Jump to content

Stake Originals Scarab Spin - jak działa slot?

mistaker

Featured Comment

• Moderator
Posted

Hejka Stake'rsi,

Jak działa slot? Zasada działa jest dość prosta. Wyobraź sobie 5 obracających się kół. Pierwsze 4 koła mają 30 znaków, a 5 koło ma ich 41. Wylosowane przez RNG liczba odpowiada numerowi pola na każdym kole (np. 13,12,23,22,33). Gra sprawdza jakie symbole na kole odpowiadają tym numerom i pokazuje je w pierwszej pozycji (linia nr 1). Pozostałe symbole (poniże i powyżej wybranego) są odpowiednio pokazane poniżej lub powyżej.  Tak powstaje wynik w grze.

Poniżej możecie zobaczyć listę symboli na poszczególnych kołach.

image.thumb.png.b4aa4a1617f11b3fe787255719380cb2.png

Lista ta jest dostępna dla każdego tutaj - https://stake.com/provably-fair/calculation?game=slots . 

image.thumb.png.54e68931af89a869abb8c941a3f8e307.png

Sposób wybierania liczb jest uzależniony od twojej pary "seed'ów" (w najbliższym czasie post na polskiej części forum).

Pozdrawiam i życzę dobrej zabawy ze Scarab Spins.🍀

Posted

W końcu wiem jak wyglądają kolumny na tym slocie - nigdy się w to nie zgłębiałem. Fajnie, że ktoś poświęcił czas i wszystko ładnie wytłumaczył.

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • Moderator
Posted

ja nie ogarnialem ze tam sa darmowe spiny jak sa skarabeusze :D bo na instant result gralem i mi tego nawet nie pokazywalo tylko nagle z dupy mnoznik duzy bez linii i sie dziwilem

• 1 month later...
  • 3 months later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 3 months later...
Posted

Witam. Pytanie dotyczące drugiego bębna . Jeśli mamy układ od góry scatter-serce-zielony Diament to nie ma mowy żeby na pozostałych trzech bębnach się trafił trzeci scatter. Tak samo kiedy już mamy te 2 scattery i na którym kolwiek bębnie mamy zielonego diamenta to jest praktycznie nie możliwe złapać trzeciego scattera. Dosłownie 2 razy udało mi się zdobyć 3 scattery jeśli na ekranie miałem zielonego diamenta. Kiedy gram i mam na pierwszych Bebnach 2 scattery i zielonego diamenta to już więcej jak pewne że bonusa nie będzie ;) i nie jest to moja chora wyobraźnia tylko tak jest . Czy też tak uważasz Mistaker ?

IMG_20221224_044829.jpg

• Moderator
Posted

Witaj @Skuuty

Bardzo dobre pytanie zadałeś i odpowiedź jest dość prosta.

Scarab działa w następujący sposób. RNG generuje 5 liczb. W przypadku pierwszych 4 kół są to liczby z zakresu od 0 do 29, oraz 5 liczba z zakresu od 0 do 40. Wylosowane liczby wskazują numer symbolu z danego koła i umieszczają ten symbol w "linii 1". 

Załóżmy że system wylosował takie 5 liczb.

image.png.34981a61145a466fbc64778f87adfa32.png

image.thumb.png.b503aea8dde565b54ed69d6a50a8a5b1.png

w linii 2 i linii 3 pojawiają się symbole zgodnie z kołem i zestawem znaków na tym kole.

image.thumb.png.acccd3d4c36f94f6c1a99a71c8595956.png

Odpowiadając na twoje pytanie. Istotnie może się wydawać, że pewne zestawy 3 scatterów są  trudne do uzyskania. Jednak zdecydowanie zależy to tylko wyłącznie od losowego zdarzenia i wylosowanego zestawu liczb przez RNG. 

Zapewniam Ciebie, że to o czym pisałeś to zdecydowanie przypadkowa sytuacja.

Posted

Przypadkowa sytuacja ?  Udowodnię swoją tezę ssami. Długo nie będę zbierać . Jak komuś uda się wbic te scattery jak opisałem . To szacun ale się nie uda ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

Privacy Policy Terms of Use