miszel Posted July 25, 2022 #1 Posted July 25, 2022 Witam, Czy orientuje się ktoś gdzie mogę złożyć skargę na moderację? Czy jeśli składam appeal to jest jakaś możliwość skierowania tego do innego podmiotu niż Polskiej moderacji? Dostałem bana za brak kultury kiedy nie napisałem żadnego złego słowa.
decimusek Posted July 25, 2022 #2 Posted July 25, 2022 Mozesz spróbować do supportu jak nie tam oni ci powinni powiedzieć gdzie zgłosić zażalenie
Moderator mistaker Posted July 26, 2022 Moderator #3 Posted July 26, 2022 12 hours ago, miszel said: Witam, Czy orientuje się ktoś gdzie mogę złożyć skargę na moderację? Czy jeśli składam appeal to jest jakaś możliwość skierowania tego do innego podmiotu niż Polskiej moderacji? Dostałem bana za brak kultury kiedy nie napisałem żadnego złego słowa. Możesz zgłosić do pomocy technicznej. Co do drugiej części wypowiedzi, to jeżeli uważasz, że w słowach "piedol ten ebany w dupe stejk zaebany chu im w dupy wszystkim co go wymyslili nara" jest wszystko kulturalne, to być może mamy trochę inną definicję kultury słowa. Pozwoliłem sobie na cytat twojej wypowiedzi, ponieważ była on publicznie na czacie dokładnie o 23:09 w dniu 23 marca 2022 i nie stanowi to żadnej tajemnicy. Fakt, że celowo zostały pominięte pewne litery nie zmienia niczego. Nie była to jedyna wypowiedź z danego dnia/nocy. Dodatkowo wzięte zostało pod uwagę wiele innych czynników, o których publicznie się wypowiadać nie będę, a wyjaśniłem je w odwołaniu. Mimo wszystko oczywiście możesz zgłosić swoje uwagi dotyczące moderacji.
Moderator spiman417 Posted July 26, 2022 Moderator #4 Posted July 26, 2022 Jako drugi moderator polskiego chatu uwazam tez to za brak kultury. Mysle ze caloksztalt wypowiedzi , toksycznosc do ludzi zadecydowal rowniez o danej karze.Jezeli uwazasz ze te slowa sa kulturalne to zastanawia mnie co rozumiesz przez "kulture wypowiedzi"
spiderpajak Posted July 26, 2022 #5 Posted July 26, 2022 15 hours ago, miszel said: Czy jeśli składam appeal to jest jakaś możliwość skierowania tego do innego podmiotu niż Polskiej moderacji? Możesz od razu skierować go do wyższej instancji pisząc maila. Zamiast normalnie go wysyłać wrzucasz do specjalnego miejsca w skrzynce, które odpowiedzialne jest za szybsze wysłanie zaszyfrowanych wiadomości bezpośrednio do adresata. Wystarczy kliknąć ikonkę kosza. Czat jest miejscem dla wszystkich aby miło porozmawiać i takie wypowiedzi nie sprzyjają temu. Jaki jest w ogóle sens tak pisać na czacie?
miszel Posted July 26, 2022 Author #6 Posted July 26, 2022 3 hours ago, mistaker said: Możesz zgłosić do pomocy technicznej. Co do drugiej części wypowiedzi, to jeżeli uważasz, że w słowach "piedol ten ebany w dupe stejk zaebany chu im w dupy wszystkim co go wymyslili nara" jest wszystko kulturalne, to być może mamy trochę inną definicję kultury słowa. Pozwoliłem sobie na cytat twojej wypowiedzi, ponieważ była on publicznie na czacie dokładnie o 23:09 w dniu 23 marca 2022 i nie stanowi to żadnej tajemnicy. Fakt, że celowo zostały pominięte pewne litery nie zmienia niczego. Nie była to jedyna wypowiedź z danego dnia/nocy. Dodatkowo wzięte zostało pod uwagę wiele innych czynników, o których publicznie się wypowiadać nie będę, a wyjaśniłem je w odwołaniu. Mimo wszystko oczywiście możesz zgłosić swoje uwagi dotyczące moderacji. = Dobra typie. Normalny mod by mnie odniósł do regulamiowych punktów jakie złamałem a Ty mi tu coś o kulturze piszesz gdzie o nią zadbałem nie pisząc przekleństw. Jako, że panuje u was kolesiostwo informuje, iż wszystkie screeny jakie mam: - 2 na mistaker gdzie pisze nazwy słynnych marek - 3 gdzie ignoruje wyzwiska innych osób. To czasy gdzie jeszcze spiman nie było -4 na spiman gdzie aktywny na czacie ignoruje zła kulturę słowa innych graczy. Dodatkowo. Mój kuzyn złoży skargę za niesłuszne zbanowane jego konta za multi acc. Siedzieliśmy u rodziny na wsi gdzie nie ma wi fi więc musieliśmy mieć inne IP a spiman i tak mu wlepił bana bo coś tam pamiętam pisał do mnie na czacie ze miszel Golda masz. Serdecznie was nie pozdrawiam Trzymajcie się mocno Nara ****** 1 hour ago, spiderpajak said: Możesz od razu skierować go do wyższej instancji pisząc maila. Zamiast normalnie go wysyłać wrzucasz do specjalnego miejsca w skrzynce, które odpowiedzialne jest za szybsze wysłanie zaszyfrowanych wiadomości bezpośrednio do adresata. Wystarczy kliknąć ikonkę kosza. Czat jest miejscem dla wszystkich aby miło porozmawiać i takie wypowiedzi nie sprzyjają temu. Jaki jest w ogóle sens tak pisać na czacie? Słabe te Twoje wypociny ale fajnie ze tracisz na mnie czas. Pewnie jesteś dużo starszy ode mnie, a taka kaka w głowie.
Moderator mistaker Posted July 26, 2022 Moderator #7 Posted July 26, 2022 12 minutes ago, miszel said: = Dobra typie. Normalny mod by mnie odniósł do regulamiowych punktów jakie złamałem a Ty mi tu coś o kulturze piszesz gdzie o nią zadbałem nie pisząc przekleństw. Jako, że panuje u was kolesiostwo informuje, iż wszystkie screeny jakie mam: - 2 na mistaker gdzie pisze nazwy słynnych marek - 3 gdzie ignoruje wyzwiska innych osób. To czasy gdzie jeszcze spiman nie było -4 na spiman gdzie aktywny na czacie ignoruje zła kulturę słowa innych graczy. Dodatkowo. Mój kuzyn złoży skargę za niesłuszne zbanowane jego konta za multi acc. Siedzieliśmy u rodziny na wsi gdzie nie ma wi fi więc musieliśmy mieć inne IP a spiman i tak mu wlepił bana bo coś tam pamiętam pisał do mnie na czacie ze miszel Golda masz. Serdecznie was nie pozdrawiam Trzymajcie się mocno Nara ****** Rozumiem. Proszę aby Twój kuzyn wysłał skargę. Wszystko co będzie dotyczyć tej sprawy zostanie rozstrzygnięte. Przypomnę, że istnieje punkt w regulaminie - * Moderators/support members/admins and community manages save the right to implement the rules as they see fitting and corresponding to the given situation. Kolejną sprawą jest powód mute, dla Twojego "szwagra". Gdyby został prawidłowo odczytany to odniosę się do ToS pkt 4 " - Stake reserves the right, at any time, to ask for any KYC documentation it deems necessary to determine the identity and location of a User. " i z tego właśnie punktu za zgodą administracji skorzystałem. Co do reszty zrzutów jestem gotów na nie odpowiedzieć i zachęcam do realizacji zażalenia. Dodatkowo - wymienianie słynnych marek nie jest zabronione, pod warunkiem nie naruszania regulaminu czatu. Bardzo proszę o konfrontacje Twojego czat logu i mojego również, z wielką przyjemnością odpowiem na wszelkie pytania. Proszę o wysunięcie konkretnych zarzutów. W przypadku dalszej próby szkalowania mojej osoby Twoje konto (na forum) zostanie wyciszone. Powodem będzie wprowadzanie innych użytkowników w błąd i bezpodstawne oskarżenia w kierunku personelu Stake.
miszel Posted July 26, 2022 Author #8 Posted July 26, 2022 5 minutes ago, mistaker said: Rozumiem. Proszę aby Twój kuzyn wysłał skargę. Wszystko co będzie dotyczyć tej sprawy zostanie rozstrzygnięte. Przypomnę, że istnieje punkt w regulaminie - * Moderators/support members/admins and community manages save the right to implement the rules as they see fitting and corresponding to the given situation. Kolejną sprawą jest powód mute, dla Twojego "szwagra". Gdyby został prawidłowo odczytany to odniosę się do ToS pkt 4 " - Stake reserves the right, at any time, to ask for any KYC documentation it deems necessary to determine the identity and location of a User. " i z tego właśnie punktu za zgodą administracji skorzystałem. Co do reszty zrzutów jestem gotów na nie odpowiedzieć i zachęcam do realizacji zażalenia. Dodatkowo - wymienianie słynnych marek nie jest zabronione, pod warunkiem nie naruszania regulaminu czatu. Bardzo proszę o konfrontacje Twojego czat logu i mojego również, z wielką przyjemnością odpowiem na wszelkie pytania. Teraz piszesz ze wymienianie słynnych marek nie jest zabronione a wcześniej do każdego była pruta o to żeby nie pisać XD jesteś łbem zwyklym gdzieś tam z południa Polski zapewne siedzisz klikasz i kolesiostwo na czat wprowadzasz
Moderator mistaker Posted July 26, 2022 Moderator #9 Posted July 26, 2022 3 minutes ago, miszel said: Teraz piszesz ze wymienianie słynnych marek nie jest zabronione a wcześniej do każdego była pruta o to żeby nie pisać XD jesteś łbem zwyklym gdzieś tam z południa Polski zapewne siedzisz klikasz i kolesiostwo na czat wprowadzasz Proszę po raz ostatni o konkretne zarzuty. Nikt nikomu nie zabrania wymieniania marek nie związanych z hazardem i wymiana kryptowalut (ponieważ te są zabronione). Liczne przykłady na stake i stake forum dowodzą tego (proszę we własnym zakresie wyszukać odpowiednią informację). Przypominam o regulaminie.
miszel Posted July 26, 2022 Author #10 Posted July 26, 2022 Szkoda szkoda no jak nie dostanę unbanka to i tak znajdę sposób zeby być na nowo Polskiego czatu i trochę wam ego pozaniżać. Pozdro i narka wysyłam zażalenia Dla Ciebie kuwa to to samo co ku*wa tyle że niecenzurowane XD to o czym mmy tu piszemy .
Featured Comment
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.