Jump to content

Featured Comment

Posted (edited)

stakename: zakdem001   

aldo abi için 20 anlamlı kelima az gelir ama biz genede onu çok sevdiğimizi söyleyelim çünkü herkesin derdine derman oluyor aldomilyar 🥰

Edited by Zakdem001
Posted (edited)

Merhabalar şimdiden kazanan tüm arkadaşlara bol şans gözüm arkada değil wegom gerekeni yapmıştır herkes için bol şanslar Aldo abinin kesesine bereket wegonun ve emeği geçecek tüm moderatör arkadaşların da emeğine sağlık...

stake kullanıcı adım umutmusic1 🐈

Edited by umutmusic1
Posted (edited)

tr chatte çok spam oluyo böyle olması iyi fikir aslında katılımcılara bol şanslar

id - Secose1

elinize sağlık 

Edited by Selçuk
Posted

Selamlar, Anduviel kullanıcı adımla uzun zamandır Türkçe chatteyim. Forum hesabı açmamıştım ancak onu da şimdi açtım. Yarışmacı arkadaşlara başarılar, mod dostlarıma kolaylıklar diliyorum. Hepinize bol şans güsel insanlar ❤️

Stake kullanıcı adım: Anduviel

Posted (edited)

kullanıcı adı =>  luckysuybaba

Saygıdeğer modum zaten beni çok fazla görmüşsündür günümün büyük kısmı chatte geçiyor. Saygı sevgi içinde sohbet yaparım meraklıyımdır bol bol soru sorar ve sorularıma yanıtlayan arkadaşlarımada teşekkür ederim her zaman

Edited by emiro
Posted (edited)

Edilee

Stake'in en iyi ve en samimi sohbet odasıdır nokta.

görevini layıkıyla yerine getiren modlarımızı unutmayalım  < 3 

Edited by Edilee
Posted (edited)

Shady0021

Türkçe sohbet kıymetli moderatörlerimiz öncülüğünde birbirimizle acılarımızı ve sevinçlermizi paylaştığımız müthiş bir yer 😂weego  güveniyoruz bakalım nasip kısmet

Edited by Shady0021
Posted (edited)

Chat abi genel olarak yavaş abi gelince spamlar vs havada uçuşur. Kupon ve alev olunca ufak bir coşarız öyle. Yehuda31 kullanıcı adım 

Edited by Judas
Posted (edited)

Selamlar.

Benim için Türkçe-Chat;

Bizim gibi Eddie severlerin birbirleriyle iletişime geçebildiği, genelde acı dolu anları. nadiren de olsa küçük (minik) mutlulukları paylaşabildiği bir sohbet ortamıdır. 😁

Limbo acil 5Kx at.😄

haydemir32

Edited by haydemir32
Posted

staller1 stake kullanıcı adim

Foruma daha yeni üye oldum sürekli aktif olmaya çalışacam aldo abimi bir süredir tanırım bir lafı vardır benim olduğum yerde kimse kaybetmez herkes elbet kazanır kıymetini bilelim yeter konuştum eskilerle kaybettiklerinde çok pişman olmuşlar abim candır sizinde emeğinize sağlık 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy Terms of Use