Jump to content

Plinko - taktyki, pomysły, przesądy? Zapraszam do dyskusji!

taktycznywojtek

Featured Comment

Posted

Ostatnio sporo na naszym czasie osób katuje plinko. Jestem ciekawy jaki jest wasz sposób na tą grę? Katujecie 1 seed? A może zmieniacie co chwile ja gram tak:

Gram tylko 16 rzędów wysokie:
Rzucam 50 kulek za 10% stawki i jeżeli nie było w tym żadnego juicera (26,130,1000x) rzucam po 5 kulek za 20 40 80 i 100 procent stawki.
Jeżeli żaden juicer nie pojawi się do 400 kulki zmieniam seed.

Tym sposobem trafiłem juz 3x 1000x, może to przesąd, a może to działa kto wie. Trzeba mieć farta bo 2x trafiłem za 10% stawki a tylko raz za 100 procent :)

Posted

A ja panowie gram czasami po 5 godzin dziennie w pinko, czasami gram sobie 2 godzinki jak pinko ma zły dzień i mnie wycacka z sianka, czasami seeda sobie zmieniam, ale sobie myślę... Hmmm Zmienie, to pewnie znowu 40k piłek spadnie zanim zobaczę jakąś wygraną. Czasami na jednym seedzie siądzie Ci 5x 1000x i jesteś happy, a czasami inne seedy mają też zły dzień bo z pinko były na imprezie no i wiesz..  Wtedy to już nie dogadasz się... To tak w skrócie eldoka 

Posted

chyba bym z okna skoczył jakby mi 1kx wypadło na 10% stawki. kulki puszczam po 0.1-0.2 czasem jak coś dłużej nie siada to puszcze za 0.4 albo 0.6 tak mi siadło 130x za 0.5. nie wiem czy to jakiś seed szczęśliwy czy ja mam farta, nigdy wczesniej w plinko nie grałem.

w sumie to nawet jak seeda zmieniłem to mi siadło kilka 26x i jedno 130

Posted
On 12/17/2021 at 9:53 PM, taktycznywojtek said:

Ostatnio sporo na naszym czasie osób katuje plinko. Jestem ciekawy jaki jest wasz sposób na tą grę? Katujecie 1 seed? A może zmieniacie co chwile ja gram tak:

Gram tylko 16 rzędów wysokie:
Rzucam 50 kulek za 10% stawki i jeżeli nie było w tym żadnego juicera (26,130,1000x) rzucam po 5 kulek za 20 40 80 i 100 procent stawki.
Jeżeli żaden juicer nie pojawi się do 400 kulki zmieniam seed.

Tym sposobem trafiłem juz 3x 1000x, może to przesąd, a może to działa kto wie. Trzeba mieć farta bo 2x trafiłem za 10% stawki a tylko raz za 100 procent :)

Hmm musze to przetestować. Odrazu sie biore za to :D

Posted
On 12/18/2021 at 11:33 AM, majsner222 said:

A ja panowie gram czasami po 5 godzin dziennie w pinko, czasami gram sobie 2 godzinki jak pinko ma zły dzień i mnie wycacka z sianka, czasami seeda sobie zmieniam, ale sobie myślę... Hmmm Zmienie, to pewnie znowu 40k piłek spadnie zanim zobaczę jakąś wygraną. Czasami na jednym seedzie siądzie Ci 5x 1000x i jesteś happy, a czasami inne seedy mają też zły dzień bo z pinko były na imprezie no i wiesz..  Wtedy to już nie dogadasz się... To tak w skrócie eldoka 

damage reduction 1kx jest na tyle rzadkie, że mając budzet potrafisz na 100 kulek 90 trafic 0,2, zmniejszajac stawke, pozwala ci to na dłuższą grę :)

Posted
6 hours ago, trawiasty said:

Zmiana seeda to nic innego jak los na loteri jednmeu pozwoli wygrywać a innego pusci z torbami;)

A swoj pierwszy x1000 trafilem po 35k-40k puszczonych pileczek.

no rozumiem ale kombinujac seedami, nie wiem czy szansa jest wieksza czy mniejsza ale 50k kulek zrzucilem i ani 1 1000x na seedzie po czym zaczalem kombinowac i w okolo 10-20k na kombinacjach juz 4x 1000x nie mowiac o 130 i proficie calkiem niezlym

Posted
On 12/28/2021 at 3:15 PM, taktycznywojtek said:

no rozumiem ale kombinujac seedami, nie wiem czy szansa jest wieksza czy mniejsza ale 50k kulek zrzucilem i ani 1 1000x na seedzie po czym zaczalem kombinowac i w okolo 10-20k na kombinacjach juz 4x 1000x nie mowiac o 130 i proficie calkiem niezlym

skoro tak piszesz to spróbuje jeszcze na mniejszej ilości kombinacji na seed;]

• 3 weeks later...
Posted
On 1/1/2022 at 11:03 AM, qazis said:

Taktyka ciekawa ale nie wiem czy na moje nerwy, bo ostatnio plinko tylko zjada.

No to Plinko to tylko zjada xD 

• 2 months later...
  • 4 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

Privacy Policy Terms of Use