Tymoteuszzz Posted March 5, 2025 #1 Posted March 5, 2025 Witam chciałbym napisać bo zostałem oszukany parę razy nie będę tu wymieniać. Ani kwot ani person. Pisze to ponieważ chcę przestrzegać nowe osoby które grają żeby nie ufały i nie udzielały pożyczek byłem po prostu naiwny i za dużo zaufania nowo poznanym osoba okazywałem... Pozdrawiam i życzę samych zwycięstw 😇😇💸💸🔥🔥👋
Moderator mistaker Posted March 14, 2025 Moderator #2 Posted March 14, 2025 Dziękuję z wypowiedź. Zespół moderatorów będzie regularnie ostrzegać na Stake Live Chat. To jedyny sposób w jaki możemy zareagować. Pozdrawiam 🙂
Tymoteuszzz Posted March 14, 2025 Author #3 Posted March 14, 2025 Niestety za naiwność nikt nie zwraca xd
Tymoteuszzz Posted April 11, 2025 Author #4 Posted April 11, 2025 On 3/14/2025 at 10:33 AM, mistaker said: Dziękuję z wypowiedź. Zespół moderatorów będzie regularnie ostrzegać na Stake Live Chat. To jedyny sposób w jaki możemy zareagować. Pozdrawiam 🙂 Proszę pomoc On 3/14/2025 at 10:33 AM, mistaker said: Dziękuję z wypowiedź. Zespół moderatorów będzie regularnie ostrzegać na Stake Live Chat. To jedyny sposób w jaki możemy zareagować. Pozdrawiam 🙂
lukasznowak Posted April 19, 2025 #5 Posted April 19, 2025 Nie no to logiczne ze anonimowa osoba z chatu ci nie odda nie mozna byc naiwnym mistaker 1
kondi2106 Posted February 28 #8 Posted February 28 A jak mogłeś zostać oszukanym jak nie można na czacie prosić o takie rzeczy?
Featured Comment