Jump to content

Featured Comment

Posted

Na poczatku wiem ze moge byc tylko na polskim angielskim sportcie i challlengu  .. nie mam zadnego interesu wchodzic na japonski chat ..rozmawialem 3 dni tem o tym z @Katie94

Przez ten refresz odswiezylem strone  i pod slonce  wybralem czat japonski zamaist polskiego  jak widac kolory podobne i jeden kolo 2  . juz  nie pamietam co napisalem i poszedlem zrobic kawe... wracam a tam mute .. .

||Drodzy koledzy moge prosic o pomoc .. w zalatwieniu sprawy ??? 

@Katie94  @spiman417

• Moderator
Posted

@bimboadi85 Hejka 

Niestety w tym przypadku musisz napisać na sekcje "apelacje" i tam uzyskasz odpowiedź.

Tutaj nie jest dział od tego i my nie pomożemy. Zrobiłeś to już kolejny raz gdzie skakałeś  po czatach.

Napisz Proszę a uzyskasz odpowiedź od moda który dał Tobie mute

Pozdrawiam Katie 💥 

Posted

Rozumiem na pisac appela .... nie skakalem po chatach bo pisalsmy z 3 dni temu  i mowilas ze angieslii sport chellenge i polski moge byc .   bylbym imbecylem debilem .. jakbym swadomie wszedl na chat na  ktorym  nie moge byc 

• 2 months later...
Posted

Siema, sorry że się podpinam tu ale nie ogarniam jeszcze forum co i jak a widzę modów. Zaszło nieporozumienie odnośnie mojej wiadomości na czacie. Napisałem coś odnośnie trafienia na snake DAWGEM 1:1 nie pamiętam ale było tam słowo "zaklinacz" chodziło mi o zaklinacza węży bo jak doskonale wiemy dawgem naprawdę świetne mnożniki na niej trafia i nie raz już w ten sposób komentowałem jego bety w teraz patrzę że mute za komentowanie deszcze... Nawet nie połączyłem kropek że tak może zostać to odebrane, ale faktycznie chwilę wcześniej był deszcz odbrain-bot i ktoś z was @Katie94  @spiman417  @mistaker mogło tak to odebrać😅 niby tylko 4h mute ale raczej nie zasłużony jednak. 

Screenshot_20250627-055254.jpg

Screenshot_20250627-055310.jpg

• Moderator
Posted
19 minutes ago, kojotcwc said:

Siema, sorry że się podpinam tu ale nie ogarniam jeszcze forum co i jak a widzę modów. Zaszło nieporozumienie odnośnie mojej wiadomości na czacie. Napisałem coś odnośnie trafienia na snake DAWGEM 1:1 nie pamiętam ale było tam słowo "zaklinacz" chodziło mi o zaklinacza węży bo jak doskonale wiemy dawgem naprawdę świetne mnożniki na niej trafia i nie raz już w ten sposób komentowałem jego bety w teraz patrzę że mute za komentowanie deszcze... Nawet nie połączyłem kropek że tak może zostać to odebrane, ale faktycznie chwilę wcześniej był deszcz odbrain-bot i ktoś z was @Katie94  @spiman417  @mistaker mogło tak to odebrać😅 niby tylko 4h mute ale raczej nie zasłużony jednak. 

Screenshot_20250627-055254.jpg

Screenshot_20250627-055310.jpg

Proszę abyś apelację napisał,ale nie w tym poście 

Tutaj tym się nie zajmujemy 

https://stakecommunity.com/board/174-stake-chat-appeals/

Zapraszam tutaj pozdrawiam Katie 🫡

• 1 month later...