darker31 Posted February 25, 2025 #1 Posted February 25, 2025 Türk borsalarında ki yeni yasa ile ilgili Kripto Para Transferleri Hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar bilgi sahibi olmayan kişilere işlemlerin en güvenli ve en kolay yol ile nasıl yapılması gerektiği hakkında bildiklerini başlık altında paylaşırarsa çok güzel olur .
inglor Posted February 28, 2025 #2 Posted February 28, 2025 trust wallet en güvenli yöntem arkadaşlar. Binance papara veya başka kripto sitelerden trustwallet a oradan stake. Çekim yaparken de önce trust wallet ardından tr kripto sitelerine.
casper54 Posted March 8, 2025 #3 Posted March 8, 2025 kesınlıkle trust wallet kullanmalıyız baska turlu sıkıntıya dusebılırız..
ainakaradas Posted March 10, 2025 #4 Posted March 10, 2025 bir tane metamask veya trust hesabi aciyorsunuz (ucretsiz, kyc gerektirmek ve 1 dakikada kurulur) Stakeden metamask/trust hesabiniza cekiyorsunuz oradan binance global hesabiniza cekiyorsunuz binancedan binance tr hesbainiza cekiyorsunuz. soru sorulursa binance globaldeki kendi birikimim seklinde cevap veriyorsunuz dep atarken de tam tersi yol izliyorsunuz
jaxen Posted March 15, 2025 #5 Posted March 15, 2025 Soğuk cüzdan kullanmanız şart, önerebileceğim soğuk cüzdan ledger, ledger flex çok kaliteli ve kullanışlı bir soğuk cüzdandır. Tr borsasından soğuk cüzdanınıza oradan stake gönderiyorsunuz. Çekerken de tam tersi stake, soğuk cüzdan, tr bol şanslar.
crimsonbird Posted March 18, 2025 #6 Posted March 18, 2025 arada köprü gibi trust phantom yada matemask kullanmak en az riskli gibi duruyir ben oyle yapıyorum
canemcan Posted June 13, 2025 #7 Posted June 13, 2025 ben atomic kullanıyorum soğuk cüzdan için en temizi
Featured Comment