Kryspek420 Posted March 20, 2025 #1 Posted March 20, 2025 Wnoszę o perm mute dla gracza „k0kur3x”. Nękanie i groźby na czacie są podobno srogo zabronione i karane 🚫 (identycznie jak w prawdziwym życiu) dlatego piszę z prośbą o perm mute dla tego typka.
k0kur3x Posted March 20, 2025 #2 Posted March 20, 2025 Ten "typek" 100 razy się prosił by się skończyły popierdułki na mój temat. A to za znęcanie się nad graczem miesiącami to nie ma perma..? W tym co do Cb napisałem nie widze żadnej groźby.. Przekazuje że w listopadzie będe mógł wyjechać na wakacje a to że oferują sporo hajsu za fotoshoot, czy tam modelowanie to pisaliśmy na Telegramie... Zanim oszukałeś innych graczy na tyśiące złotych.. Jedynie co, to wystrzeliło mi się nazwać cię "parówą" za co przepraszam i best friends forever 💙 damian1946 1
Moderator Katie94 Posted March 20, 2025 Moderator #4 Posted March 20, 2025 Witaj @Kryspek420 Reakcja była natychmiastowa ze strony Moda który był na czacie w tym momencie. Wszystko zostało wyjaśnione,pamiętaj jeżeli będzie to samo albo inna osoba będzie się odnosiła w taki oto sposób Proszę zgłaszać do modów a reakcja będzie natychmiastowa Pozdrawiam Katie 🫡
seboafc Posted May 15, 2025 #5 Posted May 15, 2025 bzdury piszesz @k0kur3x zresztą @Kryspek420 moim zdaniem to nawet komplement który podkreśla że jesteś dużo warty , a jedyna obraza to porównanie Ciebie do parówy 😅 oczywiście Kasia ma rację jak zawsze k0kur3x 1
m0rganek Posted May 16, 2025 #6 Posted May 16, 2025 (edited) Przepraszam czy to normalne wyrażać się w ten sposób co użytkownik o pseudonimie "k0kur3x" na polskim czacie? Prawdopodobnie mocno pijany i niewyspany odreagowuje złość i niezadowolenie z życia... Prosiłbym o przestrzeganie regulaminu i zachowanie miłej i przyjemnej atmosfery na Stake.com Brak komentarza... Edited May 16, 2025 by m0rganek
Featured Comment