tilfarli Posted May 7 #1 Posted May 7 Neredeyse tüm sağlayıcalarda aynı sorunu yaşayan var mı? Bu bence bir sorun 10 spinin 5 i bir eksik scatter sinir krizi geçirirsiniz. Ayrıca üst üste gelen neredeyse hiç kazanç sağlamadan dönen boş spinler cabası sizin düşünceleriniz nedir bu konuda.
Hash Posted May 7 #2 Posted May 7 Sorun değil ki bilerek o şekilde tasarlanıyorlar. Hep ucundan kaçıyormuş gibi hissetmeni sağlıyor, sen de çevirmeye devam ediyorsun.
dakvak Posted May 9 #3 Posted May 9 tamamen şans üzerine dayalı olduğu söyleniyor ama öyle bi senaryoda herkes zengin olurdu kimse bu oyunları kimseye zorla oynatmıyor o yüzden ya oynayıp oyuna razı olursun yada oynamayı bırakırsın kuralı budur dostum
forkanky Posted May 9 #4 Posted May 9 kanka belli bir script oluşumu olduğunu düşünüyorum artık ve bu zamanla azcık değişiyor scatter o scriptte 4. gelmiyosa hiç gelmiyor tamamen random değil eskiden random du ama şimdi değil tumblelar hep aynı script üzerinde nerdeyse 500 spin atan anlabiliyor bunu yani
Dumby Posted July 4 #11 Posted July 4 Oyunların genel sistemi bu maalesef hocam, biraz daha detaylı araştırma yapsak hepsinin benzer şekilde kurgulandığını, yazılımların bu şekilde olduğu ortaya çıkıyor.
vincentz Posted July 5 #13 Posted July 5 slotlar bozuk burda yüksek basmadkça gelmiyor atmıyor hiç bişey
kingpro34 Posted Tuesday at 05:51 PM #16 Posted Tuesday at 05:51 PM slot ben sevmiyorum şahsen tamamen şans ben daha analitik oynarım
centurier22 Posted Tuesday at 07:00 PM #18 Posted Tuesday at 07:00 PM bu bir sorun değil aslında. bilerek yaptıkları bi durum oynamaya devam etmeni sağlak üzere
NightSoft Posted Wednesday at 11:14 PM #20 Posted Wednesday at 11:14 PM 1 scatter eksik gelmesi oyundan çıkıp gitmemeni sağlıyor ha girdi ha girecek diye oyunda tutuyor insanı
selamherkes123 Posted yesterday at 04:21 PM #22 Posted yesterday at 04:21 PM valla ya sweet oynuyorum tamam mı sürekli 3 geliyor heyecan yaratıyo sonra 4.gelmiyor nasıl ayarladılarsa
Featured Comment