lazbakkal49 Posted March 2 #1 Posted March 2 sa canlar gerçekten zoruma gitmeye başladı bu nedir kod banı yaw bir türlü anlam veremiyorum. oyun oynayan ben 1 kazandıysam 3 kaybeden ben bu benim hakkım değil mi neden wage yapınca hmen kod banı atıyorsunuz bu konuyu daha bir kaç hafta önce konuşmuştuk. düzeltildiğin söylediniz . yine aynı hemde doğum günim de . biz burayı aile bildik kaç yıldır burdayım . yaksııyormus size bu görende 2 kurusu esirgiyor sanacak dünyaları dağıtıyorsunuz eyw kazancımız ne olursa veriyorsunuz. lakin bu nedir yaaa bu bonuslar bizim hakkımız değil mi zoruma gidiyor. lütfen yapmayın artık . eneszkn3 1
eneszkn3 Posted March 2 #2 Posted March 2 çok haklısın kodlara engel koyulamaz bir kişinin kod alma hakkı ihlal edilemez.Kodun gerektirdiği wageri yapan ve hızlı olan herkes o kod üzerinde hak talep edebilmeli senin bu hakkını kısıtlayan faşist stake düzenin tam karşısındayım emirxx31 and lazbakkal49 2
mezdeketmtir Posted March 3 #3 Posted March 3 sa bilen bilir muşluyuz 5 değil 5000 isteriz lazbakkal49 1
Kuseyra Posted March 3 #4 Posted March 3 (edited) Saçmalıklara bir yenisi daha Edited March 3 by Kuseyra lazbakkal49 1
ozanmakarov Posted March 3 #6 Posted March 3 (edited) Aynı şekilde benimde 1.5 yıldır 3 milyon dolar wagera rağmen hiçbir mail bonusu tırmanma gelmedi. Host kaç bin dolar zarara rağmen 1 kuruş ekstra vermedi. Ufak çevirimde kod banı aylık kısıtoama atıyor ozanmakarov Edited March 3 by ozanmakarov lazbakkal49 1
caciki09 Posted March 3 #7 Posted March 3 (edited) Katılıyorum! hem kodlar da hem mailden uzun zamandır fayda yok Edited March 3 by caciki09 lazbakkal49 1
Featured Comment