yssx Posted April 19, 2025 #1 Posted April 19, 2025 Burda tecrübeli kişiler olarak yeni başlayanlara bonuslar hakkında ve sitenin işleyişi hakkında çoğu kişinin bilmediği şeyleri anlatarak destekleyebilirsiniz
Tommymontana08 Posted April 19, 2025 #2 Posted April 19, 2025 Vip seviye atlattığımızda bonus ne kadar oluyor
tiger1156115 Posted May 1, 2025 #3 Posted May 1, 2025 On 4/19/2025 at 10:09 PM, Tommymontana08 said: Vip seviye atlattığımızda bonus ne kadar oluyor 10 öncelikle.
cankilic Posted May 10, 2025 #4 Posted May 10, 2025 En azından bronz olmak lazım ki haftalık/aylık bonuslardan faydalanabilelim değil mi ?
Justseko Posted December 11, 2025 #5 Posted December 11, 2025 Onerim sudur hic baslamasinlar kumara kumarin onerisimi olsa bu olsa gerek baaka oneri olamaz
orphanam Posted December 19, 2025 #7 Posted December 19, 2025 yeni başladim başlar başlamaz ilk maxi pragmatikten sonra da no limitten aldim bu saglayicilari deneyin derim
mrcylmz Posted December 19, 2025 #8 Posted December 19, 2025 güzel konu işime yarar burası teşekkürler
orphanam Posted December 19, 2025 #11 Posted December 19, 2025 çevrime odakli degil kazanca odajkli oynarsan kazanirsin
Sino3140 Posted January 4 #17 Posted January 4 Kazanmanın da kaybetmenin de sınırı yok. İradesi olmayanın her zaman kaybedeceği alan burası. Kazanmak en çok kaybetmeye yakın olduğun an. En tehlikeli düşünce biraz daha biraz daha. 90 bin olmuş mesela 100 bin olsun çıkacam... bu düşüncede olmayan kazanır. Bu düşüncede olan için o para asla 100 bin olmayacak
orkun07 Posted January 17 #18 Posted January 17 Kaybetmeyi göze aldığımız parayla oynayalım zevk almış oluruz en azından
Bullseye83 Posted February 7 #19 Posted February 7 Bence slot, rulet ve orijinal oyunlardan uzun vadede kâr elde etmek imkansız. Eğer profesyonel düzeye ulaştıysanız spor bahsi ve pokerden kâr elde edebilirsiniz. Ama ne kadar iyi oynarsanız oynayın iradeniz kuvvetli değilse yine kaybetmeye mahkumsunuz. Kendinizi iyi tanımanız gerekiyor. Zayıf yönlerinizi bilmelisiniz. Ben spor bahsinde bazen güzel seriler yakalıyorum ama kayıp ile karşılaşınca anlamsız kuponlar yapıp her şeyi berbat ediyorum. Siz benim gibi olmayın. Tabi en iyisi hiç oynamamak.
Lecasanier Posted February 7 #20 Posted February 7 1 hour ago, Bullseye83 said: Bence slot, rulet ve orijinal oyunlardan uzun vadede kâr elde etmek imkansız. Eğer profesyonel düzeye ulaştıysanız spor bahsi ve pokerden kâr elde edebilirsiniz. Ama ne kadar iyi oynarsanız oynayın iradeniz kuvvetli değilse yine kaybetmeye mahkumsunuz. Kendinizi iyi tanımanız gerekiyor. Zayıf yönlerinizi bilmelisiniz. Ben spor bahsinde bazen güzel seriler yakalıyorum ama kayıp ile karşılaşınca anlamsız kuponlar yapıp her şeyi berbat ediyorum. Siz benim gibi olmayın. Tabi en iyisi hiç oynamamak. Kesinlikle katılıyorum Bullseye83 1
Featured Comment