Doğan Posted November 25, 2025 #1 Posted November 25, 2025 Öp modum hoşgeldin sefa getirdin taşşaklarını yiyim diyenler kazanmış çekilişe bak elle seçiyorlar Stake adam ayrımı yapılan bir yer mi şimdi aq Stake burası herkes eşit siz niye adam ayırıyorsunuz zaten adam rain sistemi yapmış rastgele gücünüzü kullanıp paraları kendi yandaşlarınıza aldınız puh size zaten masuz herkesi banladınız rain size gelsin diye sik sik sebeplerle 1 ay 2 ay mute atıyolar Tariktan54 and Challengr 1 1
Stakebabaa Posted November 25, 2025 #2 Posted November 25, 2025 Modlar çok kaliteli bana da cıkmadı senin gibi ağlamıyorum doğancım. Therewego bana da yollamamış olmasına rağmen onun doğru ve dürüstlüğüne güveniyorum. işine gelmiyorsa gelme kardeşim Necco1 1
Badboy005 Posted November 25, 2025 #3 Posted November 25, 2025 Doğan zoruna giden ne mesela bana da çıkmadı Therewego kaliteli konuşmasıyla yaklaşımıyla biri seni kimse pışpışlayamaz işine hade
mka89 Posted November 25, 2025 #4 Posted November 25, 2025 Söz konusu heyri meyri falan olsa sana katılabilirdim Doğan lakin Wego o işlere girmez.Wego nun o taraklarda bezi olmadığını 2 yıl önce bir furya olarak basıp gidenlere karşı tek başına kaldığı gün anlamıştım.Altı üstü 500 dolar için kalp kırmaya değmez.Ne seni zengin eder ne wego yu.
dankina Posted November 25, 2025 #5 Posted November 25, 2025 Wego kimsenin hakkını yemez. Yanlışlık olabilir insanlık hali ama öyle bir insan değil. Bende almadım ama söylenmiyorum. Wego gibi bir adama iftira atma
mebevex Posted November 25, 2025 #6 Posted November 25, 2025 Bunu yazarken utanmadın mı insan olarak? Adamlar üstlerini çağırıp tek tek kim kazandıysa multi vs şüphesi yoksa bile herkesi tek tek kontrol ettirdiler hak yememek için.
Vargas001 Posted November 25, 2025 #7 Posted November 25, 2025 Ben de wegonun haksızlık yapacağına inanmıyorum sonuçta adam kimseye göndermeye bilirdi gönderdim deyip, bence boşuna moda sallamasın kimse
Moderator Therewego Posted November 25, 2025 Moderator #8 Posted November 25, 2025 Konuyu açan yasaklandı, ancak bu düşüncelerinize benim tepkim şu oldu, güzel insanlar @Vargas001 @mebevex @dankina @mka89 @Badboy005 @Stakebabaa❤️
madridista Posted November 25, 2025 #9 Posted November 25, 2025 Ne kadar da inanarak boş yapmışsın kral
Tariktan54 Posted November 26, 2025 #10 Posted November 26, 2025 Tüm emeğin ve çaban, doğruluğunu kanıtlaman takdir edilecek bir konu. Verdiğin emeklerden dolayı teşekkür ederim.. Tariktan54
Bilgehan burgul Posted November 26, 2025 #11 Posted November 26, 2025 Wego emeklerine sağlık seni bilen bilir bilmeyende boş yapar. Sen hak yemeyen, doğru bildiği yoldan ilerleyen, elimden geldiğince herkesi adalet terzisinin önünde eşit tutmaya çalışan birisisin. Böyle arakadaşlar her zaman çıkar. Meyve veren ağaç taşlanır…
drrrrrrrrrrrrak Posted November 26, 2025 #12 Posted November 26, 2025 kardeş hepi topu 500 dolar için insanları böyle yaftalamak hoş değil burası bet sitesi diye herkes sana çakal, adi, kul hakkı yiyen biri gibi görünüyor olabilir ama hepimizin reel de bir hayatı ve inancı var haksızlık etmişsin bence wego ya
Featured Comment