Jump to content

Featured Comment

Posted (edited)

Siemanko Misiaczki 💙🐼💙 

Domyślam się że jest tu wielu pasjonatów gorących cyferek na Keno.❤️🔥❤️ Chcialbym wam zaproponować a zarazem rzucić wyzwanie na zabawe któregoś pięknego Stejkowego dnia.💙🐼💙 

Moja propozycja to konkursik kto trafi największy łączny mnoznik na Keno w ciągu 15/30m i określoną liczbę betów na Ziarenku. Ewentualnie możemy wszyscy zaczynać z tym samym saldem i kto najwięcej ugra żeby zapobiec bota. Ale to ma tylko sens wtedy jakby były fajne nagrody jakieś.

Bety za każdą stawkę dozwolone, jak również każde ustawienie. W ciągu trwania zabawy zbieramy mnożniki tylko powyżej 56x+. Po wszystkim liczymy komu udalo się zdobyć największy łączny mnoznik i cieszymy się zwycięstwem jeśli dopisze Eddie i zjedzon was nie dogoni 🤣

Rozmawiałem z Mistakerem może uda się naszej szanownej moderacji załatwić jakieś nagrody dla zwycięzców.

Zasady do dopracowania jak cos ale myślę że można zrobić z tego fajna rywalizację biorąc pod uwagę że są zwolennicy trafiania 100x 250x jak i 500x

Pozdrawiam i mam nadzieję że spodoba wam się ten pomysł. Wasza Panda haha💙🐼💙

Edited by Pandawoow
Posted
10 minutes ago, spiderpajak said:

jeśli zabawa ma być sprawiedliwa to musi być taka w której bociarze nie mają większych szans

To już by trzeba było pomyśleć jak rozwiązać ten problem. Myślę że Mistaker pomoże. Sprawdzałem w 30m można około 2150 betów na ziarenku zrobić na auto. Odjac czas na zmienianie liczb to myślę że ręcznie można z 1300/1500 betów w 30m postawic

• Moderator
Posted

Jak dla mnie świetny pomysł na taką małą zabawę dla użytkowników czatu i mam nadzieję,że sporo osób weźmie udział w niej i dobrze będzie się bawić  🙃 

• Moderator
Posted
22 hours ago, Pandawoow said:

Siemanko Misiaczki 💙🐼💙 

Domyślam się że jest tu wielu pasjonatów gorących cyferek na Keno.❤️🔥❤️ Chcialbym wam zaproponować a zarazem rzucić wyzwanie na zabawe któregoś pięknego Stejkowego dnia.💙🐼💙 

Moja propozycja to konkursik kto trafi największy łączny mnoznik na Keno w ciągu 15/30m i określoną liczbę betów na Ziarenku. Ewentualnie możemy wszyscy zaczynać z tym samym saldem i kto najwięcej ugra żeby zapobiec bota. Ale to ma tylko sens wtedy jakby były fajne nagrody jakieś.

Bety za każdą stawkę dozwolone, jak również każde ustawienie. W ciągu trwania zabawy zbieramy mnożniki tylko powyżej 56x+. Po wszystkim liczymy komu udalo się zdobyć największy łączny mnoznik i cieszymy się zwycięstwem jeśli dopisze Eddie i zjedzon was nie dogoni 🤣

Rozmawiałem z Mistakerem może uda się naszej szanownej moderacji załatwić jakieś nagrody dla zwycięzców.

Zasady do dopracowania jak cos ale myślę że można zrobić z tego fajna rywalizację biorąc pod uwagę że są zwolennicy trafiania 100x 250x jak i 500x

Pozdrawiam i mam nadzieję że spodoba wam się ten pomysł. Wasza Panda haha💙🐼💙

Fajna inicjatywa, a teraz do dzieła i opracujcie coś fajnego 🙂 Dajcie się ludziom na czacie wypowiedzieć tutaj na forum, to ważne aby wypracować fajne zasady. Zabawa najważniejsza 😜😎

Posted

Fakt seed wystarczy ten sam wpisać ale to był przykład ale coś tera wymyśliłem 

-platne wejście u moderatora np 10 osób po 5$ każdy kto chce grać tipuje Moderatora wpisowym / 50$ pula przy 10 os. 3 miejsca wygrywające procenty wygranej niżej. 10% puli leci do organizatora/moderatora

-statystyki publiczne wymagane aby potwierdzić ilość betów (np przed konkursem mial 364222 bety po ma mieć 364242) inaczej dyskwalifikacja nagroda przepada wpisowe również 

-Seed ustalony odgórnie np "losusosu" (ułatwia weryfikację ilości betów)

-suma wszystkich x = pkt np(3.5,0,0,8,0,13,63,0¹²...=3.5+8+13+63= 87.5pkt  ) kto ma najwięcej wygrywa kolejno 1.st = 50% 2.nd 25% 3.rd 15% puli 

- 20 betów

-5minut [+-60sekund dla leniwcow] tak w sumie przy statach publicznych to nie potrzebne aż takie ograniczenie czasowe bo łatwo można zweryfikować ile jegomość ich zrobił 

Na kolanie robione