aykut2023 Posted October 1, 2024 #1 Posted October 1, 2024 selam dostlar. tr chatindeki modların genelde 3-5 dakika sigara molasına çıkmış gibi chate uğrayıp daha sonra da gitmesi hakkında ne düşünüyorsunuz? soru sorulduğunda soğuk bi şekilde "buyur" demeleri insani iletişimden uzak olmaları da ayrı konu. acil 4. mod alınmalı
Moderator Therewego Posted October 3, 2024 Moderator #2 Posted October 3, 2024 merhaba @aykut2023 Bizimle iletişime geçtiğin için teşekkürler, hatırladığım kadarıyla benzer durumu söylediğin, ben neredeyse tüm gün aktifken akşam geldiğimde bana dahil nerede olduğumu sormuştun ve diğer kullanıcılar sana zaten burada olduğumu belirtmişti bunu diğer modlara yapıyor musun bilmiyorum ancak yazılarını kontrol ettiğimde o saatlerde aktif dahil olmadığını görmüştüm, belki bu bahsettiğin durumda cidden mod yoktu ve evet 1 mod tatil yaptığı vakit 2 moderatör sohbeti idare etmek durumundaydık ve bu süreç içerisinde elimizden geleni yapsak bile elbette boşluklar olabiliyordu çünkü diğer mod hastalanırsa veya yemek arası verirse o sırada sohbet boş olucaktı ki bunu engellemek içinde elimizden geleni yapmıştık, ancak '' buyur '' kelimesi sorun nedir demekle aynı ve bu yazı sonrası ilettiğin bir durum kural ihlali olmayabilir sana göre uygun olmadığı için direkt yasaklanması gerektiğini düşündüğün bir durum var ise mod bunu direkt yasaklamadığında sohbet ile ilgilenmiyor demek değildir. Bazı durumlarda kullanıcıların birbirine ignore atmaları gerekir çünkü sadece fikirlere karşı dahil kışkırtmalar olmaya başlayabilir ve bunu engellemenin en iyi yolu ise ignore atmaktır, elbette eğerki hakaret veya kışkırtma var ise buna karşı bir işlem yapılır, iyi günler. Saygılarımla @Therewego
aykut2023 Posted October 6, 2024 Author #3 Posted October 6, 2024 ne güzel yazmışsın amk canını yerim güzel insan öptüm
Nicesus Posted November 13, 2024 #4 Posted November 13, 2024 @Therewego@Ozerbankçok boş vaktim var dostlarım. moderatör olmak istiyorum..ne yapmalıyım?
Moderator Therewego Posted November 13, 2024 Moderator #5 Posted November 13, 2024 merhaba @Nicesus Bizimle iletişime geçtiğin için teşekkürler, Moderatör alımları o sohbetin ihtiyacına göre belirlenir. Forum üzerinden bir başvuru formu verilir ve oradan başvurular alınır, ancak Türkçe odası için şu an öyle bir durum yok, diğer sohbet odaları için alımlar olabiliyor, Spor sohbeti için Moderatör başvuru formu mevcut. Moderatör alımlarını forum üzerinden takip edebilirsin, iyi günler. Saygılarımla @Therewego
Featured Comment