bekush Posted December 19, 2025 #103 Posted December 19, 2025 Şu ana kadar çok wager yapmadım ama ben hep 1k atıp onunla oynarım. Bazen gün aşırı bazen ayda bir. 3 defa max win aldım buradan, Türk sitelerinde bir kaç büyük kazancım var ama çoğunlukla hayal kırıklığıydı. Stake gerçekten iyi sadece bazen direkt almaya oynuyor her oyunda yani ya hepsi kazandırıyor ya hiç biri gibi bir mevzu var burada da.
JudasPriest Posted December 19, 2025 #104 Posted December 19, 2025 evet en azından paran içerde kalmyıor global bi site o yönü iyi bi tek
Korhan Posted December 19, 2025 #105 Posted December 19, 2025 Kurumsal her site iyidir. Bonus falan boş iş paranı cekebiluyorsan guzeldir
zirael Posted December 19, 2025 #107 Posted December 19, 2025 kaç para verdim bilmiyorum türk sitelerine, keşke daha önce keşfetseydim burayı. bronz değil de bi gold görürdüm muhtemelen. neyse geç olsun güç olmasın, yakında silverım
ozkankuru Posted December 19, 2025 #108 Posted December 19, 2025 tr siteleri buranın eline su dökemez ... I love STAKE
Bullseye83 Posted February 15 #109 Posted February 15 Öncelikle keşke kumarı tamamen bırakabilsek en güzeli olurdu. Ancak bizim dolandırıcı bet sitelerini Stake ile kıyaslayamayız. Tr bet sitelerinde gün geldi hesabım kapatıldı gün geldi bakiyem sıfırlandı. Çekim limiti yediğim de oldu. Yaşadığım stresi zaten anlatamam. Özellikle para çekimi konusunda Stake çok iyi.
agacagomuldum Posted March 4 #114 Posted March 4 stake en güveniliri kesinlikle daha güvenilirini görmedim
haktan Posted March 11 #116 Posted March 11 Stake dışında bir sitede oynamak pek mantıklı değil, özellikle Türk sitelerinde şikayet edebileceğin kurum dahi yok.
okan777 Posted March 20 #117 Posted March 20 Stake ile daha önce tanışsaymışım keşke , 5 aydır burda oynuyorum çekim yatırımda zerre sıkıntı yaşamadım mis misssssss bal gibi site
Surtuk Posted April 2 #119 Posted April 2 (edited) Şu an için öyle ama bu başlığı açtığın zamandan özellikle 2024 yılına kadar o tırt siteler öyle bonuslarla öyle paralar dağıttı ki millet evini arabasını çekti milyonlar götürüp işini kurdu kumarı bıraktı)) Edited April 2 by Surtuk typoo
metebaba58 Posted April 3 #121 Posted April 3 hocam ben 50 bin çekim verdim başarılı diyor ama hala hesaba düşmedi 2-3 saat geçti. canlı desteğe de bağlanamıyorum kitlendim kaldım. ibandan çekim yaptım diye mi böyle oldu acaba yatırırken de ibandan yatırmıştım
okan777 Posted April 4 #122 Posted April 4 stake iyi çok iyi , günde güne dahada şanslı gelmeye başladı site
777pilavci Posted April 14 #124 Posted April 14 Burası güzel bir platform. Para dağıtılıyor dediler, almayan geldim.
macsako31 Posted April 17 #125 Posted April 17 stake de çekim 1 sn sürüyor tr de kazansan sabaha kadar gelicek mi diye uyumuyorsun .d
Featured Comment