Jump to content

Featured Comment

Posted

Kripto gönderim limiti çıktığında benimde yıllardır kullandığım paribu hesabımı kısıtladılar. Artık yatırım işlemi yaparken; banka, binancetr, binance global olarak yapıyorum. Bazen araya soğuk cüzdanı da sokuyorum. Özellikle çekim yapacağım zaman; soğuk cüzdan, binance global, binancetr ve parça parça farklı bankalara çekiyorum. 

Ocak ayında yürürlüğe girecek yeni yasadan sonra (200k üzeri havale/eft işlemlerinde açıklama getirilecek) işlerin daha sıkı kontrol edileceğini düşünüyorum. Bize kadar gelmez aslında yakalamaya çalıştıkları büyük balıklar denilse de ben aksini düşünüyorum. Caydırıcı olmasını istedikleri için, hangi kripto borsasını kullanırsak kullanalım yasanın onaylanmasından sonraki süreçlerde daha fazla kontrol edileceğiz. Buna da bir çözüm bulunur. Fakat işler günden güne daha can sıkıcı hal almaya başladı. 

Posted

aynı sekilde btctürk gibi türk kripto borsalarına da cekmeyin gelen kişinin ne oldugu biliniyor acıkca site adı yazıyor hastag gecmisinde ve sistemleri algılıyor illegal yol olarak gözlemliyorlar ve senden acıklama talep ediyor ve bidaha böyle bir sey olmasını istemiyorlar gerekli kanun vs tabiyiz diyorlar 

Posted

Biraz riskli bişey yapmışsın, bi tane trust wallet hesabı aç parayı ilk oraya çek ordan binancetrye çek , açıklamaya airdroptan kazandığım paramı kendi soğuk cüzdanımdan buraya çekiyorum diye doldur