Jump to content

Featured Comment

Posted

Cześć,

Nie mogłem znaleźć informacji dotyczących bonusu powitalnego '200% dla pierwszego depozytu od 100$-1000$'.

Dlatego zwracam się z prośbą o odpowiedź na pytania: 

1. Po zgłoszeniu się po bonus na chat pomocy, wpadł on do sejfu. Czy mogę go wyciągnąć i dodać do swojego balansu konta?

2. Do wypłat potrzebuję obrócić 12.5K USD a moje konto razem z bonusem to 300$. Widziałem dostępne strategie na wagerowanie z użyciem DICE albo KENO. Niestety te gry są zbanowane do obrotu tego bonusu. Możecie polecić inne gry/strategie na których łatwo można zrobić wager?

3. Czy oprócz ograniczenia z punktu 2 istnieją inne?

4. Prośba o wszelkie rady dla nowych użytkowników. 😅

Z góry dziękuję 

ILLumiatic

Posted

Cześć, 
Jeżeli bonus jest w sejfie to możesz dodać go do stanu konta, jeżeli nie jest on obarczony blokadą, tj. za wager. Co do samego wagera ja osobiście grałem na Limbo, mnożnik 1.01, stawka możliwie jak największa. W jeden wieczór ponad 150k $ wagera.

Posted
16 hours ago, nauura said:

Cześć, 
Jeżeli bonus jest w sejfie to możesz dodać go do stanu konta, jeżeli nie jest on obarczony blokadą, tj. za wager. Co do samego wagera ja osobiście grałem na Limbo, mnożnik 1.01, stawka możliwie jak największa. W jeden wieczór ponad 150k $ wagera.

Dzięki za odpowiedź i radę. Niestety wszystkie gry z serii "Originals" są wykluczone (w tym Limbo)