Jump to content

Featured Comment

Posted

Wnoszę o perm mute dla gracza „k0kur3x”.

Nękanie i groźby na czacie są podobno srogo zabronione i karane 🚫 (identycznie jak w prawdziwym życiu) dlatego piszę z prośbą o perm mute dla tego typka. 

IMG_2576.jpeg

Posted

Ten "typek" 100 razy się prosił by się skończyły popierdułki na mój temat. A to za znęcanie się nad graczem miesiącami to nie ma perma..? W tym co do Cb napisałem nie widze żadnej groźby.. Przekazuje że w listopadzie będe mógł wyjechać na wakacje a to że oferują sporo hajsu za fotoshoot, czy tam modelowanie to pisaliśmy na Telegramie... Zanim oszukałeś innych graczy na tyśiące złotych.. Jedynie co, to wystrzeliło mi się nazwać cię "parówą" za co przepraszam i best friends forever 💙

• Moderator
Posted

Witaj @Kryspek420

Reakcja była natychmiastowa ze strony Moda który był na czacie w tym momencie.

Wszystko zostało wyjaśnione,pamiętaj jeżeli będzie to samo albo inna osoba będzie się odnosiła w taki oto sposób Proszę zgłaszać do modów a reakcja będzie natychmiastowa

Pozdrawiam Katie 🫡

• 1 month later...
Posted (edited)

Przepraszam czy to normalne wyrażać się w ten sposób co użytkownik o pseudonimie "k0kur3x" na polskim czacie?

Prawdopodobnie mocno pijany i niewyspany odreagowuje złość i niezadowolenie z życia...

Prosiłbym o przestrzeganie regulaminu i zachowanie miłej i przyjemnej atmosfery na Stake.com
image.thumb.png.7dc8d3b220d0e10965d51b56f6a79fe4.png

Brak komentarza...

image.png.6e1ead1fccd8d64c2ce8b9db5999ae7c.png

Edited by m0rganek