Jump to content

Featured Comment

Posted

Not: hiç forum kazanamadim aktifligime rağmen,Birinci çekilişte gurme stakeci arkadaşlarımızdan sıra gelmedi 2 nci çekilişe uykuda yakalandık, 3 ncü de kaçırdık yedekte umarım olur, Tr chatimiz herzaman güzel bazen bı dia2 Gökhan dayımız gelip ortalığı karıştırıp 10 ban attiriyor ama yinede sayın modumun kedi hiriltisini YouTubeden açıp sakinlesiyoruz, bu arada tüm modlarimiza emeği için tşk ederiz aldo abininde kesesine bereket, kullanıcı: Vforvendetta90 

Posted

Önceklikle ALDO abiye ve moderatör arkadaşlara çok teşekkürler bizlerin kazanması uğraş verdikleri için bu aralar chate gelemesemde takipteyim herkesin gönlünce olur umarım

nick:berkeyuss

Posted

Kullanıcı Adım: hezarfenus
KYC Seviyem: 3

Stake Chat'inde genellikle akşamları dostlarla slot call ve keno denemeleri yapar daha sonra varsa kuponlarımızı takip eder sessizce dağılırız.
Etkinliklerden ve rainlerden hiç faydalanamadım, bu zamana kadar da hiç şikayetlenmeden sıramı bekledim.
Tüm modlara kolaylıklar, katılanlara bol şanslar, aldo bey'in kesesine bereket diliyorum.

Posted

ID: qruizlies
Yaklaşık 1.5 sene olacak stakede aktif olmasam da slot oynarken bile monitörümün sağ kısmında tr chat hep açık oluyor. Bana bu alışkanlığı yapmam da yardımcı olan en çok gördüğüm Therewegoya🫶 teşekkür ederim. Ve en çokta Aldo abime💕

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy Terms of Use