Jump to content

Featured Comment

Posted (edited)

Az önce sohbbette kazandıran bir taktik gördüm ve arkadaştan rica ettim bizimle paylaşması için. Denemekte fayda var

Edited by iserin
Posted (edited)

image.thumb.png.5f0f779e2144a50556a6eb20c862b584.png

merhaba resimdeki gibi yapabilirsin ideal kasa bet oranı 1000tl kasa 5tl bet genelde,bu stratejide 16kat bastığında 85tl basıyor 2. 16 katta kasa yetmeden basamayacağı için durmuş oluyor her durduğunda seed değiş sayfayı yenile sıfırdan başlat, her zaman 2. 16 kat basamayacak kadar para tutun başlangıc pozisyonu çarpan 1.01

Edited by cende26
Posted

1.01 e ayarlanması gerekiyor. Başlangıç beti 5 TL bilginiz olsun arkadaşlar. Denemekte fayda var denedikten sonra wagerı paylaşacağım

Posted
51 minutes ago, adil2546 said:

deneyelimde sistem takip ediyo r her türlü zarar zararı nasıl topluyorsun geri dostum devam mı yoksa toplayarak mı ılerlıyosun 

bu kazanç amaçlı strateji değil minimum zarar ile wager kasmak için

Posted

Ara Ara çevirin  bence 5 TL diye diye Kasanız zaten erir. 1,01 de 100 wins serisi de gelmeyecegine göre zararda olursunuz. Karlı yada Karsız wgr yapmak en iyisi.

Posted
15 hours ago, derincestay said:

3 4 kere üst üste patlasa ne kasa kalır ne bişey

yazıyı okudunmu 2.16 kat için kasa olmayacak yoksa zaten kasa filan kalmaz bu strateji en düşük zararla wager kasmak için para kazanmak için oluşturulmuş birşey değil