Jump to content

Featured Comment

Posted

Aldo abi etkinliği hakkında

Ben sonrasında editledim türkçe chat yorumunu modlar incelemeye başladığında umarım bu yazmamış diye beni atlamamıştır 2.sıradayım çünkü bol şans herkese kalbi güzel insanlar sonunda türkler kazanacak çok mutluyum emeğinize sağlık @Therewego @Ozerbank

Posted

Bencede iyi oldu fakat benim önerim ilk 100'ün kazandığı sistem veya herkesin katıldığı modların canlı yayın açarak kazananları belirlediği sistem 

Posted

Bence iyi oldu forumdan yapmak, ben de 2025 hesabıyım ben de doğal olarak almadım ilkinde ama sonucta gerçekten chatte olan insanlara verildi bir sonrakinde de başka aktif insanlar alacak. En azından bildiğimiz insanlara gidiyor botlara multilere gitmiyor.

Posted

Arkadaşlar adam 50 yıl calıştıktan sonra hakedişiniz olan emekli maaşınızı dağıtmıyor. Bu kadar hak iddia etmeyin. Oturun bekleyin gelirse gelir gelmezse bir dahaki sefere dersiniz.

Posted

valla çok güzel oldu bu sistem

27 minutes ago, Kyrox said:

Bence ya ilk 100 kişi kazansın ya da modlar yayın açarak çekiliş şeklinde dağıtım yapsın o zaman itiraz olmaz 

önce seçilenleri yeni listeye koymasın yeter kazanamayanlarda kazanır güzel olur

Posted

Kaçırdık sanırım burayı dün ki kaostan dolayı. Yine de iyi ki varsın abi restorana bekliyorum misafir edeceğim ağırlayacağım inat ettim hep sen bizim için çabalıyorsun :) 

sevgili modum  iyi ki varsın temiz kalbinle emeğine sağlık. here we go again Mahmut Orhan’ın şarkısı geliyor aklıma sürekli kullanıcı adını gördükçe katılanlara bol şans