efunay Posted December 4, 2025 #1 Posted December 4, 2025 (edited) Wego ve Özer modlar kolay gelsin 777Aldo'ya teşekkürler Stakede hacim çok düşük benim diğer şartları karşılıyorum. Öğrenci olduğumuz için harçlıkların kalan küçük kısmıyla girebiliyoruz. Umarım bu engel olmaz çekilişten etkilenmeye. Chatta yazamazsak da takipteyiz Umarım ihtiyacı olanlara çıkar Edited December 4, 2025 by efunay
CaptainBJ777 Posted December 4, 2025 #2 Posted December 4, 2025 Sadece tavsiye. Öğrenci oluşun ve harçlıkların kalan az kısmıyla burada olman geleceğin için zarar. O yüzden dikkatli olmanı dilerim. Teşekkürler. yarranaldo1 and efunay 2
efunay Posted December 4, 2025 Author #3 Posted December 4, 2025 (edited) Teşekkür ederim hocam 😊 Çok dikkatli temkinli girmeye çalışıyorum. Kazandığım airdroplar ile giriyorum Malum Türkiye şartları gelir çok az sorumluluk çok büyük istemsizce atıyor buralara Edited December 4, 2025 by efunay
Guventunc Posted December 4, 2025 #5 Posted December 4, 2025 çoğu insanın umudu özellikle küçük paralarla kazanç sağlayıp hayatlarını idame ettirmesi. Özellikle dikkatli olun ve kendinizi kaptırmayın ki hüsranla geri dönüşü olmayan yollara girmeyin
WinXP Posted December 4, 2025 #6 Posted December 4, 2025 etkinliklere katıl o zaman yılşbaşı için twitter de
avukat Posted December 5, 2025 #9 Posted December 5, 2025 Öğrencinin kumarla işi ne çabuk terket burayı derslerini çalış paranı kazan sonra kumarını oyna
Haskenaz Posted December 7, 2025 #11 Posted December 7, 2025 Kumar dedıgımız sistem Zengının Hobısı Fakırın Hayalidir. Hayallerini buraya bağlamaman gerekli. Ben yıllarca bu platformun sanalı reelinde bulundum. ne zaman ıhtıyacın yoksa ozaman kazanırsın. bu dedıgımı sakın unutma.
macro99 Posted December 11, 2025 #12 Posted December 11, 2025 zengin hobisi kanka kumar fakir adamın kumardan zengin olduğunu hiç duymadım
sahcewb Posted December 17, 2025 #13 Posted December 17, 2025 bu yaşta bi bağlanırsan bırakması zor olur. sana tavsiyem biraz daha yaşını aldıktan sonra oynaman
Featured Comment