Jump to content

Featured Comment

• 2 months later...
Posted

2025 yılının şubat ayındaki Arsenal-Westham maçında çifte şans 1X için oran 1.08 gibi bir şeydi. Oynadım ve kaybettim. Yani 2 orandan 10 maç tutturmaya çalışacağına Spor Toto oyna daha iyi.

Posted

Çok basit bir yapay zeka hesaplaması yapınca bile istatistiksel olarak imkansıza yakın oluyor. Kolay olsa herkes yapardı sanırım.

• 1 month later...
Posted

3.yda 4 k oranlı bir çok kuponum var genelde tek gol tek maçtan  yatmıştır kolay değil o maçı bulup illa koyuyorsunuz kupona genelde de başlarda oluyor bozduramıyorsunuz bile en azından ben bu şanssızlığa sahibim 2 orandan 10 maç bulmakta zor ...

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

bence 3 ortalama oran ile beraberlikleri kovalamak daha mantıklı.

örneğin 2şer maçı kombin yapıyorsunuz. her kuponun oranı 9 oluyor.

her bir kupona 1000 lira bastığınızı varsayarsak 9 tane kupon yapıp 9000 lira veriyorsun.

1 tane kupon tuttuğunda verdiğin tüm para geri gelmiş oluyor. ben 1 kere denedim hayatım boyunca ve 3 kupon geldi 30k tl civarında para aldım. beraberlik oynamayı çok sevmediğim için sürdürmedim ama deneyebilirsiniz.

Posted

Bu tür taktiklerde kasanda sağlam olacak yoksa illaki patliyorsun..kasa olmayinca kaybinla kaliyosun ve kurtarma sansin bitip gidiyor..kaybin ardinda biraktigi hüzün ise cabası...