Jump to content

Featured Comment

Posted

Konuya direkt giriyorum.

• 2 sene önce Telegram’da para dağıtılırken çekiliş usulü yapılıyordu, tek tük kişiler hariç %90’lık kesim sonuca eyvallah demesini biliyordu. 

• Şuan ki seçilen 2024’ten önce hesap açan kişilerin hepsi multi hesap, bütün herkesin alt hesabı var, öncelikle onu belirtiyim, seçilmiş kişilerden 3 kişi her gün konuştuğum arkadaşım, bizzat tanıyorum, onlar da multi hesap kullanıyor, bu bağlamda SEÇME KRİTERLERİ’ne multi hesaplar seçilmez diyip, @Therewego bu arkadaşın normal günlerde ( Aldo’dan önce ) chatte selamlaşmadığı “ ooo modum gelmiş, güzel insan vb. gibi hitaplar gözünüze aşinadır “ kimse seçilmemiş. SEÇİLEN HERKES MOD’LARIN SOHBET ETTİĞİ AHBAPLIK KURDUĞU KİŞİLER. ZATEN BÖYLE OLMASAYDI “ yardioguzhan , jelekmonyet , wiper , realmadrid , sezar54 “ gibi kullanıcılar “0” forum post sayısıyla seçilmezdi.

• Geçen hafta ve bu haftalarda rainlerden neredeyse 5-10k $ toplayan kişiler (realmadrid ve bir çoğu ) bu çekilişte de çıkmış. Bu çekilişin amacı ödül kazanmayanların , bot olmayanların , multi olmayanların almasını sağlamak değil miydi? Pardon, çekiliş demişim, ahbapları mutlu etme etkinliği.

• Google form ile isimlerin toplanması.

• Google form’da bot ve yabancı kişilerin anlayamayacağı, sadece Türk vatandaşlarının anlayabileceği ek soru sorulup bot ve yabancıların engellenmesi.

( ek soru örneği : Sosyal medyada tek sebebi malum kişi diye bahsedilen kişi kimdir? cevap? reçelli tayinli elma 🤣)

HAKKIN, ADALETSİZLİĞİN KİMSEYE UĞRAMAMASI İÇİN, GOOGLE FORM İŞLEMLERİ ZARURİDİR. 

Ben şahsımca bir daha realmadrid adlı kişinin daha fazla çekiliş kazanmasını istemiyorum, şahıs yakında Aldo sayesinde ev alacak.

Posted

adam forumda yorumu olmalı yazmamış ki normal stakeden bakmıştır bende yıllardır stake teyim foruma hiç mesaj atmadım neredeyse profilime girip bakabilirsin çok saçma konu açmışsın ve banada çıkmadı onuda bil yapman gereken tek şey tebrikler yazıp bi dahaki çekilişte şansını denemek.

Posted

2021den beri stakeye üyeyim. İlk kumara başladığım site ve elimden geldiği kadar aktif olmaya çalışıyorum chattede. Bunca zamandır hiçbirşey kazanamadım. Konu kazanmak değil de haksızlığa uğramak. Forumu daha bugün keşfettim ve kayıt oldum. Konuyu açan arkadaşa katılıyorum. Yabancılar ve botlar parayı almasın lütfen çok üzülüyorum hakkıma girenlerin. Teşekkür ederim saygılar.

• Moderator
Posted

Bu konuyu şunu söyleyerek kapatıyorum, Türkçe sohbette bulunmayan ay'da 1 bulunan birisi. 

“ yardioguzhan , jelekmonyet , wiper , realmadrid '' gibi hesapları eleştirmesi garip, bu hesaplar sık şekilde aktif ve gayet sohbeti olan kullanıcılar. Sadece sezar3434 yerine sezar54 olarak yazılmış, bu bir hata kaynaklı, ancak forumda 0 postu olan kullanıcılar yalanını da hemen bozuyorum, forumda 1 postu olması dahil yeterli, forumda bir post sınırı koyulmadı.  Sırf siz kazanmadığınız için laf söylemeyi uygun görmek yerine, sonraki sefere tekrar deneyin.

Saygılarımla 
@Therewego

Ekran görüntüsü 2025-11-25 143957.png

Ekran görüntüsü 2025-11-25 144122.png

Ekran görüntüsü 2025-11-25 144218.png

Ekran görüntüsü 2025-11-25 144313.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy Terms of Use