı, bot değil 🚫 Bot / Sahte Hesap Tespiti – 🤖 Tek kelimelik, spam mesajlar – 📋 Kopyala–yapıştır içerikler – 🧩 Yazım tarzı ve davranış tutarsızlıkları – 🛑 Çoklu Hesap şüphesi 📝 Nasıl Katılırım? – 📍 Stake kullanıcı isminle yaz. – 🚷 Flood, tartışma, emoji spam yok – 🔁 Tek yorum hakkı 🔍 İnceleme Süreci – 🛡️ Moderatörler manuel kontrol eder – ❔ Şüpheli hesaplara ek doğrulama gelebilir – ✅ Uygun görülenler listeye eklenir – 🧭 Son karar moderasyon ekibinindir ve bu etkinliği kötüye kullanmaya çalışan hesapların hepsi otomatik elenir. ⚠️ Yaptırımlar – 🤖 Bot / multi → kalıcı diskalifiye – ⚡ Bilerek yanlış bilgi → etkinlikten men – 🚨 Kurallara uymayan yorum → silinir 🏆 Kazananlar – 📢 Forum üzerinden duyurulacak – 🎁 Ödüller yalnızca seçilen gerçek kullanıcılara – ❌ Ödül sonrası itiraz kabul edilmez 🎯 Amaç Topluluğa değer katan, aktif ve güvenilir Türk kullanıcıları ödüllendirmek! 300 kişiye 200 dolar 🇹🇷💙 Etkinlik Sponsoru 777Aldo Lütfen Sonuçlanmasını beklerken sabırlı olun ❤️ Bol şanslar abii Nick: olesti0855
halost Posted December 19, 2025 #269 Posted December 19, 2025 stake id: halilgnzz türkçe sohbette emek veren tüm moderatörlerimize ve abiye cömertliği için teşekkür ederim.
horoz53 Posted December 19, 2025 #270 Posted December 19, 2025 horoz53 herkese bol şans aldo reis seviyoruz seni modlara kolay gelsin umarım hakeden herkes alır ve afiyetle yer.
EmekliKumarci Posted December 19, 2025 #271 Posted December 19, 2025 yaptıkların için çok minnetarım aldo bey stake: emeklikumarci
MarikIshtar Posted December 19, 2025 #272 Posted December 19, 2025 MarikIshtar Degerli adminlerimin şimdiden eline saglik ve aldo abiminde kesesine bereket diyorum ,herkese bol şasns diliyorum seviliyorsunuz ♥
burakcnbz Posted December 19, 2025 #273 Posted December 19, 2025 (edited) Stake kullanıcı adı: burakcnbzz Tüm arkadaşlara bol şans. Modlarımıza bol sabır diliyor, aldo abiye de teşekkürlerimi sunuyorum. Edited December 19, 2025 by burakcnbz
GotSeven Posted December 19, 2025 #274 Posted December 19, 2025 Gotseven Türkçe sohbet gerçekten kumarda kazandığımızda kaybettiğimiz de birbirlerimizle sevincimizi üzüntümüzü paylaştığımız bir ortamı olarak görüyorum
jenny678 Posted December 19, 2025 #275 Posted December 19, 2025 Username : jenny678 herkese bol sans diliyorum. Modlara cok sabir diliyom ve Aldo abi kesene bereket cok kral adamsin . ♥️♥️♥️👑👑👑👑
Featured Comment