bimboadi85 Posted March 28, 2025 #1 Posted March 28, 2025 Na poczatku wiem ze moge byc tylko na polskim angielskim sportcie i challlengu .. nie mam zadnego interesu wchodzic na japonski chat ..rozmawialem 3 dni tem o tym z @Katie94 Przez ten refresz odswiezylem strone i pod slonce wybralem czat japonski zamaist polskiego jak widac kolory podobne i jeden kolo 2 . juz nie pamietam co napisalem i poszedlem zrobic kawe... wracam a tam mute .. . ||Drodzy koledzy moge prosic o pomoc .. w zalatwieniu sprawy ??? @Katie94 @spiman417
Moderator Katie94 Posted March 28, 2025 Moderator #2 Posted March 28, 2025 @bimboadi85 Hejka Niestety w tym przypadku musisz napisać na sekcje "apelacje" i tam uzyskasz odpowiedź. Tutaj nie jest dział od tego i my nie pomożemy. Zrobiłeś to już kolejny raz gdzie skakałeś po czatach. Napisz Proszę a uzyskasz odpowiedź od moda który dał Tobie mute Pozdrawiam Katie 💥
bimboadi85 Posted March 28, 2025 Author #3 Posted March 28, 2025 Rozumiem na pisac appela .... nie skakalem po chatach bo pisalsmy z 3 dni temu i mowilas ze angieslii sport chellenge i polski moge byc . bylbym imbecylem debilem .. jakbym swadomie wszedl na chat na ktorym nie moge byc
Moderator Katie94 Posted March 28, 2025 Moderator #4 Posted March 28, 2025 Doskonale rozumiem Ciebie,ale My nie jesteśmy nic wstanie zrobić jak na razie . Napisz Proszę na apelację 😊
kojotcwc Posted June 27, 2025 #6 Posted June 27, 2025 Siema, sorry że się podpinam tu ale nie ogarniam jeszcze forum co i jak a widzę modów. Zaszło nieporozumienie odnośnie mojej wiadomości na czacie. Napisałem coś odnośnie trafienia na snake DAWGEM 1:1 nie pamiętam ale było tam słowo "zaklinacz" chodziło mi o zaklinacza węży bo jak doskonale wiemy dawgem naprawdę świetne mnożniki na niej trafia i nie raz już w ten sposób komentowałem jego bety w teraz patrzę że mute za komentowanie deszcze... Nawet nie połączyłem kropek że tak może zostać to odebrane, ale faktycznie chwilę wcześniej był deszcz odbrain-bot i ktoś z was @Katie94 @spiman417 @mistaker mogło tak to odebrać😅 niby tylko 4h mute ale raczej nie zasłużony jednak.
Moderator Katie94 Posted June 27, 2025 Moderator #7 Posted June 27, 2025 19 minutes ago, kojotcwc said: Siema, sorry że się podpinam tu ale nie ogarniam jeszcze forum co i jak a widzę modów. Zaszło nieporozumienie odnośnie mojej wiadomości na czacie. Napisałem coś odnośnie trafienia na snake DAWGEM 1:1 nie pamiętam ale było tam słowo "zaklinacz" chodziło mi o zaklinacza węży bo jak doskonale wiemy dawgem naprawdę świetne mnożniki na niej trafia i nie raz już w ten sposób komentowałem jego bety w teraz patrzę że mute za komentowanie deszcze... Nawet nie połączyłem kropek że tak może zostać to odebrane, ale faktycznie chwilę wcześniej był deszcz odbrain-bot i ktoś z was @Katie94 @spiman417 @mistaker mogło tak to odebrać😅 niby tylko 4h mute ale raczej nie zasłużony jednak. Proszę abyś apelację napisał,ale nie w tym poście Tutaj tym się nie zajmujemy https://stakecommunity.com/board/174-stake-chat-appeals/ Zapraszam tutaj pozdrawiam Katie 🫡
Featured Comment