Jump to content

Featured Comment

Posted

Adım 1 - Windows Arama Bölümüne Bağdaştırıcı yazın çıkan ekranda. " Ağ Bağdaştırıcısını ayarlarını yönet" e basın.

Adım 2 - Açılan ekrandan " Ethernet e tıklayıp ardından Düzenleye basın.

Adım 3 - Ethernet kartı özelliklerinden TCP/IPv6 ya tıklayıp ardından Özellikler'e basın. 

Adım 4 - Açılan ekranda " Aşağıdaki DNS sunucu adreslerini kullan" ı seçin ve altta bulunan IPv6 dns adreslerini girin ve tamama basın. 

bol şanslar.

DNS1->  2606:4700:4700::1111

DNS2->  2606:4700:4700::1001

Normal IPv4 DNS bölümüne 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 girin. 

adım1.png

adım3.jpg

Adım4.jpg

Posted (edited)

@selenay34Yukarıda yazılı olan DNS opsiyonu ne yazık ki TTNET provider müşterileri için uygun çözüm değildir. Diğer providerlarda çalışabilir Ancak Ttnet size atadığı hız-müşteri profilinde ayrıca modem için değiştirelemez bir kod da atar. İnternete bağlandığınız anda kod aktif olur ve hız ayarlarınız ip tv desteği sahip olduğunuz paket içi geliştirmelerin yanı sıra modem yazılımı da bu profile gömülüdür. NMS (Network Menagament System) kontrolü hattınızda neredeyse her yeni ip  ping alışverişinde otomatik olarak yapılır ve yazılım hatalı gördüğü noktaları düzeltir. Modemden bu ayarları DHCP (Dynamic Host Configuration Protocol) yapmanız da çözüm değildir.

Edited by teLfets
Posted
3 hours ago, selenay34 said:

ttnet turk telekom iss üzerinde aktif kullanıyorum ben bizzat.

Anlıyorum keşke burdan yazdiklarina appleas Lara da cevap veren modlar olsa bu chat moderatör u değil bulan aga olmuşlar ben bunların fişini cekicem..

• 2 months later...
  • 10 months later...