nasty00 Posted July 4, 2025 #1 Posted July 4, 2025 Selamlar, Günlerdir devam eden sorunumu destekle paylaşmama rağmen çözülememesi sebebiyle foruma taşıyorum. Bildiğiniz üzere chatte siz güzel insanlarla sürekli sohbet muhabbet edip keyifli vakit geçiriyoruz. Bu geçirdiğimiz vakitte güzel chatimizde günlük ortalamasını tutmaya üşendiğim birçok "rain" dalgası oluyor. Stake'de oynayan herkesin yararlanabileceği bir özellik olmasına rağmen ne yazık ki bazı oyuncular "olmadığı söylenen" bazı yasaklamalar sebebi ile şans diye geçiştirilerek bu bonustan ne yazık ki yararlanamıyor. Kendi durumumdan örnek vereceğim. Bölüm - 1 Eklemiş olduğum 1. resimde gördüğünüz üzere 12 gün önce hesabımda bir sıkıntı olmadan belli aralıklarla rain alabiliyorum ve herhangi bir sıkıntı yok. Eklemiş olduğum resim yaklaşık 17 saatlik bir süreç bu arada kısa bir süreç değil ki chatte beni görenler günlük aşağı yukarı 15 saat chatte olduğumu bilir. Not : Yapılan yatırımları forumda belki yasaktır diye blurladım başka özel bir sebebi yok. Bölüm - 2 Eklemiş olduğum 2. ve 3. ekte gördüğünüz üzere 4 gün boyunca aralıksız olarak bir tane bile rain alamıyorum. Aklınızda şüphe kalmaması ve aynı bildirim bölümünü birden fazla kullandığımı düşünmemeniz için eklediğim 2. ve 3. ekte yapılan depositlerin kuruş bölümünü açık bıraktım bu şekilde hepsinin farklı aralıklar olduğunu takip edebilirsiniz. Bölüm - 3 Eklemiş olduğum 4. ekte ise 4. günün sonunda rain alabilmeye başladığım görünüyor. Tekrar rain alabilmeye başladığımda birden fazla rain alabildiğimi yukarıdaki 4 günde "şans eseri" rain alamadığımı görüntüleyebilirsiniz. Tabii ki sadece eklemiş olduğum 4. resim rain yasaklaması aldığımı kanıtlar nitelikte değil. Bölüm - 4 Gelelim eklediğim 5. ek'e. Bölüm - 2 de bahsettiğim durumun tamamen aynısı. Sanki chatte hiç yokmuşum gibi davranmaya devam ediyor sistem. Yukarıda da bahsettiğim gibi günde yaklaşık 15 saat civarında Türkçe chatinde bulunuyorum moderatörler ve birçok kullanıcı bunu doğrulayabilir. Görselde görmüş olduğunuz chat yasaklaması benim kendi isteğimle moderatörden bu konuyla ilgili rica ettiğim 10 dakikalık bir yasaklama bundan dolayı da yasaklama açıklamasında "request mute" ibaresi bulunuyor. Bu durumla ilgili destekle iletişime geçtiğimde hesabımın rain almaya "uygun" olduğu ve "rain yasaklaması" diye bir şeyin sitede olmadığı tarafıma bildirilse de forumun global tarafını biraz gezerseniz bahsettiğim olayla ilgili başka konularında açıldığını görebilirsiniz. Özel bir açıklama yapma gereği duyuyorum burada. Türkçe chatindeki moderatörlere veya support bölümündeki arkadaşlara "rain yasaklaması" konusunun olmadığını belirtmeleri konusunda kesinlikle suç bulmuyorum yanlış anlaşılmasın. Özellikle Türkçe chatindeki moderatörlerin her biri bu durumla ilgili yardımcı olmaya çalıştılar. Onun için bu durumun onların da bilgisi dahilinin dışında olduğunu düşünüyorum. Konuyu toparlamam gerekirse bu konuyu açma sebebim böyle bir yasaklamanın olduğunu açık şekilde düşünmem ve sorunumun support bölümünde çözülememesiydi. Stake'de herhangi Türkçe konuşan bir üst yetkili var mı bilmiyorum. Gerekirse konuyu ingilizce hale getirip globale de taşıyabilirim. Değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkürler sevgili güzel insanlar. Bu konuyla ilgili ne yapacağıma dair herhangi bir fikrim henüz yok. İlerleyen günlerde sizleri bu konu ile ilgili bilgilendirmeye devam ediyor olacağım. Baş tacısınız.
nasty00 Posted July 25, 2025 Author #2 Posted July 25, 2025 Güncelleme ; Rain ban olayının olmadığını inatla söyleyen arkadaşlar için gördüğünüz gibi fix olarak 8 günde bir defa alabiliyorum. Bunu şans ile açıklamak pek mümkün görünmüyor dostlar.
Featured Comment