Jump to content

Featured Comment

Posted

240 oran kaçırdım tek maç son dakika golü ile hayatımın en uzun gecesiydi çok berbattı Allah kimseye yaşatmasın umarım hep kazançta oluruz arkadaşlar 

Posted

Gol değilde hiç unutmam maç önü 8.5 üst korner beklediğim maç ilk yarı 8 korner oldu kalan 45 dk 1 korner çıkmadı garanti diye baktığım kupon yattı 68 oran premier lig lanetini yaşamıştım o gün

• 3 weeks later...
  • 2 months later...
Posted (edited)

Geçen sene şubat ayındaki Lille-Monaco maçında bir gol daha gelseydi 18 küsür oranlı kuponum tutacaktı. İlk yarı maçta 3 gol vardı ama ikinci yarı başka gol olmadı. Kupon tutsaydı 32$ ile 580$'dan fazla para kazanacaktım. Hala acısı içimdedir. Bir süre kendime gelememiştim.

Edited by Bullseye83
  • 1 month later...
Posted

Bu post eski günlerimi hatırlattı 2/1 , 1/2 , 1/0 , 1/0 bir kupon yapmıştım 2019 yılında 2/1 olan maçım 2/0 bitti son macimdi ve sansimin artık döndüğünü hayatımın o anda kurtulacağını düşünmüştüm dönemin en yüksek ödemesi olan 500 bin TL kazanacaktim son dakikaya kadar bütün tırnaklarımı yemiştim sonra 2 ay boyunca hiç aklımdan çıkmadı sık sık rüyalarıma kazandığım şekliyle girmişti ahh ahh kısmet değilmiş ne diyelim :))

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Bi nba fantezi kuponum bronny yüzünden gitti. JJ in oyanatacağı tuttu playofflarda gitti bide sayı attı dua etsin babası Lebron reisim çok pis sövecektim yoksa.