Jump to content

Featured Comment

Posted

Şu ana kadar çok wager yapmadım ama ben hep 1k atıp onunla oynarım. Bazen gün aşırı bazen ayda bir. 3 defa max win aldım buradan, Türk sitelerinde bir kaç büyük kazancım var ama çoğunlukla hayal kırıklığıydı. Stake gerçekten iyi sadece bazen direkt almaya oynuyor her oyunda yani ya hepsi kazandırıyor ya hiç biri gibi bir mevzu var burada da.

Posted

kaç para verdim bilmiyorum türk sitelerine, keşke daha önce keşfetseydim burayı. bronz değil de bi gold görürdüm muhtemelen. neyse geç olsun güç olmasın, yakında silverım

• 1 month later...
Posted

Öncelikle keşke kumarı tamamen bırakabilsek en güzeli olurdu. Ancak bizim dolandırıcı bet sitelerini Stake ile kıyaslayamayız. Tr bet sitelerinde gün geldi hesabım kapatıldı gün geldi bakiyem sıfırlandı. Çekim limiti yediğim de oldu. Yaşadığım stresi zaten anlatamam. Özellikle para çekimi konusunda Stake çok iyi.

• 2 weeks later...
Posted

Stake ile daha önce tanışsaymışım keşke , 5 aydır burda oynuyorum çekim yatırımda zerre sıkıntı yaşamadım mis misssssss bal gibi site

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Şu an için öyle ama bu başlığı açtığın zamandan özellikle 2024 yılına kadar o tırt siteler öyle bonuslarla öyle paralar dağıttı ki millet evini arabasını çekti milyonlar götürüp işini kurdu kumarı bıraktı))

Edited by Surtuk
typoo
Posted

hocam ben 50 bin çekim verdim başarılı diyor ama hala hesaba düşmedi 2-3 saat geçti. canlı desteğe de bağlanamıyorum kitlendim kaldım. ibandan çekim yaptım diye mi böyle oldu acaba yatırırken de ibandan yatırmıştım