Jump to content

Featured Comment

Posted

Öp modum hoşgeldin sefa getirdin taşşaklarını yiyim diyenler kazanmış çekilişe bak elle seçiyorlar Stake adam ayrımı yapılan bir yer mi şimdi aq Stake burası herkes eşit siz niye adam ayırıyorsunuz zaten adam rain sistemi yapmış rastgele gücünüzü kullanıp paraları kendi yandaşlarınıza aldınız puh size zaten masuz herkesi banladınız rain size gelsin diye sik sik sebeplerle 1 ay 2 ay mute atıyolar

Posted

Söz konusu heyri meyri falan olsa sana katılabilirdim Doğan lakin Wego o işlere girmez.Wego nun o taraklarda bezi olmadığını 2 yıl önce bir furya olarak basıp gidenlere karşı tek başına kaldığı gün anlamıştım.Altı üstü 500 dolar için kalp kırmaya değmez.Ne seni zengin eder ne wego yu.

Posted

Wego kimsenin hakkını yemez. Yanlışlık olabilir insanlık hali ama öyle bir insan değil. Bende almadım ama söylenmiyorum. Wego gibi bir adama iftira atma 

Posted

Bunu yazarken utanmadın mı insan olarak? Adamlar üstlerini çağırıp tek tek kim kazandıysa multi vs şüphesi yoksa bile herkesi tek tek kontrol ettirdiler hak yememek için.

Posted

Wego emeklerine sağlık seni bilen bilir bilmeyende boş yapar. Sen hak yemeyen, doğru bildiği yoldan ilerleyen, elimden geldiğince herkesi adalet terzisinin önünde eşit tutmaya çalışan birisisin. Böyle arakadaşlar her zaman çıkar. Meyve veren ağaç taşlanır…

Posted

kardeş hepi topu 500 dolar için insanları böyle yaftalamak hoş değil burası bet sitesi diye herkes sana çakal, adi, kul hakkı yiyen biri gibi görünüyor olabilir ama hepimizin reel de bir hayatı ve inancı var haksızlık etmişsin bence wego ya